Wednesday, 10 August, 2022

3 beneficii majore ale unei case de marcat Datecs


Dupa cum probabil bine stii, casele de marcat Datecs sunt printre cele mai bune echipamente de tehnica fiscala pe care le poti avea in unitatea ta comerciala. Acestea sunt prezente in magazine la nivel global, in special datorita faptului ca sunt de incredere si rezista foarte bine in timp, printre altele.

Totusi, acestea nu sunt singurele case de marcat disponibile pe piata. Firma Datecs, precum orice alta firma, are competitori – iar unii sunt de renume mondial, activand in industrii mult mai cuprinzatoare, precum HP, de exemplu. Iata care sunt cele 3 beneficii majore ale unei case de marcat Datecs si, implicit, motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi una pentru afacerea ta!

Tastatura si meniu in limba romana

Atunci cand descarci sau cumperi un software, rar esti intampinat si de limba romana ca si optiune. Apoi, cand aceasta apare cu adevarat, de obicei lasa de dorit, in special din cauza faptului ca este, deseori, o traducere automata a unui text din engleza.

Daca achizitionezi case de marcat Datecs, vei fi intampinat de o tastatura si un meniu tradus complet si corespunzator in limba romana. Aceasta este prima modificare adusa acestor case de marcact cand ajung pe piata din Romania. Achizitionarea de case de la alti producatori sau distribuitori fara renume pe piata iti pot aduce in unitate produse doar in limba engleza – sau chiar mai rau!

PIN PAD Ready

Oricat de simplu ar fi modelul unei case de marcat Datecs achizitionata de tine, aceasta va prezenta, aproape de fiecare data, caracteristica PIN PAD ready. Aceasta permite conectarea de dispozitive adiacente la casa de marcat, dispozitive care permit si acceptarea platilor prin intermediul cardurilor bancare.

Nu multe case de marcat prezinta aceasta functie. Deseori, vei fi nevoit sa achizitionezi o casa de marcat normala si mai apoi un sistem POS pentru a procesa platile cu cardul. In acest caz, va trebui sa inmanezi clientului 2 bonuri diferite – in timp ce prezenta caracteristicii PIN PAD ready include bonul aferent platii cu cardul in bonul principal.

Meniu reconfigurat pentru a facilita instruirea angajatilor

O casa de marcat traditionala prezinta, de obicei, un meniu complicat si destul de greu de inteles – mai ales pentru angajatii noi ori pentru cei care fac trecerea de la un tip de casa de marcat la altul. Totusi, cand vine vorba de case de marcat Datecs, meniul acestora este reconfigurat din start pentru a fi mult mai usor de inteles si navigat.

Acest lucru este benefic atat pentru angajati, cat si pentru clienti. Angajatii vor avea nevoie de mai putine ore de instruire iar clientii vor avea parte de o procesare mai rapida a platilor, printre altele.

De unde poti achizitiona case de marcat Datecs la un pret avantajos?

Pentru case Datecs la un pret avantajos dar si de calitate superioara poti oricand apela la magazinul online TehnicaFiscala.ro. Echipa din spatele acestuia, Cria Soft Solutions, este experta in acest domeniu si iti poate oferi la nevoie si servicii complete si integrate de fiscalizare, defiscalizare, instruire, service si asa mai departe.

Totodata, magazinul online dispune de mai toate tipurile de echipamente fiscale de care ai putea avea nevoie, nu doar de case de marcat – sisteme POS, sisteme complete case de marcat, softuri de gestiune restaurant si asa mai departe.