Thursday, 18 July, 2024

4 beneficii ale solicitarii ajutorului unei firme de tractari auto


Inainte ca soferul sa plece intr-o calatorie lunga, trebuie sa se asigure ca isi pregateste autoturismul din toate punctele de vedere, pentru a nu intampina situatii ingrijoratoare. Din pacate, tot mai exista cazuri in care, oricat de bine ar fi pregatita, masina se poate defecta sau poate sa fie implicata intr-un accident rutier. In acest caz, soferul trebuie sa se protejeze si sa se indeparteze de vehicul, iar, ulterior, sa sune la o companie de remorcari.

Zonele de munte sunt cel mai mult predispuse la astfel de pericole, existand alunecari de teren, caderi de pietre etc. De exemplu, cei care calatoresc in Brasov si se confrunta cu un incident neplacut din cauza caruia raman blocati in zone pustii, trebuie sa apeleze de urgenta la o firma de tractari auto in Brasov pentru a primi indicatiile necesare. Principalele avantaje ale contactarii unei companii de remorcare in momentele de impas sunt prezentate in cele ce urmeaza.

  1. Asistenta rapida

Principalul avantaj oferit de companiile de remorcare este redat de faptul ca sunt prompte si raspund imediat urgentei clientului lor. De exemplu, daca automobilul se defecteaza brusc in miezul noptii pe o sosea pustie, soferul are nevoie de ajutor imediat, pentru a nu se expune pericolelor. Din fericire, specialistii auto pot ajunge in locul indicat de client in mai putin de 30 de minute. Este recomandat ca soferul sa nu se expuna si sa mearga noaptea tarziu pe un drum pe care nu il cunoaste in speranta ca va gasi o benzinarie.

  1. Preturi accesibile pentru servicii de calitate

Contrar asteptarilor, companiile de remorcare nu solicita preturi foarte ridicate, ci majoritatea sunt rezonabile, fiind de un real ajutor pentru persoanele care se afla in clipe disperate. Nimanui nu-i place sa plateasca prea mult sau sa se simta exploatat. Din fericire, firmele de tractari auto cu experienta vasta in domeniu stiu cum sa le fie de ajutor soferilor in astfel de situatii critice, solicitand un pret corect.

Bineinteles, costurile de remorcare pot varia in functie de distanta parcursa catre locul indicat, de dimensiunea si greutatea vehiculului, insa aceste informatii sunt de cele mai multe ori furnizate chiar pe site-ul companiei.

  1. Gama variata de camioane de remorcare

Exista camioane de remorcare de mai multe tipuri, care pot fi utilizare in functie de necesitatile clientului. De exemplu, atunci cand autoturismul se defecteaza in mijlocul drumului, furnizorii serviciilor de remorcare se intereseaza in legatura cu gravitatea problemei si trimit camioane potrivite pentru situatia experimentata.

  1. Tractarea vehiculului cu ajutorul accesoriilor si uneltelor potrivite

Firmele cu experienta in tractarea auto se asigura ca angajeaza experti calificati si ca dispun de echipamentele si consumabilele necesare pentru tractare. Astfel, clientul poate fi linistit ca masina sa este transportata in siguranta si ca se afla pe maini bune.

Cu alte cuvinte, companiile profesionale de remorcare pot fi de un real ajutor pentru soferii care se afla in situatii de-a dreptul ingrijoratoare, oferindu-le promptitudine, siguranta, incredere si preturi accesibile indiferent de ora din zi sau din noapte.