Wednesday, 19 June, 2024

6 moduri de a arata fantastic in fotografii de Craciun


Sfaturi si trucuri pentru fotografie pentru a va ajuta sa aratati cat mai bine.

De la fotografia anuala a scolii, pana la nuntile prietenilor, cu totii am fost la un moment dat in fata camerei si camerele de luat vederi ies mereu inainte de Craciun, mai jos sunt sase moduri simple de a obtine rezultate mai bune.

Cunoaste-ti fata. Acest lucru se aplica sedintelor foto profesionale, precum si fotografiilor de zi cu zi. Fa-ti timp pentru a-ti cunoaste chipul, cum sa zambesti natural si care parte sau unghiul fetei iti place mai mult.
Usor de machiaj. Vrei o acoperire de baza, dar nu exagera. Ceea ce porti in mod normal este cel mai bine, atunci va arata ca tine.
Unghiurile camerei. Nu alege unghiul standard, incearca sa mergi sus, astfel incat toata lumea trebuie sa se uite la tine. Ajuta si cu nr 4.
Controlandu-ti barbia. Fotografiile in care gatul este alungit si barbia este impinsa usor inainte iti vor ridica fata si ii vor da un aspect mai unghiular. Poate doriti sa exersati acest lucru in prealabil pentru a va obisnui.
Alege-ti tinuta cu grija. Si prin aceasta vreau sa spun, purtati ceea ce va simtiti confortabil si care se potriveste formei corpului. In mod ideal, optati pentru culori simple, deoarece prea mult model poate distra atentia intr-o fotografie.
Foloseste iluminatul in avantajul tau. Lumina naturala este cea mai buna, dar greu de gasit suficienta in lunile de iarna, mai ales daca sursa ta de lumina este o fereastra. Stai astfel incat fereastra sa fie langa tine si nu in spatele tau. Zilele innorate sunt fantastice, este ca un softbox mare pe soare si te opreste sa starnesti ochii si nici o umbra aspra. Prima! Daca este insorit, atunci mergeti spre umbra, asa ca copacii sau doar in interiorul unei usi sunt optiuni grozave. Blitul aparatului foto ajuta, dar nu este intotdeauna magulitor.

Oricat de mult sfaturile de mai sus va vor ajuta sa aratati cel mai bine in fotografii, amintiti-va intotdeauna sa luati unele si sa fiti in unele! Intotdeauna exista un parinte care este fotograful de familie si apare in foarte putine fotografii! Schimba asta anul acesta. Haide, te provoc!!

Surprinderea familiei distrandu-se si relaxandu-se este cel mai important. Amintirile sunt nepretuite.

Daca ti-a placut sa citesti acest articol, urmareste-ne si pe Fotograf Botez Timisoara.