Monday, 25 September, 2023

9 beneficii ale colaborarii cu un centru daune EuroIns


Tu ce faci atunci cand ai un accident in trafic si masina ta prezinta daune? Multi soferi apeleaza la asiguratorul lor – in cazul de fata EuroIns – si asteapta rezolvarea daunei. Totusi, exista o modalitate mult mai simpla si mai rapida prin care poti garanta rezolvarea dosarului tau de dauna, dar si integritatea serviciilor oferite – anume, sa colaborezi cu un centru daune EuroIns.

Iata cele 9 beneficii ale unei asemenea colaborari!

Programare in cel mai scurt timp

Dupa sesizarea daunei, centrul de daune te va programa in cel mai scurt timp pentru constatarea daunei. Mai mult, poti face acest lucru si telefonic, fara a fi nevoit sa te deplasezi la sediul centrului sau al asiguratorului.

Consultanta si asistenta

Din moment ce completarea dosarului de daune poate fi destul de complicata, un centru daune EuroIns de top iti va pune mereu la dispozitie si servicii de consultanta si asistenta. Acestea te pregatesc pentru ce-i mai rau si iti explica eventualele riscuri.

Programare la service in aceeasi locatie

Deseori, centrele de daune de top prezinta un service profesionist si autorizat in aceeasi locatie. De exemplu, centrul Cars Inv are un service auto integrat si iti ofera posibilitatea de reparatie a masinii in acelasi loc in care constati dauna.

Reparatii rapide si calitative

Un centru de daune EuroIns cu service integrat va face tot posibilul sa iti repare masina cat mai repede. Astfel, pentru daune minore reparatiile se vor realiza, in general, in 2 zile, iar cele majore vor fi rezolvate in 5 zile.

Garantia unor reparatii de calitate

Un service auto integrat are in spate nu numai experienta mecanicilor, dar si experienta centrului de daune in sine. Astfel, ai doua surse care iti garanteaza faptul ca toate lucrurile vor fi facute ca la carte, in special reparatia masinii tale.

Masina la schmb pe durata reparatiilor

Un centru daune EuroIns, fie ca are service integrat sau nu, iti poate oferi masina la schimba pe durata reparatiilor – desigur, nu toate prezinta acest serviciu. Astfel, nu esti lasat pe drumuri, dupa cum s-ar spune, in timp ce dosarul tau de dauna este evaluat si rezolvat.

Posibilitatea urmaririi reparatiei online

Cele 2 si 5 zile mentionate anterior sunt timpul maxim alocat reparatiilor minore si majore. In cele mai multe cazuri, reparatia va fi gata mai devreme. Un centru de top modern pune la dispozitia soferilor o aplicatie sau o pagina web unde acestia pot vedea in ce stadiu al reparatiilor se afla masina lor.

Comunicare in permanenta

Un centru daune EuroIns profesionist precum Cars Inv tine cu adevarat la clientii sai. Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba de comunicare, aceasta este realizata la cele mai inalte standarde – inclusiv din punct de vedere al periodicitatii. Astfel, ai un consilier service dedicat la care poti apela in cazul unei neclaritati.

Un parteneriat de incredere

Fie ca este prima ta interactiune cu un astfel de centru, fie ca este a zecea, iti poti da deja seama de faptul ca parteneriatul cu acesta este unul de incredere. Nu prea exista minusuri si atunci cand exista, acestea sunt de neobservat ori nu au niciun impact asupra dosarului tau de daune sau reparatiilor aduse masinii tale.

Daca vrei sa te bucuri de aceste 9 beneficii, apeleaza chiar acum la CarsInv si incepe colaborarea cu echipa de profesionisti – centru de daune si service autorizat, la dispozitia ta!