Saturday, 26 November, 2022

Acceseaza nbtrade.ro si descopera gama de aparate de precizie!


Nbtrade.ro este un furnizor de incredere, care comercializeaza aparatura de inalta precizie in materie de nivele laser, RTK GPS, nivele digitale, scanner laser 3D, statii totale de masurare si multe altele.

Produsele Stonex, distribuite de nbtrade.ro, sunt renumite pentru calitatea lor si, ca atatre, reprezinta alegerea multor profesionisti, din domenii care necesita aparatura de precizie pentru masuratori terestre.

In ce domenii se folosec cu exactitate?

Acestea se folosesc in:

-Arhitectura;

-Minerit;

-Inginerie;

-Siguranta publica.

Stonex este una dintre companiile lider mondial in domeniul masuratorilor si sondajelor, cu peste 100 de distribuitori calificati in intreaga lume.

Datorita integrarii diferitelor tehnologii si software de pozitionare, gama larga de solutii permite satisfacerea nevoilor multor domenii de aplicatie si industrii, cum ar fi:

-Constructii;

-Cercetarea terenurilor si cercetarea cadastrala;

-Colectarea datelor GIS;

-Scanare 3D (Arhitectura, Arheologie, masuratori industriale, calcule de volum etc.);

-Agricultura si agricultura inteligenta;

-Monitorizarea terenurilor si a structurilor.

Cumparatorii din Romania care doresc sa beneficieze de acest tip de apratura se pot accesa link-ului:https://www.nbtrade.ro/nivele-laser-optice/nivele-optice/ .

Nivelurile optice sunt instrumente obisnuite utilizate in primul rand pentru topografie, instrumente care pot fi vazute, in general, in campuri sau pe marginea drumurilor. Disponibile intr-o varietate de forme, toate au acelasi scop-cheie: de a ajuta profesionistii din constructii sa masoare cotele terenului.

Nivelul optic standard (denumit si nivelul unui constructor) are un telescop care permite unui topograf sau unui constructor sa efectueze o masurare efectiva. Unele instrumente avansate si mai costisitoare, cum ar fi nivelurile de tranzit, nivelurile de teodolit sau nivelurile cu laser, sunt capabile sa indeplineasca mai multe sarcini decat nivelurile optice obisnuite sau de baza. Ca urmare, acestea sunt mai valoroase si sunt mult mai raspandite pe santierele de constructii.

Dupa cum sa mentionat deja, toate nivelurile nu sunt similare. Unele ofera mai multe optiuni de performanta decat altele. Cu toate acestea, toate nivelurile sunt mai bune decat alternativa, banda de masurare, pentru efectuarea inspectiilor pe distante mari.

Nivel optic standard

Acesta este cel mai simplu si mai accesibil nivel dintre toate nivelurile disponibile in prezent in magazinele hardware si online. Indeplineste functia de baza a supravegherii terenurilor. Nivelurile optice, care sunt disponibile in mai multe stiluri diferite, sunt in general preferate de fermierii care doresc sa masoare cotele pe terenurile lor agricole.

Natura de baza a nivelurilor optice standard este ideala pentru industria agricola – si pentru fermieri – deoarece le permite sa isi desfasoare activitatea intr-un mod rentabil. Nu trebuie sa cumpere niveluri mai scumpe, care includ functii de care nu au nevoie sau pe care nu le vor.

Nivelul de tranzit / Nivelul constructorului

Ofera o caracteristica utila, care nu este disponibila in nivelurile optice standard. Poate fi rotit lateral si utilizat pentru a masura unghiurile verticale si distantele dintre obiectele paralele. Poate fi folosit si pentru a stabili o linie perfecta de nivel. Un nivel optic standard nu ofera aceasta caracteristica.

Acesta este unul dintre multele motive pentru care un nivel de tranzit este instrumentul de masurare preferat al arhitectilor si al profesionistilor in constructii. Manevreaza cu usurinta masuratorile complexe care sunt esentiale in trasarea unei cladiri, de la dezvoltarea terenului pana la constructia finala.

Nivelul de teodolit

Este un dispozitiv de masurare modern si eficient, care este disponibil profesionistilor din constructii in doua forme – digital si non-digital. Nivelurile de teodolit non-digitale, desi erau odinioara populare, sunt rareori folosite astazi. Asta pentru ca verii lor digitali sunt mai avansati, mai usor de utilizat si mult mai eficienti si mai utili constructorilor.

Nivelul digital Theodolite are un telescop cu un sistem de marire optica interna, care este montat pe o baza si nu este afectat de vant sau de alti factori meteorologici. Poate fi folosit cu o eficienta egala si pe terenul inclinat.

De asemenea, are un ecran de citire care este utilizat pentru a afisa in mod clar unghiurile orizontale si verticale. Ecranul de citire ofera nivelul de teodolit digital cu avantajul sau principal fata de modelele non-digitale. Inlocuieste lecturile de cercuri gradate si ofera unui constructor citiri extrem de precise si fiabile. Rezultatul este ca sunt necesare mai putine citiri repetate cu acest instrument. Si asta inseamna ca constructorii petrec mai putin timp lucrand la topografie, obtinand in acelasi timp citiri mai fiabile.

Nivel cu  laser

Acesta este cel mai modern tip de nivel disponibil astazi. Este un dispozitiv de nivelare extrem de versatil utilizat in santierele de constructii interioare si exterioare, in care sunt create machete si sunt necesare referinte de nivel exacte si precise. Nivelele laser pot fi utilizate pentru multe tipuri diferite de lucrari, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Profesionistii in constructii folosesc nivelele laserului in aer liber pentru aplicatii specifice, cum ar fi inspectiile de baza, pentru a verifica si a nivela stalpii si grinzile de pe punti, garduri si pridvori, pentru a alinia zidaria, pentru a verifica ridicarile terenului, pentru a asigura gradul de drenaj si irigare adecvat, pentru a alinia corect garduri, posturi si punti si pentru a stabili note.

Nivelele laser sunt, de asemenea, extrem de utile pentru proiecte de interior, cum ar fi alinierea si „instalarea” peretilor, nivelarea podelelor, instalarea tavanelor, verificarea inaltimilor usilor si ferestrelor, alinierea rafturilor si a dulapurilor .

In mod clar, nivelele laser au devenit instrumentul preferat si util pentru constructorii si arhitectii din toata Romania.

Magazinul Nbtrade.ro ofera o gama vasta de nivele laser de calitate foarte mare, aparaturi folosite de profesionisti in domenii unde precizia ridicata este obligatorie!