Thursday, 28 September, 2023

Accesorii care vor da un plus de eleganță unei ținute de eveniment


Trebuie să participi la un eveniment important, dar nu știi ce ținută să abordezi pentru a obține un aspect impecabil? Ei bine, pe lângă alegerea rochiei și a pantofilor potriviți, trebuie să acorzi o atenție deosebită accesoriilor. Fără ele, nu vei reuși să oferi un aer personalizat ținutei și nici nu vei putea ieși în evidență. Sunt elementele cu ajutorul cărora poți obține un aer sofisticat, elegant, dar în același timp în pas cu tendințele.

 

Te întrebi care sunt cele mai populare alegeri în materie de accesorii pentru o ținută de ocazie? Opțiunile din materiale premium, precum cape blană se află în tendințe. Totuși, înainte de toate ar trebui să iei în considerare în primul rând caracteristicile evenimentului și designul rochiei alese. Există, bineînțeles, și alte detalii importante pe care nu trebuie să le scapi din vedere dacă îți dorești o ținută perfectă.

 

Crearea unei ținute de eveniment – ce presupune?

 

Crearea unei ținute pentru un eveniment important, indiferent că e vorba de o nuntă, un botez sau o reuniune, poate deveni o adevărată provocare.

 

Însă, cu câteva sfaturi și recomandări, nu vei mai întâmpina dificultăți:

 

  • Alege un stil – Vrei să fii elegantă și discretă sau să ieși din tipare cu un look mai îndrăzneț? Alegerea stilului care te definește cel mai bine te va ajuta în alegerea pieselor de îmbrăcăminte și la definirea ținutei per ansamblu. Nu uita să iei în calcul specificațiile evenimentului. Dacă există un cod vestimentar, trebuie să te asiguri că ținuta se încadrează în cerințe.
  • Selectează o culoare – Alege o culoare care te complimentează și care se potrivește cu evenimentul. De exemplu, dacă este vorba de o nuntă, poate fi potrivit să alegi o rochie într-o nuanță pastelată sau nude. În general, culorile neutre, precum negru, alb, crem sau bej sunt potrivite pentru evenimentele formale.
  • Accesorizează – Adaugă accesorii care să completeze ținuta și să îi ofere un plus de rafinament. Indiferent că e vorba de pantofi, bijuterii, eșarfe sau o geantă elegantă, vei reuși să obții un aspect desăvârșit.

 

3 accesorii care vor oferi mai multă eleganță

Dacă vrei să impresionezi prin stilul abordat, există câteva accesorii cu care nu vei da greș.

Iată top 3 variante care se vor potrivi de minune unei ținute de ocazie:

 

  1. Capă – Modelele de cape blana sunt la mare căutare. Pe lângă aspectul inedit, garantează și grade sporite de confort. Le poți integra și în ținute de zi cu zi.
  2. Mănuși – O pereche de mănuși piele îți va oferi mai mult ca sigur un aer misterios și sofisticat. Le poți purta la un palton lung și o rochie de seară, dar și la o ținută smart-casual.
  3. Bijuterii – Nimic nu se compară cu strălucirea aparte pe care o oferă un set de bijuterii fine unei rochii elegante. Mizează pe opțiuni premium, din metale prețioase pentru a păstra echilibrul vizual și a-ți potența feminitatea.

 

Fără accesoriile potrivite, ținutele de ocazie nu ar mai arăta la fel. Nu contează că alegi manusi piele sau cape blana – important e să personalizezi totul. Alege cu încredere accesorii delicate și bucură-te de un stil unicat!