Thursday, 18 July, 2024

Achizitionati o garsoniera Berceni si investestiti corect in viitor!


Cateodata, minimalismul este alegerea cea mai buna pentru a va bucura de placerile vietii mai mult. La nivel de locuinte, garsoniera este si va ramane o alegere superba pentru cei singuri sau pentru cuplurile care nu au copii, desi exista cupluri care locuiesc foarte comod intr-o garsoniera avand si copii sau animale de companie. In ziua de astazi, o locuinta reprezinta o plasa de siguranta in care multi romani se regasesc. Cei care achizitioneaza o garsoniera Berceni, se pot bucura de toate facilitatile moderne ale unei locuinte intr-un complex rezidential, amplasata intr-o zona strategica in sudul Bucurestiului.

Garsoniera este o tendinta a momentului, intrucat minimalismul este atat de apreciat pe piata imobiliara. Multa lume prefera sa cumpere mobilier care se potriveste acestui tip, avand in vedere pretul acestuia in comparatie cu cel traditional. Pe langa faptul ca urmareste stilul minimalist, care este in plina ascensiune in aceste zile, are si o usurinta extrema de cumparare, fiind prima varianta pentru cei care vor sa paraseasca casa parintilor sau care au o viata activa.  Adica ajung sa aduca o mare usurinta celor care cauta libertate sau care vor doar sa aiba o casa, chiar daca nu se intorc atat de des la ea.

De obicei, garsoniera raspunde nevoilor profesionistilor care petrec putin timp acasa si, tocmai din acest motiv, nu au nevoie de mult spatiu. Un alt grup de oameni care prefera si aceasta facilitate sunt studentii, care nu au prea mult timp acasa, din cauza studiilor, muncii si stagiilor, dar care, in acelasi timp, trebuie sa se afle intr-o zona bine amplasata, cu acces. la facilitati precum supermarketuri, banci si transport public.

Cand vorbim despre avantajele unui cartier rezidential trebuie luate in considerare multe aspecte, incepand cu locatia sa, care, in general, este foarte privilegiata. Apartamentele din cartiere rezidentiale, in general, sunt construite in regiunile centrale, unde este concentrat tot comertul si circulatia.

Adica poate fi aproape de locul de munca al mai multor persoane sau aproape de puncte importante de transport. Astfel, faciliteaza accesul in orice locatie, pe langa faptul ca sunt foarte aproape de cateva puncte comerciale necesare individului pentru a trai cu confort maxim.

In plus, locuintele din cartierele rezidentiale sunt accesibile. Astfel, raportul calitate-pret este unul dintre cele mai bune pe care le puteti obtine. Intrucat metrul patrat este unul dintre cei mai determinanti factori ai pretului imobilului. De aici putem deduce paftul ca o garsoniera, intr-un cartier rezidential, este o optiune fiabila si ieftina.

In plus, acesta poate fi achizitionat mai usor folosind un credit ipotecar, oferind oportunitatea perfecta pentru cei care cauta o locuinta in care sa locuiasca. Stilul sau obliga persoana sa economiseasca bani si sa castige o locuinta pe gustul sau. De asemenea, spatiul este suficient. Pana la urma, aici, excesul de obiecte si accesorii poate deveni rapid o mizerie.

Un alt punct pozitiv este ca o garsoniera face decorarea si personalizarea mult mai usoare, permitand proprietarilor lor sa ajunga sa o faca exact asa cum si-au imaginat-o. La urma urmei, modul de a defini incaperile din casa este insasi alocarea obiectelor. Desi exista unele predefinite, precum baia si bucataria, camerele, de exemplu, pot fi asamblate si demontate dupa dorinta voastra.

Cand va ganditi la investitii, este necesar sa se tina cont ca fiecare persoana are resurse specifice in acest scop. Pentru cei care abia incep sa descopere posibilitatile de a-si face banii sa insemnea mai mult, investitia intr-o garsoniera poate fi o alternativa excelenta.

Fata de valoarea unui apartament standard, care este si un mare pont pentru investitii, garsoniera are preturi mai accesibile, ceea ce devine un mare avantaj pentru micii investitori. De fapt, acesta este unul dintre principalele motive care contribuie la succesul vanzarilor acestor proprietati in prezent si tendinta este ca acest lucru va continua.

De obicei, aceste apartamente mici sunt construite in zone urbane importante, care faciliteaza locomotia rezidentilor si, de asemenea, accesul la servicii precum spitale, supermarketuri, centre comerciale, universitati si statii de metrou, de exemplu. Fie pentru un student sau chiar pentru un profesionist, detalii ca acestea fac toata diferenta datorita dinamicii agitate din viata de zi cu zi.

De fapt, locatia buna este unul dintre principalii factori luati in considerare pentru cei care cauta proprietati inchiriate. Adica, cine cumpara un apartament intr-o zona buna cu intentia de a face din el o sursa de venit, va face, cu siguranta, o alegere excelenta.

O proprietate mai mare, fie ca este o casa sau chiar un apartament, necesita cu siguranta un cost de intretinere mult mai mare in comparatie cu nevoile unei garsoniere. In ceea ce priveste curatenia, acesta este si un avantaj important, deoarece pastrarea unui spatiu mai mic mereu ordonat si curat este mult mai simpla.

Cei care obisnuiesc sa angajeze profesionisti in curatenie care sa faca intretinere zilnica sau saptamanala, de exemplu, vor putea economisi si la plata acestei cheltuieli, deoarece cererea va fi mult mai mica. Rutina vietii moderne necesita acest tip de practic, deoarece oamenii sunt din ce in ce mai ocupati cu locurile de munca, studii, hobby-uri, printre alte activitati. O garsoniera nu deserveste doar un anumit profil de chirias. Imaginati-va acel profesionist care locuieste intr-un oras, dar trebuie sa lucreze in timpul saptamanii intr-o alta locatie. Cu o grasoniera, poate rezolva usor acest aspect, din toate punctele de vedere.