Saturday, 20 July, 2024

Adio epilare dureroasa si repetata!


Multe persoane sunt de parere ca parul creste foarte repede si pare inepuizabil in locuri nepotrivite. Multi ar dori sa tranfere parul de pe spate sau de pe picioare pe cap, dar nu se poate! In aceste conditii, fiecarei persoane ii revine sarcina sa se ingrijeasca si sa isi mentina pielea neteda si perfect curata, atat pe picioare, cat si la subrat, pe maini sau pe piept.

In trecut, parul barbatilor din locurile vizibile era privit cu mai multa ingaduinta, in prezent, ei sunt judecati cu aceeasi intransigenta ca si femeile. De fapt, este inestetic ca un barbat sa poarte o tinuta scumpa si eleganta la un eveniment si sa i se vada parul negru de pe mana pe sub camasa fina din matase!

De ce a ajuns o necesitate epilatul? Este de ajuns sa analizeze cineva parul de la subrat, sa inteleaga ca epilatul nu este un moft, ci o necesitate. El atrage praful si transpiratia, in plus, vara, cand omul ridica mana sa se tina de bara de sus a mijlocului de transport in comun i se vede acolo blana! Blana aceea, pata galbuie de pe tricou facuta de la transpiratie strica acea prima impresie la care tinem cu totii.

Antiperspirantele nu pot fi aplicate pe par. Ele ajuta, dar pe pielea neteda si curata.

Dar epilatul acasa este o corvoada! Costa mai mult decat cel de la salon si ia mult timp. Lamele trebuie schimbate mereu si parul ras creste mai viguros ca prima data. Cremele epilatoare necesita si ele un timp de asteptare, cat despre ceara, ce se poate spune! Mai intai se incalzeste, apoi se intinde pe picior si cand se trege fasia care iese cu par cu tot, ies si lacrimile de durere.

In plus, ceara calda nu se poate aplica pe toate zonele cu par ale corpului.

La salon, domnii si doamnele sunt pe maini bune, epilarea cu laser cu sistem de racire nu doare si slabeste radacina firului de par in asa masura, incat dupa 8 sedinte zonele pe care s-a aplicat tratamentul sunt goale.

Rezultatele bune sunt vizibile de la prima sedinta. O programare la salon trebuie sa fie fructificata in folosul sanatatii si frumusetii celui care o face.

Epilare laser inseamna frumusete, dar aceasta poate fi combinata cu un masaj de relaxare sau cu un masaj facial, menit sa intinereasca si sa alunge stresul si durerile generate de pozitii incordate, de stres, de toata alergatura cotidiana.

De asemenea, cine vine la epilare definitiva poate alege si sedinte de remodelare corporala ca acolo unde nu mai este par sa nu se vada nici vergeturi sau celulita.

Epilarea poate fi facuta: sub barbie, in zona perciunilor, in zona bikinilor, la mustata, pe fata, pe laba piciorului, pe mana si in toate celelalte locuri.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva variaza in functie de zona pe care se realizeaza. Epilarea definitiva se poate face pe zona mica, pe zona media, pe zona mare sau pe intregul corp.

La acest salon se utilizeaza o tehnologie noua, sigura, cu rezultate exceptionale si fara dureri. Vedete din lumea intreaga, persoane cu bani multi recurg la acest tratament ca sa castige timp si sa fie mereu pregatiti sa iasa la evenimente, sa mearga la plaja sau la sauna, dupa dorinta fiecaruia. Numarul sedintelor in cazul acestei tehnologii este mai mic decat numarul sedintelor care se impun in cazul altor tehnici de epilat.

La achizitionarea oricarui tratament, toti clientii care vin pentru prima data la salon primesc o sedinta gratuita. Persoanele care isi aduc amicii si amicii la randul lor isi fac un abonament primesc de asemenea, o sedinta gratuita.

15 % reducere la un abonament este darul cu ocazia zilei de nastere oferit celui care isi face un abonament in luna in care s-a nascut.

Cu siguranta ca aceste programari de la salonul care ofera doze maxime de rasfat clientilor se pot face usor, de acasa, fara deplasare. Este necesar un dispozitiv conectat la internet si in mai putin de 4-5 minute, programarea este gata.

O sedinta de epilare completa, de remodelare corporala sau de masaj poate fi si un dar minunat pentru persoanele dragi. Sotia sau iubita ar fi incantata sa primeasca de Ziua Indragostitilor sau de 8 Martie cadou o programare la epilat definitiv pe tot corpul sau la o sedinta de masaj de relaxare.

Epilarea definitiva ia o povara de pe umerii celor care au declarat razboi parului inestetic care creste pe zonele nepotrivite ale corpului. Aceste persoane care aleg salonul, scapa de:

-cumpararea instrumentelor si produselor necesare, in functie de tehnica de epilat pe care o utilizau acasa;

-de munca depusa;

-de durerile sau iritatiile aparute pe piele.

De pilda, epilarea cu aparatul de ras poate provoca sangerari in locurile in care exista rani minuscule sau diferite semne pe piele.

La salon, totul este curat, personalul amabil, specialistii muncesc, iar clientii primesc serviciile pentru care au venit. Raspunderea este a profesionistilor de la salon, iar beneficiile muncii lor revin celui care a ales acest sistem sigur de epilare.

Body-seif ar trebui sa fie refugiul celor care se simt epuizati de munca sau doresc o oaza de relaxare care sa le schimbe starea de spirit si sa ii incarce cu energie pozitiva. La toate acestea se adauga si un procent mare de infrumusetare. O persoana multumita straluceste, in timp ce una nemultumita cu ceea ce are, cu rutina cotidiana, sta incruntata si pierde din stralucire.