Wednesday, 19 June, 2024

Afla totul despre Money Studio, studio adresat tinerelor ambitioase


Ambitia si munca sunt cele doua ingrediente care te ajuta sa iti depasesti limitele si sa te realizezi. Un salariu mai bun se obtine perseverand, daca si angajatorul este atent cu salariatii sai si evalueaza corect calitatea muncii fiecaruia.

Trebuie sa parcurgi toate treptele profesionale, sa dai examene la timp, sa nu te multumesti cu putin.

Ambitia si munca te ajuta ca in loc de 2500 de lei, sa incasezi 4 000 de lei, dar tinerele pretentioase stiu ca adresa virtuala https://www.money-studio.ro/despre-moneystudio/ te conduce la un salariu minim de 10 000 de dolari lunar, fara sa depui mari eforturi.

Salariul este fabulos, raportat la veniturile celor care muncesc din tara noastra. Am putea spune ca depaseste chiar si salariul unui demnitar.

Consider ca tinerii nu trebuie sa se multumeasca si sa se limiteze la putin, din moment ce exista alternative de a se realiza in 5-8 ani de munca si ca in contextul pandemiei este recomandat sa nu mai plece la munca peste hotare, ci sa ramana aici in tara.

Ce satisfactii iti ofera ocupatia de model videochat la unul dintre cele mai mari studiouri de profil ale lumii?

As putea raspunde printr-un adjectiv: maxime, dar nedreptatesc acest angajator de top care isi pretuieste angajatii si ii trateaza regeste.

Sa fii model videochat la Money-Studio inseamna:

-sa iti alegi tura de lucru. Eu am studii superioare si nu pot niciodata sa fac acest lucru, ci trebuie sa respect orele de program stabilite de catre angajator. Cel putin o data pe luna sunt solicitata si in timpul liber si trebuie sa fac o cerere, sa ma inlocuiasca altcineva, in cazul in care am o programare la medic sau altceva de rezolvat.

Alegerea turei de lucru garanteaza eficienta, fiindca sunt persoane care se trezesc la ore matinale si lucreaza cu spor dimineata si sunt persoane care nu sunt bune de nimic toata ziua, daca s-au trezit la ora 6. Money-Studio intelege aceste criterii de functionare ale salariatilor sai si le ofera libertatea de a-si stabili programul.

-sa te bucuri de faptul ca o echipa de specialisti se ocupa de imaginea ta, incepand cu machiajul si cu aranjarea parului si pana la sedintele foto-video din care se aleg cele mai bune materiale prin care sa se asigure promovarea ta. Angajatorul se ocupa de tot, de aceea sa nu te sperii ca nu stii sa te machiezi si sa iti aranjezi parul sau ca nu stii cum sa utilizezi aparatura performanta din dotare. Vei arata ca un star de cinema si in acest mod ti se formeaza deprinderi care te vor ajuta si in viata de zi cu zi. Imi plac femeile care tin la aspectul lor si se aranjeaza si cand se duc la piata. Trebuie sa fii frumoasa si in concediu, cand la primele ore ale diminetii si seara nu te vad decat ai tai. Sa inveti sa te aranjezi pentru tine, ca atunci cand te vei privi in oglinda, sa fii incantata de ceea ce vezi.

Asta inveti sa faci la Money-Studio si deprinderea iti va fi de folos.

-sa cumperi apartament de lux dotat cu mobilier si electrocasnice direct de la dezvoltator, la un pret excelent din care se scad comisioanele si fel si fel de taxe. Nu vei fi obligata sa faci rate pe 20-30 de ani, ci iti permiti sa le termini in 4-5 ani.

-sa iti poti lua masina de lux in leasing la un pret mediat de un angajator puternic, care nu te lasa singura, cand doresti sa iti cumperi bunuri de folosinta indelungata.

-sa iti achiti operatiile estetice in rate.

-sa ai acces la magazinele exclusiviste din oras si in acest mod sa poti sa te imbraci in haine in editie limitata. Ai motive serioase de mandrie, sa stii ca porti o rochia cum nu mai exista alta pe glob sau ca te poti da cu parfumul cu care se mai dau 15 femei norocoase de pe tot globul.

-sa pleci in excursii de 7 stele catre destinatii exotice, adica sa fii in randul miliardarilor lumii. Din salariul de bugetar, nu ai mai iesi tu din tara, nici pana la bulgari sau pana la Chisinau.

-sa ti se plateasca toate contributiile la stat si sa fii sigura ca salariul mare de la acest angajator va influenta pozitiv pensia ta, care va fi una destul de mare, incat sa ai o batranete linistita. Stiu ca acum, batranetea pare la fel de departe de tine, cum sunt stelele care stralucesc noaptea deasupra noastra, dar ritmul vietii este rapid.

-sa poti strange bani albi pentru zile negre. 5 ani petrecuti in acest sudio inseamna 60 de luni. Sa zicem ca pui bine 1000 de lei lunar si ajungi la suma de 600 000 de lei.

-sa discuti in engleza, astfel ca vei vorbi din ce in ce mai bine, iar achizitia iti va fi de folos, cand vei face inconjurul lumii. In plus, daca vei dori sa te angajezi in alta parte mai tarziu, competentele de comunicare in aceasta limba straina atat de vorbita pe glob iti vor fi utile.

-sa iti platesti taxele la cea mai costisitoare facultate, sa iti faci lucrarea de licenta si sa o printezi, sa cumperi cartile necesare, fara sa te temi ca nu iti ajung banii. Vei fi printre cele mai elegante studente si iti vei lua diploma cu brio, fiindca programul de lucru a fost ales de tine in asa fel, incat sa iti finalizezi si studiile superioare.