Sunday, 14 April, 2024

Alege ceaiuri Julius Meinl pentru orice moment al zilei!


Intotdeauna este un moment potrivit sa te bucuri de o cana de ceai fierbinte, pentru zilele lungi de iarna, sau de un ice tea, perfect pentru caldura toropitoare a verii. Indiferent ca alegi sa bei ceaiul dimineata, in timpul zilei sau inainte de culcare, meriti sa ai parte de cele mai bune produse, cum sunt ceaiurile Julius Meinl.

H2On este o experienta unica, care livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice. De la apa sub brand propriu, dozatoare de apa, pana la cafea, ceaiuri si espressoare, H2On iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te bucura de produse de calitate superioara, chiar la tine acasa sau la birou. 

 

Diferite tipuri de ceaiuri Julius Meinl pentru diferite momente ale zilei!

Ceaiul este cea mai consumata bautura din lume, dupa apa. Acest produs este extrem de versatil, fiind recomandat pentru diferite momente ale zilei. 

In gama de ceaiuri Julius Meinl vei descoperi toate sortimentele de care ai nevoie pe parcursul unei zile. Descopera mai multe despre fiecare tip de ceai in cele ce urmeaza!

 

  • Ceaiul negru inlocuieste, de regula, cafeaua si este ideal pentru diminetile in care ai nevoie de un plus de energie.
  • Ceaiul verde este recomandat pentru momentele de dupa amiaza. Desi contine cofeina, cantitatea este mult mai mica decat cea gasita in ceaiul negru. In plus, acest sortiment este bogat in antioxidanti, fiind recomandat pentru curele de detoxifiere.
  • Ceaiul de fructe sau de plante poate fi savurat in orice moment al zilei si este indicat pentru tratarea delicata, dar eficienta a diferitelor afectiuni prin intermediul unui remediu natural.

 

Care sunt ofertele H2On pentru ceaiuri Julius Meinl?

  1. Achizitionezi 2 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl Inspresso si 2 cutii de plicuri cu ceai JM si primesti gratuit in custodie 2 bidoane cu apa H2On. In plus, beneficiezi de o reducere de 4% la intregul pachet.
  2. In momentul in care cumperi 4 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl Inspresso si 4 cutii cu ceaiuri la plic de la acelasi brand, H2On iti ofera gratuit, in custodie, 3 bidoane cu apa. Oferta este valabila doar pentru persoane juridice.
  3. Cand achizitionezi 4 cutii de capsule cu cafea JM Professional si 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl, primesti in custodie 3 bidoane la 19 litri cu apa H2On. Doar companiile pot beneficia de aceasta oferta.
  4. Cumpara 8 pungi de cafea boabe Cremcafe Trieste, 3 cutii de ceaiuri Julius Meinl si primesti in custodie 4 bidoane cu apa H2On. Pachetul oferta este disponibil doar pentru persoane juridice.

 

Produsele oferite in custodie raman proprietatea H2On, ceea ce inseamna ca tu te poti bucura de functionalitatile acestora, insa bidoanele cu apa trebuie returnate odata ce au fost consumate. Retine ca apa H2On detine certificarea oferita de International Taste Institute, aspect ce garanteaza puritatea si calitatea acestui produs.

Insa experienta H2On nu se opreste aici! Produsele sunt livrate in aceeasi zi in care ai efectuat comanda prin flota proprie de masini. In plus, H2On iti pune la dispozitie servicii de mentenanta, dar si o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand doresti informatii suplimentare.

Pentru mai multe detalii, oferte si promotii, acceseaza platforma online H2On. Astfel, vei reusi sa te bucuri de cea mai buna apa, cafea si ceai oricand doresti, chiar de la tine de acasa sau de la birou!