Saturday, 20 July, 2024

Alege sa trimiti un buchet de flori prin IMOD Flowers! Iata de ce!


Un buchet de flori poate crea sau poate intari legaturile dintre doi oameni. Frumusetea florilor, mireasma lor si faptul ca sunt efemere, transforma orice buchet in actorul principal din momentele fericite ale vietii.

Din pacate, nu toate buchetele de flori sunt perfecte. De multe ori, florariile stradale comercializeaza buchete cu flori vechi si aranjate neglijent. Daca vrei sa oferi un buchet de flori trebuie fie sa il creezi tu, cu flori pe care le culegi personal, fie sa apelezi la o florarie care are toate instrumentele necesare pentru a-ti oferi flori mereu proaspete.

O astfel de florarie este IMOD Flowers./

De ce sa alegi IMOD Flowers pentru a cumpara si a trimite flori?

Cei de la IMOD Flowers au construit un adevarat sanctuar al florilor, in care fiecare fir colorat este tratat cu maxima seriozitate. Astfel, indiferent care este buchetul pe care alegi sa il cumperi ai garantia prospetimii si a faptului ca este aranjat cu foarte mare atentie. IMOD Flowers este o florarie pe care o poti gasi atat online, cat si fizic ( in AFI Cotroceni) si care de-a lungul timpului s-a evidentiat prin cateva servicii:

  • Iti permite sa trimiti flori proaspete in Bucuresti si in zonele limitrofe ale capitalei, asigurandu-te ca ajung la destinatar in stare perfecta;
  • Iti ofera sute de modele de buchete din care poti alege;
  • Iti ofera posibilitatea de a personaliza fiecare buchet in parte, punandu-ti la dispozitie artisti florali cu experienta;
  • Incearca sa aduca tot timpul flori inedite, care pot exprima mesaje si sentimente si care se pot evidentia prin frumusetea si unicitatea lor;
  • Optimizeaza preturile, in asa fel incat sa poti oferi un cadou perfect fara a investi sume considerabile de bani.

De ce si cum sa oferi un buchet de flori?

Buchetul de flori este perfect in orice situatie. Il poti oferi atunci cand este ziua de nastere a unei persoane dragi, cu ocazia unui eveniment special ( nunta, botez, etc ) sau atunci cand vrei sa ii arati unei persoane ca tii la ea. Oferind un buchet de flori poti contura mai bine legaturile cu destinatarul, poti aduce zambete si poti sa creezi un moment memorabil si fericit.

Cel mai bine este sa oferi buchetul personal si sa te asiguri ca in momentul in care il oferi te uiti in ochii destinatarului, cu un zambet larg pe fata. DAca nu poti sa il oferi personal, comanda online si livrarea la domiciliu este o solutie de compromis, care poate crea aceleasi momente deosebite.

Pe www.imodflowers.ro poti comanda flori online si ai de ales intre sute de modele, care mai de care mai interesante.