Thursday, 18 July, 2024

Alege-ti dulciurile pentru evenimentul tau cu tematica retro


O petrecere sau un eveniment retro este foarte la moda, iar un candy bar isi propune sa creeze o pauza in seara evenimentului prin revenirea in copilarie, cu aromele si mirosurile de altadata. El nu este acolo doar pentru a gusta (pentru ca masa este din belsug), ci si pentru a admira. Este un element decorativ care devine din ce in ce mai necesar pentru nuntile, petrecerile si tot felul de evenimente tematice.

Alege-ti dulciurile pentru evenimentul tau cu tematica retro

Candy barul trebuie sa fie estetic, potrivit cu culorile / temele nuntii sau/ si evenimentului in cauza pentru a evita lipsa de gust. Atentie insa la alegerea bomboanelor: ciocolata va functiona cel mai bine intr-un baton de bomboane de interior pentru a preveni topirea lor. Berlingot, kysmache, violet, pene portocalii, nuga si alte paste de fructe se vor amesteca minunat intr-o vitrina plina de dulciuri si scaldata cu parfumurile de altadata. Majoritatea bomboanelor de altadata au o culoare palida. Care se potriveste perfect cu atmosfera unui candybar de bomboane retro. Avem pentru tine o gama intreaga din aceste dulciuri traditionale.

De asemenea, puteti alege un un candy bar cu o tema mai copilareasca si mai distractiva, demna de parcurile de distractie din copilaria noastra. In acest caz, nu ezitati sa variati culorile dulciurilor, de preferinta culori foarte sclipitoare care vor pune stele in ochii oaspetilor vostri. Daca doriti sa includeti acadele (pe care le recomandam pentru ideea unui candy bar “de la targ”) precum acadele in forma de inima (un must have) Sau acadele rock, ideea va fi sa le folositi. galeata umpluta cu nisip (pentru a aminti acest material tipic din curtea scolii) plantata vertical. Sau poti inlocui nisipul cu bomboane rotunde precum jeleurile! Copilul din  tine va fi incantat. In jurul marginilor recipientelor se vor adauga si zaharuri de orz pentru un efect placut de culoare si forma. Adaugati mini dozatoare de guma pentru a aduce inapoi cateva amintiri din copilarie si pentru a varia si mai mult placerile.

 Alegeti recipientul potrivit

Recipientele sunt in general simple si din sticla, ca in magazinele vechi de bomboane din copilaria noastra. Sticla este un material mai nobil, cu toate acestea, cutiile de bomboane din plastic sunt preferate pentru a evita orice risc de spargere. Recipientele trebuie adaptate in functie de alegerea temei si a produselor de cofetarie. Pentru o tema retro / vintage, va fi foarte usor sa gasiti unele, deoarece asta se face cel mai mult. Sfat: in ideea reciclarii ’si a recaderii in copilarie, vechiul borcan cu gem sau sticla de lapte veche poate da foarte bine! Dar, in acest caz, daca iti alegi bomboane depozitate in recipiente de sticla pentru evenimentul tau, ai grija la copiii care le pot scapa din greseala. Pe recipiente, puteti pune o panglica cu de ce nu un totoche asociat cu culoarea bomboanei. Pentru etichete, am putea alege etichete pentru caiete de scoala, asa cum faceam in copilarie. Daca ai urmat sfaturile noastre de candybar pentru o petrecere vintage, nu ezita sa-ti faci etichetele kraft sau ardezie cu dantela!