Wednesday, 19 June, 2024

Alegerea florilor potrivite pentru recepția de nuntă și buchetul miresei


Olla

Atunci când planifici o nuntă, este ușor să te lași prins de detaliile legate de ceea ce vei purta, de locul unde va avea loc ceremonia și de ce anume va fi în tortul tău. Dar dacă vrei ca ziua ta să fie o reflectare reală a ceea ce sunteți ca un cuplu, atunci adăugarea unor gânduri suplimentare la flori este esențială.

De exemplu, dacă aveți o nuntă de vară, luați în considerare folosirea crinilor sau a trandafirilor. În timp ce aceste flori sunt frumoase și vor adăuga culoare nunții tale, ele sunt, de asemenea, scumpe. Dacă aveți un buget limitat, dar doriți totuși să folosiți aceste flori, luați în considerare crearea de centre de masă cu ele în loc să le aveți împrăștiate în tot locul de desfășurare.

Atunci când planifici o nuntă, poate fi ușor să te lași prins în detalii și să pierzi din vedere ceea ce contează cel mai mult: florile. Fie că planificați o nuntă de iarnă, o nuntă de primăvară în aer liber sau orice altceva între acestea, există anumite flori care vor fi disponibile în diferite perioade ale anului.

Dacă vă gândiți să vă organizați nunta în timpul lunilor de iarnă, probabil că veți dori să alegeți flori care pot rezista la temperaturi scăzute, cum ar fi trandafirii și poinsettia. Dacă vă căsătoriți în timpul primăverii sau al verii, totuși, luați în considerare folosirea lalelelor și a florilor de floarea-soarelui pentru a crea un cadru mai vibrant pentru ziua dvs. specială.

Indiferent de anotimpul pe care îl alegeți pentru aranjamentul floral din ziua nunții, nu uitați că este posibil ca unele flori să nu poată rezista la temperaturi extreme sau la condiții meteorologice. De exemplu: Poinsettia nu trebuie expusă la căldură, deoarece se va arde (și posibil va muri).

Nu este vorba doar de buchetul miresei. Florile de la recepția de nuntă vor fi o parte importantă a zilei pentru mulți oameni, așa că este important să le alegeți cu înțelepciune. Florile de nuntă sunt o modalitate excelentă de a da tonul pentru ziua nunții tale, dar alegerea tipului de flori pe care să le folosești poate fi dificilă.

Florile

În timp ce majoritatea mireselor se gândesc în primul rând la buchetele și centrele de masă atunci când vine vorba de flori, gândiți-vă că există o lume întreagă de alte opțiuni florale pe care să le luați în considerare și voi. De exemplu, dacă ai o nuntă în aer liber în iunie sau iulie, atunci ia în considerare folosirea florilor tropicale, cum ar fi orhideele sau gardeniile (dar ține cont de faptul că este posibil ca acestea să nu reziste mult timp după ceremonie). Dacă primăvara este anotimpul tău (din martie până în mai), ia în considerare folosirea lalelelor sau narciselor, deoarece ambele sunt frumoase și foarte potrivite pentru această perioadă a anului. Dacă toamna este mai degrabă genul tău (din septembrie până în noiembrie), atunci încearcă în schimb niște crizanteme colorate sau crini calla!

Faceți cunoștință cu floristul dumneavoastră

Dacă planificați o nuntă, este important să vă cunoașteți florarul înainte de ziua cea mare. Florarul vă poate ajuta să găsiți florile perfecte pentru nunta dumneavoastră și vă va putea sugera alegeri florale la care poate nu v-ați fi gândit cum ar fi un aranjament floral Olla.

Este important să vă asigurați că floristul dvs. are o bună înțelegere a tipului de flori care va funcționa cel mai bine pentru nunta dvs. Ar trebui să fie în măsură să explice cât timp durează fiecare tip de floare și cât de multă întreținere necesită. În acest fel, nu vă veți trezi cu flori ofilite în ziua cea mare!

În plus, asigurați-vă că floristul dumneavoastră are experiență în lucrul cu nunțile în general. Dacă nu are experiență de lucru cu mirese sau miri, atunci există o șansă ca acesta să nu fie capabil să ofere nivelul de servicii pe care îl meritați într-o zi atât de importantă!