Wednesday, 20 January, 2021

Alegerea unui fotograf de familie si nou-nascuti


ședințe-foto-nou-născuți 2

Copilasul tau a crescut si a inceput sa faca primii pasi? Vrei sa ai cat mai multe amintiri din aceasta perioada minunata si ai nevoie de un fotograf de copii? Noi iti spunem caresunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea sa. Compara mai multi fotografi. Exista deja pe piata un numar mare de fotografi ceea ce nu ne usureaza deloc sarcina alegerii sale.

Primul sfat pe care ti-l dam este acela de a nute precipita si sa iti faci timp pentru a compara mai multi fotografi inainte de a programa deja o sedinta foto nou nascuti sau sedinta foto maternitate. Un alt lucru deosebit de important de care sa mai tii cont este urmatorul: locul derularii sedintei foto. In studio, acasa sau in exterior. Nu toti fotografii propun toate trei optiunile.

ședințe-foto-nou-născuți

Analizeaza stilul pozelor propuse de fotograf. Fiecare fotograf de copii in parte areproriul sau stil. Drept urmare, inainte de a-l alege trebuie sa consulti un portofoliu pentrua analiza stilul pozelor si sa stabilesti daca este ceea ce cauti. unii fotografi propun accesorii, altii nu, unii propun portrete pe langa poze, altii portrete lifestyle. Fii atent si la tratamentul pozelor, un alt aspect important in ceea ce priveste rezultatul final. Cere recomandari prietenilor si cunostintelor.

Cu siguranta ai prieteni cu copii care au facut cel putin o sedinta foto copii. Cere-le sa iti recomande un fotograf de copii.Astfel, vor putea sa iti impartaseasca propria lor experienta, sa iti spuna daca au fost sau nu multumite, daca recomanda sau nu fotograful respectiv.

ședințe

Citeste pareri pe Internet. Nu rezervam de obicei o camera la hotel fara sa citim intaireview-uri. Fa la fel si in cazul sedintei foto. Astfel, vrei reusi sa iei mai rapid o decizie,mai ales daca eziti intre doi sau trei fotografi. Un fotograf cu multe review-uri pozitive te va convinge cu siguranta de priceperea sa si acest lucru te va linisti cu siguranta dacacopilul tau are mai putin de cinci ani.

Asculta-ti intuitia. Un ultim sfat pe care vi-l putem oferi este acela de a va asculta intuitia. Daca simti inca de la inceput ca intre tine si fotograful ales exista o chimie pecare nu ti-o poti explica, atunci trebuie sa iti asculti intuitia, cu siguranta este fotograful de care ai nevoie. Acum nu iti ramane decat sa cauti fotograful de copii ideal. Speram ca vei tine cont de sfaturile noastre in alegerea unui fotograf de copii.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de bloggerderomania.ro