Saturday, 13 April, 2024

Anunturi vanzari rafturi utile intreprinzatorilor


Aproape toti intreprinzatorii au nevoie de rafturi metalice pentru desfasurarea activitatii lor. Chiar si cei care detin un magazin online au un depozit in care pastreaza toate produsele pe care le livreaza conform solicitarilor.

Magazinele de panificatie pastreaza painea, cornurile, covrigii si placintele asezate frumos pe rafturi.

Depozitele de materiale de contructii nu pot pune pe jos sau dezordonat materialele grele, lungi si care se rup sau se sparg (gresia, faianta), ci tot pe rafturi gandite special pentru domeniul respectiv.

Iata de ce toti oamenii de afaceri sunt interesati direct de anunturi vanzari rafturi de pe site-ul Storeexpert.ro.

Cel mai mare magazin din Romania sustine afacerile din tara, oferind spatii de depozitare bine puse la punct de a caror proiectare se ocupa, cand clientii solicita acest lucru. Ce are de facut un om de afaceri care are nevoie de un depozit cu rafturi, unde sa isi pastreze produsele?

  1. Intra pe site-ul furnizorului si analizeaza toate tipurile de rafturi. Din informatiile complete poate alege sistemul care i se potriveste perfect. Exista rafturi gandite pentru produse usoare, de mici dimensiuni (confectii, produse de panificatie, produse alimentare de mici dimensiuni) si rafturi pentru materialele de constructii lungi si grele. In cazul in care doreste explicatii in plus, le poate cere telefonic sau scriind un e-mail.
  2. In functie de banii care ii are alege atat modalitatea de plata, cat si rafturi noi sau second-hand.

Rafturile second-hand sunt mai ieftine decat cele noi, iar achitarea produselor comandate de pe site-ul magazinului de rafturi se poate face integral sau esalonat, in leasing.

In acest moment, la sectiunea bursa exista o serie de anunturi care ii intereseaza pe oamenii de afaceri.

Intreprinzatorii pot cumpara:

-portpalet clasic

-diferite utilaje second-hand de care are nevoie pentru manipularea produselor

-hale de depozitare racordate la energie electrica si prevazute cu toalete.

  1. Cheama specialistii de la Storeexpert.ro sa masoare corect spatiul, sa aleaga rafturile potrivite afacerii si care sa se incadreze eficient in locul repectiv. Este mult mai bine sa existe colaborare intre cumparator si specialistii magazinului in aceasta etapa, fiindca se pot face erori la masuratoare sau la proiectarea.

Echipa soseste la fata locului repede, nu se lasa asteptata ca beneficiarul sa primeasca sistemul de rafturi cat mai repede.

  1. Rafturile sunt livrate la adresa ceruta si echipa de specialisti vine sa le monteze. Este mult mai bine ca specialistii sa se ocupe de montaj, fiindca in acest mod se ofera si garantii.

Ganditi-va la port-paletii de 5-6 etaje cu cata responsabilitate trebuie montati, sa nu se produca accidente! Un surub daca nu este pus corect, sistemul se poate oricand prabusi, produsele depreciate si oamenii aflati in vecinatate raniti.

  1. Se mentine colaborarea pentru inspectii periodice ale rafturilor, pentru mentenanta si revizii generale sau reparatii.

Toate acestea sunt necesare, mai ales ca in spatiile de depozitare lucreaza oameni care sunt expusi riscurilor.

Site-ul Storeexpert.ro este bine structurat, astfel incat clientul poate accesa cu usurinta ce il intereseaza. Tipurile de rafturi care pot fi comandate din magazin sunt:

-palet clasic

-drive in

-cantilever

-rafturi polite

-rafturi anvelope

-platforme metalice

-mezzanine

-rafturi magazine.

Din acelasi loc pot fi cumparate si urmatoarele utilaje: transpalete manuale si electrice, motostivuitoare si generatoare si pentru toate se ofera servicii de reparatii, in cazul in care se defecteaza.

De asemenea, Storeexpert executa la comanda straucturi metalice si confectii metalice si realizeaza proiectarea rafturilor, transportul, montajul si mentenanta lor.

Produsele si serviciile care poarta semnatura Storeexpert.ro sunt de calitate premium, de aceea in portofoliul bogat gasim firme si companii de succes din economia romaneasca.

Orange isi depoziteaza produsele pe rafturile de la acest furnizor. Are toata increderea, cu toate ca produsele fragile sunt scumpe. Un telefon poate costa de la cateva sute de euro la mii de euro, dar raftul este sigur si accelereaza vanzare. De cele mai multe ori aspectul spatiului de depozitare si calitatea produselor stabilesc impreuna cifra vanzarilor. Acest aspect a fost demonstrat de studii despre psihologia consumatorului si au fost verificate si de mine.

Greu cumpar un produs, cand se afla expus pe rafturi ruginite, pline de carii sau de praf.

Ford a ales rafturile Storeexpert.ro pentru depozitele de anvelope si de piese auto sau accesorii si se stie ca aceasta firma este extrem de exigenta cu partenerii sai de afaceri.

Pe langa aceste nume grele din portofoliu, sunt la fel de importanti si detinatorii unor magazine mixte mici situate in apropierea blocurilor.

De ceva timp si gospodarii isi pun la punct camarile si pivnitele cu rafturi second-hand comandate tot de aici.

Toate aceste informatii au rolul de a te orienta corect pe tine, cel care cauti rafturi metalice, fiindca ai nevoie de un spatiu sigur in care sa iti pui marfa sau produsele pe care le consumi in gospodarie.

In camara, poti ordona rafturile dupa cum urmeaza:

-cele superioare pentru alimente care se concuma frecvent: malai, faina, zahar, ulei, orez, fainoase, sare.

-urmatoarele pentru conserve

-cele de jos pentru detergenti si produse de curatare.

In cazul in care aveti mai multe, unul dintre ele il puteti rezerva hranei animalelor de companie.

Ganditi-va ca in acest mod, obtineti mai mult spatiu in casa si in bucatarie, in plus, lucrurile de care aveti nevoie sunt ordonate!

O camara cu rafturi metalice va ajuta sa aveti ordine in bucatarie, in baie si pe hol.

Daca incaltamintea pe care o aveti nu incape in pantofar, faceti in debara un raft metalic sau doua pentru ea, sa nu o lasati la vedere pe hol!

Doua rafturi ar fi si mai utile, fiindca pe unul puteti depozita incatamintea pentru vremea calda, iar pe celalalt cea pentru toamna-iarna.