Wednesday, 12 June, 2024

Apeleaza la serviciile unui tipar digital pentru a-ti promova afacerea!


Serviciile oferite de tipografii sunt intotdeauna utile pentru afacerile mici si mari, deoarece antreprenorii isi pot tiparii carti de vizita, plainte, mape de prezentare, ecusoane si multe alte produse utile pentru a face afacerea lor cunoscuta.

Markprint.ro ofera serviciile unui tipar digital, iar operatorii sunt atenti la fiecare detaliu. Astfel fiecare produs va fi tiparit coresunpzator. Pe langa profesionalismul ce recomanda portofoliul Markprint.ro, folosirea unui tipar digital asigura un volum de munca constant in calitate si precizie!

Masina de imprimat digital a strapuns blocajul tehnologiei de imprimare digitala si a realizat tiparirea reala a unei bucati de imagine full-color fara realizarea placilor. Costul de imprimare extrem de redus si efectul de imprimare de inalta calitate sunt mai economice si mai convenabile decat sistemul traditional de imprimare, cu investitii mai reduse in sistem, modul de functionare digital si ocuparea spatiului limitat, ceea ce face ca sistemul sa aiba o perspectiva mai mare pe piata. Este cel mai bun supliment la tiparirea traditionala si produsul de inlocuire al masinii de tiparit traditionale. Masinile de imprimare digitala sunt impartite in masini de imprimare digitala industriale si masini de imprimare digitale de birou (adica masini de imprimare digitala all-in-one) in functie de diferite scopuri. Presa digitala a facut sa apara o noua forta in industria tipografiei digitale, deschizand un mod la moda si nou pentru intreprinderi, fabrici si persoane fizice de a-si incepe propriile afaceri pe drumul tiparirii digitale. Masina de tiparit digital are avantajele unei investitii reduse, costuri de imprimare extrem de reduse, dimensiuni de imprimare selectabile, calitate ridicata a imprimarii, spatiu ocupat mic, putini operatori si cost de functionare extrem de redus, selectivitate cu grosime mare a tipurilor de materiale de imprimare si avantaje mari de investitii. In plus, cerneala de imprimare digitala profesionala poate realiza culori saturate si superbe, o gama larga de culori si o tranzitie buna, depasind cu mult efectul traditional de imprimare.

Imprimanta laser a provenit din tehnologia de tiparire laser la sfarsitul anilor 1980 si a fost populara la mijlocul anilor 1990. Este un dispozitiv de imprimare care combina tehnologia de scanare laser cu tehnologia de electrofotografie. Principiul de baza de lucru este ca informatiile de date binare transmise de computer sunt convertite in semnale video de catre controlerul video, apoi semnalele video sunt transformate in semnale de actionare laser de catre interfata / sistemul de control video. Apoi sistemul de scanare laser genereaza un laser fasciculul care transporta informatii despre caracter si, in cele din urma, sistemul electrofotografic imagineaza fasciculul laser si il transfera pe hartie. In comparatie cu alte echipamente de imprimare, masina de imprimat cu laser are avantajele vitezei de imprimare rapide, a calitatii ridicate a imaginii etc. Imprimanta laser este compusa din laser, modulator acusto-optic, unitate de inalta frecventa, scaner, sincronizator si deflector optic. Functia sa este de a modula informatiile matricei de puncte binare trimise prin circuitul de interfata pe fasciculul laser si apoi scaneaza pe fotoreceptor. Fotoreceptorul si mecanismul fotografic formeaza un sistem de transfer electrofotografic, care transfera imaginea imaginii si a textului incident pe tamburul fotoreceptorului pe hartia tipografica. Principiul sau este acelasi cu cel al copiatorului. Imprimanta laser este un dispozitiv de iesire fara impact care combina tehnologia de scanare laser si tehnologia de imagistica electronica. Are modele diferite si functii de imprimare diferite, dar principiul sau de functionare este practic acelasi. Trebuie sa treaca prin sapte procese: incarcare, expunere, dezvoltare, imprimare prin transfer, eliminarea electricitatii, curatare si fixare, dintre care cinci procese sunt efectuate in jurul tamburului fotosensibil. Cand textul sau imaginea de imprimat sunt introduse in computer, acestea sunt preprocesate de software-ul computerului. Apoi, drive-ul de imprimanta il converteste intr-o comanda de imprimare (limbajul imprimantei) pe care imprimanta il poate recunoaste si il trimite la circuitul de unitate de inalta frecventa pentru a controla pornirea si oprirea emitatorului laser pentru a forma un fascicul laser cu matrice de puncte. Apoi, tamburul fotosensibil din sistemul electronic de imagine este scanat axial si expus de oglinda rotativa de scanare, iar scanarea longitudinala se realizeaza prin rotatia tamburului fotosensibil in sine.

Avand in vedere benficiile noi tehnologii, printarea cartilor de vizita business devine un task usor de procesat si rezultatul este intotdeauna unul surprinzator.

Desi multi cred ca in era tehnologiei doar reclamele digitale fucntioneaza, ei bine nimic nu se compara cu o carte de vizita tiparita pe o bucata de hartie.

Cartile de vizita pe hartie pot face impresie buna instantaneu in momentul in care un client le atinge. Acest lucru se datoreaza hartiei groase a cardului. O hartie groasa si de calitate, cu dimensiunea perfecta a cartii de vizita, vorbeste favorabil despre calitatea inalta a produselor sau serviciilor unei companii. Atrageti atentia clientului in scurt timp. Dar aveti nevoie de idei incitante de design grafic pentru a crea o carte de vizita remarcabila, care sa atraga atentia.

Puteti partaja cu usurinta carti de hartie cu oamenii. Tot ce trebuie sa faceti este sa le dati cardurile personal clientilor vostri. In plus, distribuiti-le aleatoriu la finalul unui seminar sau intr-un targ comercial.

Cu cardurile de hartie, construiti o legatura personala puternica si o relatie cu oamenii. Cardurile sunt de obicei impartasite in momente fericite. Prin urmare, clientii dau mai multa valoare acestor carduri. Acest lucru ajuta in cele din urma la construirea unei baze de clienti loiali.

Investiti inteligent in produsele oferite de cea mai buna tipografie Bucuresti!