Wednesday, 12 June, 2024

Aquator reduceri- pentru cea mai buna si cea mai sanatoasa apa!


Fluidele corpului- sangele, lichidul cefalo-rahidian, limfele si lichidele intercelulare au o slaba alcalinitate, cu exceptia pielii si a stomacului, care sunt acide in mod natural. Dar, corpul nu poate functiona asa cum trebuie atunci cand sangele are o alcalinitate slaba. Iar acest lucru poate sa duca la fragilizarea puternica a organismului. Aici intervine aquator reduceri.

De asemenea, pH-ul fluidelor corporale se poate schimba si diminua, adica acidifia din cauza factorilor de mediu negativi. Pentru a se neutraliza aceste efecte acidifiante, corpul are nevoie sa fie alcalinizat.

Apa alcalina ionizata contine, pe langa ionii hidroxili si ioni alcalini – calciu, magneziu, potasiu sau sodiu care sunt usor de abosorbit si necesari pentru a neutraliza deseurile acide. Astfel ca, daca se va consuma apa alcalina, aceasta va furniza corpului un cocktail de ioni alcalini pentru a mentine echilibrul alcalin-fluid al acizilor sai.

Alege deci aquator reduceri, te vei bucura de un aparat care ionizeaza si alcalinizeaza apa de o calitate exceptionala. Are o durata de viata minunata.

Este un aparat care te va sustine in viata de zi cu zi, in dorinta de a avea un stil de viata mai sanatos. Dar se poate folosi si pentru apa cu care se uda plante si pentru hidratarea animalelor domestice.

Apa alcalina este din ce in ce mai prezenta in vietile noastre si din ce in ce mai laudata pe internet si la televizor. Are numeroase beneficii pentru corp, il hidrateaza de minune, poate incetini imbatranirea si preveni numeroase boli, reducand aciditatea din corp.

Apa constituie in medie, 70% din organismul nostru. Este prezenta in fiecare din celulele noastre si tesuturile noastre. Eliminam apa in permanenta- prin urina, prin transpiratie si digestie. Si corpul are nevoie de cel putin 3 litri de apa pe zi pentru a reinnoi stocurile de apa.

Apa alcalina este cea mai eficienta contra refluxului gastric, dar este cea mai buna alegere pentru problemele legate de tensiune arteriala, diabet sau problemele cu un colesterol marit.

Apa alcalina este cea mai buna pentru a ameliora metabolismul. Consumul de apa poate reduce nivelul de colesterol din sange, de glucoza si de trigliceride, ameliorand in acelasi timp functiile metabolice. Asigura si o buna protectie contra problemelor legate de stresul oxidativ care poate afecta celulele pancreasului.

Apa alcalina contine un excelent nivel de oxigen care poate lupta contra radicalilor liberi, responsabili cu numeroase probleme. Excelenta sa capacitate de disolutie permite o drenare foarte eficienta a toxinelor din corp. Celulele corpului sunt astfel curatate si perfect hidratate.

Dar nu numai, specialistii au ajuns si la urmatoarele concluzii in urma celor mai recente studii:

  • Mentinerea integritatii intestinelor.
  • Favorizarea pierderii in greutate.
  • Ameliorarea santatii pielii.
  • Ameliorarea procesului detox.

Apa alcalina ionizata este cel mai usor de asimilat de catre organism si hidrateaza cel mai bine. Iar ionizatorul de apa poate sa ofere si apa acida, adica apa care are un pH sub 7. Apa alcalina ionizata va contribui la mentinerea echilibrului acido-bazic din corp si ajuta si la combaterea acidozei si la regasirea sanatatii.

Poti sa vizualizezi toate categoriile de pe siteul nostru aici: https://comparix.ro/category