Sunday, 14 April, 2024

Auto Kredit, solutia rapida de redresare financiara


Urgentele financiare sunt multe si neprevazute. Fortele dezlantuite ale naturii demonstreaza acest lucru. Anul acesta pomii fructiferi sunt plini de rod. Putina ploaie, un pic de vant si ele se rup si cad pe masini scumpe, pe acoperisuri sau pe anexele din gospodarie.

O casa cu acoperisul stricat reprezinta un pericol. De obicei cand acoperisul este ciuruit de grindina, de crengile ascutite ale pomilor, ploile nu se mai sfarsesc. Apa aceea curge pe plafon si pe pereti, iar daca ajunge in contact cu curentul electric se poate produce un scurt circuit.

In acelasi timp cu fortele dezlantuite ale naturii au aparut si scumpirile post-pandemice. Toate materialele de constructie si-au dublat pretul.

Ce poate face un cap de familie care trece printr-o asemenea experienta nefasta? Nu mai are timp de asteptat si nu are pe nimeni apropiat, dispus sa il imprumute cu o suma asa de mare, dar are o masina.

Auto Kredit ofera imprumutul necesar ca urgenta sa fie rezolvata, in schimbul masinii. Fara masina se poate sta, dar fara casa nu, fiindca inseamna disparitia adapostului si deteriorarea tuturor lucrurilor depozitate in el.

Casa este sfanta, de aceea trebuie intretinuta cu depunerea unor eforturi supraomenesti, in cazul in care este nevoie de acest lucru.

Auto Kredit nu intreaba de ce este nevoie sa se faca imprumutul si nu cere acte justificative, ci ofera banii in schimbul masinii, iar de masina are grija ca de lumina ochilor.

75% din valoarea masinii este o suma care permite repararea rapida a acoperisului. Dupa o luna, autoturismul poate fi scos de la amanet si locuinta este salvata si ea, iar un bine atat de mare facut de Auto Kredit nu ar trebui uitat niciodata.

Alte urgente? Imbolnavirea cuiva apropiat din familie presupune achitarea consulturilor de la clinicile particulare si cumpararea medicamentelor necesare. Injectiile sunt facute contra cost de catre un cadru medical priceput. In timpul bolii, celui drag ii piere pofta de mancare si trebuie ajutat sa si-o recapete cu hrana mai gustoasa.

Peste 3 saptamani incep scolile. Doi elevi intr-o familie cu rate la banci inseamna un efort financiar mare, mai ales ca la inceputul anului, toti copiii se duc cu haine noi, cu ghiozdan nou si cu rechizite noi.

Alocatiile nu sunt suficiente pentru scolarizarea unui copil. Daca la orizont se arata noul val al pandemiei, va fi nevoie de laptop sau de tableta, fiindca parintii sunt interesati de educatia copiilor lor si nu poate lasa procurarea dispozitivului in grija guvernului.

Un nou val inseamna masuri de prevedere, adica alimente de rezerva, iar toamna se fac si conservele pentru iarna si nici ele nu sunt de ratat.

Evident ca se gasesc si in comert, dar gospodina le prepara natural, cu multa iubire si responsabilitate pentru cei pe care ii iubeste. Ea exclude din start scopul comercial, cum fac fabricile de conserve.

O datorie neonorata la termen, care naste complicatii face parte si ea din categoria urgentelor.

Pentru un prieten apropiat este posibil ca o persoana sa ia bani din gestiune sa ii puna la dispozitie fara sa stea pe ganduri, iar peste 3-4 zile sa se anunte un inventar.

Binefacatorul risca patarea reputatiei si pierderea locului de munca, iar in cazul unei sume uriase chiar inchisoarea.

In acele momente existenta institutiei de credit non bancare prezentate mai sus se dovedeste providentiala.

Este trist ca prietenia de o viata sa fie stricata pentru niste bani! Este trist ca un om sa sufere dureri ingrozitoare si sa nu se poata vindeca, fiindca nu are banii necesari pentru tratament sau pentru operatie!

Imprumutul in schimbul masinii se obtine simplu, etapele putand fi parcurse fara efort. Mai intai, cel care are nevoie de bani contacteaza reprezentantii firrmei, dupa ce a citit atent informatiile de pe site. Asa este cel mai bine ca potentialul client sa isi faca temele cu maxima atentie si sa nu piarda timp pretios.

In etapa umatoare el da curs invitatiei de a aduce masina la sediul firmei care ofera creditul, insotita de actele necesare.

Masina este adusa in schimbul banilor numai daca suma oferita satisface clientul. Afacerea are la baza un contract legal si corect pe care ambele parti trebuie sa il semneze dupa ce stiu perfect continutul acestuia. In el sunt specificate conditiile creditarii si comisionul perceput la zi, de asemenea si posibilitatea prelungirii contractului, prin recalcularea comisionului.

Auto Kredit ofera si refinantari in conditii superavantajoase. Recuperarea masinii de la alt amanet auto este insotita de un comision mai  mic si de o perioada de o jumatate de luna in care imprumutul este gratuit.

Toate aceste informatii sunt utile, fiindca nu se stie cand apare o urgenta financiara care se impune sa fie rezolvata prompt, elegant si discret.

In timpul contractului, masina este pastrata intr-un garaj monitorizat video, dar si pazit de o echipa buna de profesionisti.

Din pacate, oamenii cu probleme financiare mari nu stiu despre existenta acestor surse oneste de bani si din aceasta cauza risca sa piarda mai mult. O operatie care nu este facuta la timp costa ani din viata, o boala netratata la timp se agraveaza, acoperisul nereparat la timp poate determina prabusirea locuintei.

Pentru unii si petrecerea unui concediu cu familia reprezinta o urgenta financiara, mai ales daca a fost facuta o promisiune solemna copiilor ca vor vedea marea.

Adultii trebuie sa isi tina cu orice pret fagaduintele facute celor mici, fiindca puterea exemplului este uriasa.

Nu conteaza categoria urgentei financiare, ci potentialul firmei capabile sa ofere pe loc 75 % din valoarea reala a masinii.