Sunday, 14 April, 2024

Bazarka.ro – servicii profesionale de reparatii frigidere, combine, lazi frigorifice si aparate de aer conditionat


Frigiderele sunt importante pentru ca ne mentin alimentele reci. Pe langa faptul ca nu am putea sa ne mai bucuram asa cum o facem astazi de alimentele de baza, nu ne-am mai putea bucura nici de inghetata, smoothie-uri si asa mai departe. De asemenea, daca nu am mai avea frigidere, ar trebui sa mergem zilnic la cumparaturi, deaorece in lipsa acestora alimentele s-ar strica pana a doua zi.

In mod cert, frigiderul este extrem de important pentru societatea din prezent.

Imaginati-va ca traiti in trecut cand oamenii nu aveau frigidere. Imaginati-va ca locuiti la casa si trebuie sa construiti un beci in care sa puteti mentine produsele alimentare ceva mai reci, dar nu suficient de reci precum o face un frigider, ori imaginati-va ca trebuie zilnic sa cumparati produse alimentare, sa calculati cantitati astfel incat sa nu aruncati mancarea, dar nici prea putina astfel incat sa ajungeti in situatia in care sa nu va ajunga. Fara un frigider, carnea si produsele lactate se vor strica intr-un timp foarte scurt.

Stiati ca frigiderul poate avea o durata medie de viata de aproximativ 10 – 15 ani? Aceasta durata de viata bineinteles ca difera de la un model la altul, de modul in care a fost intretinut si inclusiv mediul in care a fost amplasat.

Prin intretinerea corespunzatoare a frigiderului si prin reparatii atunci cand este necesar, puteti prelungi durata de viata a aparatului, precum si economisi bani, nefiind nevoie sa achizitionati un altul nou.

Un frigider nu se va strica brusc. Pot exista diverse simptome care pot indica faptul ca frigiderul urmeaza sa se strice, simptome precum:

Sunete ciudate

Sunetele ciudate reprezinta un prim semnal al faptului ca un frigider urmeaza sa se strice. Este normal sa auziti un bazait cand sunteti aproape de acesta, dar nu ar trebui sa fie puternic. Cauzele obisnuite ale unui frigider zgomotos sunt piesele slabite sau o problema cu ventilatorul condensatorului. In cele mai multe cazuri, acestea sunt solutii usoare iar daca nu le remediati in timp util, costurile pentru reparatii vor fi extem de mici.

Mancare stricata

Daca mancarea din frigider se strica mai devreme decat ar trebui, atunci este posibil sa existe o defectiune care se poate agrava intr-un timp scurt. In cazul in care gasiti alimente stricate in frigider, alimente care ar fi trebuit sa fie inca foarte bune de mancat, atunci se intampla ceva cu mentinerea temperaturii. Pentru siguranta, verificati prima data setarea temperaturii(accidental o puteti da pe minim), dar si etansarea usii, deoarece chederul poate sa nu mai etanseze cu trebuie. Daca nici una dintre aceste doua situatii nu este valabila, atunci cu siguranta exista probleme ale sistemului de racire, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de o echipa de profesionisti pentru repararea aparatului.

Scurgeri de apa

Un alt semn ca este posibil sa aveti nevoie de reparatii la frigider, este reprezentat de scurgerile de apa. Scurgerile de apa sunt un semn ca o teava sau un furtun este infundat in frigider. Cand aveti o teava sau un furtun infundat, condensul din teava se scurge sub frigider.

Daca observati scurgeri de apa din frigider, ar trebui sa o reparati imediat. Daca nu o faceti, apa va poate ajunge in exterior, poate distruge alimentele sau pot aparea probleme serioase cu mucegaiul.

Gheata in congelator

Congelatorul dumneavoastra pare sa functioneze bine? Daca observati o acumulare mare de gheata in congelator intr-un timp foarte scurt, ar putea fi timpul sa cautati servicii de reparatii frigidere. Inainte de a cauta ajutor pentru repararea frigiderului, incercati sa dezghetati prin metoda clasica frigiderul, iar daca la scurt timp se va aduna din nou gheata in exces in congelator, atunci cu siguranta veti avea nevoie sa apelati la o firma specializata pentru reparatii frigidere.

Mentinerea frigiderului in stare buna ii creste durata de viata si mentine alimentele proaspete, iar acesta este un aspect extrem de important pentru societatea din ziua de astazi. De exemplu, bacteriile vor strica laptele în două sau trei ore dacă acesta este lăsat afară pe blatul din bucătărie la temperatura camerei. Cu toate acestea, prin reducerea temperaturii laptelui, acesta va rămâne proaspăt timp de chiar si o saptamana intreaga – temperatura rece din interiorul frigiderului, reducand considerabila activitatea bacteriilor si raspandirea lor. Prin înghețarea laptelui puteți opri bacteriile cu totul, iar acesta poate fi consumat chiar si dupa luni de zile, in momentul in care l-ati dezghentat.

Unde puteti gasi cele mai bune si avantajoase servicii pentru reparatii frigidere? Ei bine, accesand Bazarka.ro, puteti gasi servicii extrem de calitative si avantajoase atat pentru frigidere, cat si pentru alte aparate electronice din locuinta dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa cheltuiti inutil sume mari de bani, pentru a achizitiona altele noi.

In materie de reparatii frigidere, combine si lazi frigorifice, reparatii aere conditionate dar si montaj, profesionistii de la Bazarka.ro va ofera raspunsul. Aici, puteti gasi servicii profesionale la un raport pret/calitate foarte avantajos, menite sa prelungeasca viata aparatelor din locuinta dumneavoastra. Serviciile celor de la Bazarka.ro sunt ideale atat pentru persoanele fizice si aparatura din propria locuinta, cat si pentru domeniul HORECA, programul de lucru fiind unul prelungit, de la 9:00, pana la ora 24:00.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa va bucurati mai mult timp de beneficiile unui frigider dar ati observat anumite simptome cu privire la o functionare anormala, atunci trebuie sa accesati Bazarka.ro, si cu siguranta aici veti gasi serviciile perfecte pentru nevoile dumneavoastra.