Saturday, 02 March, 2024

Beneficiaza de servicii si produse de calitate de la Quickmobile.ro!


Magazinul online Quickmobile.ro ofera  o gama vasta de produse si gadget-uri, iar serviciile lor de garantie si asigurare Casco sunt preintre cele mai bune.

Pentru a beneficia de asigurare casco online de la Quickmobile este suficient sa alegi optiuinea inante de a finaliza comanda.

Asigurarea mobila a devenit la fel de esentiala ca si in prezent sa avem un telefon mobil, pe masura ce telefonul mobil sau smartphone-ul a devenit deja o parte importanta a vietii noastre de astazi. Se intampla sa depindem de aceasta in diverse scopuri, inclusiv comunicare si afaceri. Intr-un astfel de scenariu, pierderea sau deteriorarea smartphone-ului poate duce la probleme mari. Astfel, pentru a obtine sprijin financiar in caz de furt sau deteriorare accidentala a telefonului, putem opta pentru acesta.

Atunci cand un telefon mobil este pierdut sau deteriorat, exista sansa ca datele din dispozitiv sa fie pierdute sau furate, creand probleme de diferite niveluri, inclusiv daune financiare. Astazi, oamenii cheltuiesc mult in cumpararea de smartphone-uri si orice problema cu ele poate crea o gaura in buzunar. Pentru a depasi astfel de probleme, companiile ofera acum asigurari mobile in Romania. Aceste politici ofera acoperire impotriva furtului sau a deteriorarii accidentale a tuturor tipurilor de telefoane, inclusiv a smartphone-urilor.

Asigurarea mobila nu este obligatorie; totusi, obtinerea unuia pentru telefonul mobil sau telefonul inteligent va va ajuta cu siguranta sa va salvati de pierderile financiare legate de furtul sau deteriorarea acestuia. Permiteti-ne sa intelegem necesitatea asigurarii mobile si modul in care acoperirea va poate ajuta in abordarea diferitelor situatii.

  1. Protectie impotriva furtului: Este destul de dificil sa recuperezi telefonul daca este furat. Si cu telefonul furat, iti pierzi si toate datele. Pierderea financiara este un alt obstacol asociat cu furtul. Astfel, este logic sa obtineti o asigurare mobila pentru a face fata unor astfel de situatii, deoarece acopera costurile unui telefon nou.
  1. Protectie impotriva ruperii accidentale: telefoanele mobile sunt destul de scumpe astazi si repararea oricarui tip de rupere poate fi o afacere costisitoare. Obtinerea unei asigurari mobile poate fi o decizie buna, avand in vedere faptul ca ofera acoperire impotriva ruperii.
  1. Acoperire pentru deteriorarea apei sau lichidului: Orice deteriorare accidentala a telefonului cauzata de apa sau alt lichid este acoperita de asigurarea mobila. Un telefon mobil se poate deteriora si din cauza umezelii sau a umiditatii si acest lucru este acoperit de obicei de asigurare.
  1. Acopera costuri mari de reparatii: orice deteriorare a telefoanelor scumpe precum cele de la Apple, Samsung, OnePlus etc. ar duce la costuri mari de reparatii. Pentru a evita plata unei sume importante pentru reparatia telefonului, este mai bine sa beneficiati de asigurare mobila.

5.Protectie pentru pierderea telefonului: In cazul pierderii telefonului mobil, nu veti primi nicio compensatie in garantie. Cu toate acestea, veti primi despagubiri pana la suma asigurata in cadrul asigurarii mobile daca va pierdeti telefonul.

Asigurarea Casco si garantie extinsa ajuta:

Ajuta proprietarii de dispozitive mobile sa se protejeze de costurile uriase de reparatii in caz de deteriorare a telefonului mobil din cauza oricarui accident, cum ar fi caderea si coliziunea;

Poti fi relaxat daca telefonul este deteriorat din cauza scurgerii oricarui lichid, cum ar fi apa, ceaiul / cafeaua sau bauturile racoritoare etc.

Detinatorii de polite se pot bucura de o gama de servicii superioare pentru clienti;

Reclamatia fara probleme si fara numerar economiseste timp si energie;

Componente precum ecranele tactile, punctul de incarcare, mufele de casti eronate si orice deteriorare a componentelor interne si externe ale dispozitivului sunt, de asemenea, acoperite;

Diverse optiuni pentru calareti sau beneficii suplimentare, cum ar fi asigurarea de tranzit, acoperirea la nivel mondial etc., ajuta la imbunatatirea acoperirii asigurarii. Toamna  acesta copii care se pregatesc de noul an scolar beneficiaza de campania Back to School, o campanie in care cumparatorii au parte de super discounturi in perioada 1-15 septembrie, device-uri utile pentru casa, scoala sau online study.