Thursday, 18 July, 2024

Beneficiile aparatelor de bronzat


aparate de bronzare

Pielea perfect bronzata este cu siguranta ceva ce iti doresti in fiecare an, dar ce faci cand nu ai timp sa stai la soare? Exista cateva aparate de bronzat care te vor ajuta sa arati perfect si de asemenea exista numeroase avantaje pe care acestea le ofera. Aparatele solare moderne au revolutionat ingrijirea pielii. Acum se va putea obtine bronzul perfect indiferent de sezon. Potrivit expertilor, folosirea tehnicilor de bronzare organica este mai sanatoasa si mai convenabila decat expunerea prelungita la soare. Iata care sunt beneficiile bronzarii UV.

Reduce expunerea la soare

Lumina UV are o reputatie proasta. Cu toate acestea, riscul este in mare masura legat de durata expunerii la UV. Cu ajutorul acestor raze, bronzul este mai rapid si ajuta la a avea un bronz perfect. In acest sens, poti merge la un solar Brasov si sa te bronzezi cand ai timp, fara sa fii expus constant la soare. Potrivit expertilor, 15 minute de expunere la soare sunt suficiente pentru ca organismul tau sa sintetizeze cantitatea necesara de vitamina D, care este necesara pentru a preveni multe boli. Razele UV nu numai ca iti ofera un bronz perfect, dar declanseaza si productia de vitamina D necesara pentru o sanatate buna.

Reduce vizibilitatea cicatricilor si a vergeturilor

Opinia generala este ca bronzarea poate imbunatati vizibilitatea cicatricilor si a vergeturilor. Dar cu un bronz intr-un salon de specialitate, poti controla procesul si, de asemenea poti camufla petele pielii. De exemplu, aplicarea cremei solare pe cicatrici le poate impiedica sa se faca mult mai vizibile. Un alt beneficiu al bronzarii UV este producerea de ulei si echilibrul hormonal pentru a mentine pielea sanatoasa, hidratata si supla. Si, spre deosebire de bronzarea in aer liber, iti controleaza expunerea la razele UV si iti maximizeaza beneficiile. Bronzul UV declanseaza tiroida si stimuleaza metabolismul. Un metabolism ridicat se traduce prin arderea mai multor calorii pentru a ramane in forma mai buna. Lucrul grozav al unui salon de bronzat, este ca poate fi utilizat chiar si iarna.

Un alt avantaj la fel de important este ca poti arata perfect fara sa investesti timp in acest lucru. Pentru a obtine un bronz natural, trebuie sa petreci mult timp la plaja si sa astepti cateva zile pentru rezultate. In schimb, atunci cand vrei sa mergi la solar, vei obtine rezultate foarte bune conform programului tau. Asa ca daca nu ai planuri de vacanta, nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca tot vei obtine un bronz bun si vei arata mereu bine.

Solarul te poate ajuta sa obtii efectul unui bronz realizat direct pe plaja, timp de o saptamana la soare, de dimineata pana la apus. Specialistii te vor ghida in cautarea celor mai eficiente creme si lotiuni pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp. O protectie solara iti va oferi acest rezultat in cateva sedinte si este important de stiut faptul ca nu va dauna deloc sanatatii.

Pielea curata absoarbe rapid razele UV, motiv pentru care lotiunile sau cremele de corp nu sunt recomandate inaintea unui tratament. Renunta la machiaj inainte de a intra pe un pat de bronzat, deoarece machiajul inchide porii, iar razele UV de la soare redeschid porii inchisi, astfel incat nu doar particulele de lumina, ci si particulele cosmetice patrund in piele. Este important sa folosesti ochelarii pe care i-ai primit la salonul de bronzat, pentru ca inchiderea ochilor te protejeaza doar 20% de razele UV. Indiferent de cabina pe care o alegi, este important sa tineti mainile aproape de corp. Fii cat mai relaxat posibil si nu uita sa nu folosesti telefonul mobil sau alte obiecte in timpul intalnirii si, de asemenea sa nu folosesti lotiune sau crema de protectie solara, deoarece acest lucru va anula efectul bronzului.