Saturday, 13 April, 2024

Bijuterii cu pietre naturale și semiprețioase potrivite pentru femeile de afaceri


Bijuteria Mataranga

Vrei să fii ținută minte pentru profesionalismul tău, dar și pentru faptul că te îmbraci ca și cum ai vorbi serios. Pietrele semiprețioase vă ajută să ajungeți la acest lucru. Și dacă vă faceți griji în privința bugetului?

Cu pietrele semiprețioase, puteți păstra simplitatea adăugând doar o singură bijuterie, cum ar fi un colier sau o pereche de cercei. Sau puteți alege mai multe piese, cum ar fi cercei și brățări sau coliere și inele! Sunteți limitată doar de imaginația dumneavoastră – și, poate și de codul vestimentar al companiei dumneavoastră!

Atunci când ești o femeie de carieră ocupată, poate fi greu să găsești timp pentru a alege accesorii. Dar accesorizarea nu înseamnă doar să arăți bine – ci și să arăți bine. De aceea, am alcătuit această listă de moduri de a purta bijuterii din pietre naturale și semiprețioase care te vor ajuta să arăți profesionist, ieșind în același timp în evidență.

Cum să porți bijuterii din pietre naturale la locul de muncă

– Îmbunătățește-ți look-ul de zi cu zi cu o pereche de cercei din pietre naturale. Căutați o culoare care să vă completeze tenul, cum ar fi cuarțul roz pentru pielea albă sau jaspul pentru pielea mai închisă. Lasă pietrele să facă o declarație, iar restul look-ului tău să fie simplu: pantaloni negri clasici, o bluză neutră și pantofi cu toc neutru.

– Bijuteriile statement sunt la modă în acest moment, așa că nu vă fie teamă să faceți o mișcare îndrăzneață cu bijuteriile voastre la serviciu! Un colier simplu de tip choker sau un colier de guler realizat din pietre naturale poate adăuga dimensiune și interes unei rochii sau bluze altfel simple. Căutați culori care se completează bine între ele pentru a face piesa să iasă și mai mult în evidență. De exemplu, asociați turcoazul și jadul împreună pentru o explozie neașteptată de culoare!

– Dacă sunteți în căutarea subtilității. Purtarea bijuteriilor poate fi o modalitate excelentă de a vă simți încrezătoare și de a vă exprima individualitatea. Dar când mergeți la serviciu, nu vreți ca bijuteriile să vă distragă atenția sau să fie prea mari. Vrei ceva care să adauge accente subtile ținutei tale fără să fie prea “acolo”.

Iată câteva dintrecele mai interesante bijuterii cu pietre naturale si semiprețioase care credem că te vor ajuta să arăți profesionist fără să umbrească restul ținutei tale:

  1. Brățară din piatră de lună
  2. Colier din cuarț roz
  3. Inel cu peridot
  4. Cercei cu granat

Bijuteriile sunt o modalitate excelentă de a vă duce ținuta de afaceri la nivelul următor, dar poate fi dificil să știți ce fel de bijuterii sunt potrivite pentru birou. Să te limitezi la pietre naturale și pietre semiprețioase este o modalitate bună de a te asigura că nu exagerezi, dar care sunt cele mai bune?

Câteva variante de luat în considerare

Agat: Agatul este piatra perfectă pentru oricine dorește să aducă un pic mai multă culoare în ținuta sa. Ea vine în aproape toate nuanțele imaginabile, de la albastru la violet, la roșu și chiar negru. Și este complet naturală!

Ametist: Această piatră prețioasă purpurie uimitoare este minunată de una singură sau

Opal: Această piatră delicată vine într-o gamă de culori, de la alb la negru, cea mai comună fiind varietatea albă opacă numită opal de lapte. Opalele sunt din din gel de siliciu, ceea ce le conferă culoarea translucidă.

Aquamarine: Numele spune totul: acvamarinul este o piatră de un albastru pal din familia berilului care amintește de ocean. Dacă plănuiești o întâlnire importantă pe plajă, încearcă niște cercei sau un colier din acvamarin.

Pietrele naturale și semiprețioase sunt o opțiune extraordinară pentru femeile profesioniste care doresc să-și îmbrace aspectul. Sunt frumoase și unice, ceea ce le face să fie piese de conversație excelente – dar au și semnificații impregnate în ele de culturi din întreaga lume. Puteți folosi aceste semnificații pentru a vă asigura că bijuteriile dvs. vă reprezintă.