Wednesday, 12 June, 2024

Brelocuri Giftday pe care le puteti face cadou celor dragi !


Cateodata cele mai insemnate cadouri sunt micile gesturi oferit persoanelor apropiate pentru a le arata ca va pasa de pasiunilor lor sau ca va ganditi mereu la ele. Pe site-ul giftday.ro clientii pot alege din gama de brelocuri Giftday un model ce poate fi personalizat. Brelocurile sunt un accesoriu foarte util, deoarece toti avem nevoie de unul, iar un breloc personalizat este cu atat mai interesant.

Brelocurile sunt unul dintre cele mai comune obiecte de suvenir si publicitate. Brelocurile sunt utilizate in mod obisnuit pentru promovarea afacerilor. Un breloc standard de publicitate va purta numele companiei si informatiile de contact si adesea o sigla. La mijlocul secolului al XX-lea, istoria modei brelocurilor a explodat. Dupa sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, calatoriile si turismul au fost incurajate pe scara larga pentru a stimula economia, in special in SUA si Marea Britanie. Magazinele de cadouri au inceput sa se deschida in mai multe locatii, oferind suveniruri turistilor cu care sa se intoarca acasa, de la magneti de frigider la brelocuri dragute. Cu cat cumparau mai multi brelocuri, cu atat aveau mai multe stimulente pentru a cumpara mai mult din locuri noi, ducand la dezvoltarea colectiilor de brelocuri.

In zilele noastre, brelocurile reprezinta chiar mai mult decat practicitatea obiectului in sine. Brelocurile au devenit expresii ale identitatii si stilului, purtate pentru a reflecta personalitatea.

De la farmecele timpurii de noroc la chei dragute, vietile noastre, precum si cheile noastre, au fost imbogatite de chei. Istoria modei brelocurilor arata cat de draguti brelocuri au trecut de mult neobservati pentru impactul subtil pe care il au asupra vietii noastre. Indiferent daca sunt inspirationale sau motivationale, brelocurile dragute ne ofera o alegere buna si deosebit de utila.

In anii 1950 si 1960, odata cu imbunatatirea tehnicilor de fabricatie a materialelor plastice, articolele promotionale, inclusiv brelocurile, au devenit unice. Companiile isi puteau inscrie numele pe brelocuri promotionale care erau tridimensionale la un cost mai mic decat brelocurile metalice standard.

Brelocurile sunt suficient de mici si ieftine pentru a deveni articole promotionale pentru companiile nationale mai mari, care ar putea sa ofere milioane. De exemplu, odata cu lansarea unui nou film sau emisiune de televiziune, acele companii s-ar putea asocia cu companii de produse alimentare pentru a furniza un breloc de caractere in fiecare cutie de cereale. Uneori, oamenii isi ataseaza brelocul la curea (sau la catarama acesteia) pentru a evita pierderea sau pentru a permite accesul rapid la acesta. Multe brelocuri ofera si functii pe care proprietarul le doreste, de asemenea, usor accesibile. Acestea includ un cutit de armata, deschizator de sticle, un organizator electronic, foarfece, agenda, fotografii de familie, taietor de unghii, cutie pentru pastile si chiar pepper spray. Masinile moderne includ adesea un breloc care serveste ca telecomanda pentru blocarea / deblocarea masinii sau chiar pornirea motorului. Nu-i asa ca este minunat?!

Brelocurile sunt disponibile in mii si mii de modele pentru a satisface apetitul clientilor. Prietenoase, extrem de utile si oferite intr-o gama interesanta de modele, brelocurile au evoluat pentru a fi o arma promotionala puternica in arsenalul marketerilor.

Brelocurile personalizate vor fi produse indragite in special in timpul targurilor comerciale, evenimentelor corporative si campaniilor de strangere de fonduri. Mici si usor de transportat, brelocurile sunt ceva ce oricine poate transporta cu usurinta in timpul sarcinilor zilnice. Toata lumea are nevoie de brelocuri pentru a-si pastra cheile in siguranta si bine organizate si prin distribuirea unui breloc personalizat de calitate superioara, putem implica publicul pentru a ne cunoaste brand-ul intr-o maniera simpla. Brelocurile personalizate se vor distinge de brelocurile simple si generice si vor atrage atentia usor.

3 beneficii ale brelocurilor ca si cadouri personalizate

Valoare de utilitate ridicata: brelocurile sunt cadouri extrem de utile, cu o valoare individuala si emotionala ridicata pentru destinatari. Un breloc cu valoare ridicata se va bucura de o pastrare ridicata si va va mentine brandul bine expus in fata publicului. Brelocurile sunt potrivite pentru a promova toate tipurile de marci si companii si pentru a impresiona fiecare gen de public, indiferent de varsta sau diferente de gen. Spre deosebire de modelele traditionale de brelocuri care sunt concepute doar pentru a purta chei, brelocurile combinate moderne reunesc mai multe instrumente pe care oricine le-ar gasi utile in viata lor de zi cu zi. Alegeti dintr-o gama de modele, inclusiv brelocuri pentru a deschide sticle, brelocuri cu mai multe instrumente sau brelocuri cu lanterna, care vor spori calitatea si confortul vietii. Usor de personalizat cu brand-ul si mesajul personal, aceste elemente de brand vor reprezenta cel mai bun mod de a va transmite mesajul.

Valoare emotionala ridicata: prin distribuirea unui breloc cadou atractiv, puteti crea o relatie tangibila si placuta cu publicul. Un inlocuitor excelent pentru carti postale si elemente de multumire, brelocurile vor da o imagine distractiva in branding-ul si va vor duce mesajul in mare parte, cu un buget mic.

Ca jetoane de identitate corporativa: brelocurile pot fi folosite pentru a demonstra personalitatea afacerii si cultura corporativa intr-un mod foarte emfatic, dar subtil. De exemplu, un breloc in forma de casa va fi o alegere excelenta pentru a promova agentii imobiliare si servicii de intretinere a locuintelor. Ori brelocurile cu tematica sportiva, vor fi ideale pentru a promova afaceri legate de sport sau oferte de sponsorizare.

Brelocurile personalizate de la giftday.ro sunt o alegere perfecta pentru un cadou inedit!