Friday, 25 November, 2022

Bucura-te de trotineta electrica pentru mult timp prin intretinerea corecta a bateriei


O trotineta electrica este o modalitate distractiva prin care poti sa iti petreci timpul liber sau, poti sa o folosesti pentru a te deplasa prin oras de la munca pana acasa, si invers. Insa, daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de trotineta ta electrica atunci trebuie sa o intretii corespunzator. Dintre toate componentele unei trotinete electrice, bateria este cea mai importanta. Drept urmare, ca si in cazul oricarui alt dispozitiv electric trebuie sa te asiguri ca te va tine mai mult decat terrmenul de garantie oferit pentru produs.

Nu este distractiv sa te deplasezi prin oras si sa constati ca bateria s-a descarcat sau, mai rau, ca a ajuns la finalul vietii. Producatorii de trotinete electrice includ in componenta lor baterii de calitate insa, tot ramane valabila regula de a o intretine corespunzator.

     Cum poti sa intretii bateria in mod corespunzator?

Pentru prelungirea duratei de viata a bateriei sunt cateva lucruri de care poti sa tii cont, astfel incat sa poti profita de toate avantajele oferite de aceste trotinete electrice, aici produse.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca bateria este mereu incarcata. Desigur, sunt si situatii in care nu folosesti foarte mult trotineta electrica si atunci nu se consuma decat un procentaj mic al bateriei. In orice caz, este bine sa o mentii incarcata si sa eviti ca bateria sa se descarce complet inainte de a o alimenta din nou.

Mai ales daca ai parcurs un drum lung sau te-ai plimbat cu trotineta o zi intreaga, atunci este bine ca imediat ce ajungi acasa sa o incarci dar numai dupa ce s-a racit putin. De asemenea, nu este recomandat nici sa o tii descarcata pentru perioade lungi de timp intrucat bateria poate sa se strice.

In cazul in care bateria s-a defectat este recomandat sa achizitionezi una originala de pe site-ul producatorului. Acelasi lucru este valabil si pentru incarcator intrucat componentele care nu sunt originale pot sa duca la final la investitii mult mai dese decat ai planuit la inceput.

  Inlocuieste bateria ori de cate ori este necesar

Inca o recomandare utila este sa nu lasi niciodata trotineta in soare sau in ploaie deoarece se poate deteriora, iremediabil chiar. In cazul in care nu folosesti trotineta electrica pentru mult timp depoziteaz-o intr-un mediu uscat unde nu sunt temperaturi foarte mari.

De asemenea, este recomandat sa analizezi intotdeauna starea bateriei. Mai ales daca s-a umflat sau unele parti s-au desprins. In acest caz trebuie sa inlocuiesti bateria neaparat pentru a evita pericolele care ar putea sa apara daca se utilizeaza o baterie necorespunzatoare.

Acestea sunt doar cateva reguli pentru a te putea bucura de plimbari pe trotinete electrice in cele mai bune conditii. Este important sa ai grija de trotinete electrice cat mai bine mai ales daca o folosesti pentru a te deplasa la servici sau la intalniri importante.

Tinand cont de aceste reguli nici nu te vei expune la pericole iar plimbarile tale vor fi o adevarata placere. Aceste trotinete electrice pot sa fie o distractie grozava de weekend pentru intreaga familie si, suntem siguri ca vei aprecia fiecare moment in care vei folosi trotineta.