Saturday, 13 April, 2024

Cabinet cardiologie Bucuresti dotat cu dispozitive de inalta performanta


Inima este motorul care intretine viata si se imbolnaveste foarte repede si grav din cauza stilului de viata modern. Stresul, supararile sunt dublate de munca epuizanta care duce la oboseala cronica si de consumul excesiv de grasimi.

Activitatea inimii este ingreunata de excesul de greutate. Uneori obezitatea face ravagii pentru ca genereaza:

-boli cardiovasculare;

-boli ale sistemului respirator;

-boli digestive si afectiuni ale metabolismului;

-diabet;

-afectiuni ale membrelor inferioare si ale coloanei din cauza kilogramelor in plus acumulate.

Acestea sunt motivele serioase pentru care buna functionare a inimii trebuie sa fie tinuta atent sub control. Parintii grijulii isi duc copiii la  control preventiv, sa se asigure ca inima lor este sanatoasa.

380 de lei este pretul unui pachet complet de cardiologie pediatrica in care sunt incluse serviciile:

-consultatie;

-EKG;

-ecografie cardiaca.

Clinica dispune atat de aparatura necesara efectuarii tuturor investigatiilor, cat si de personal amabil si bine pregatit.

Luna septembrie vine cu promotii pentru toti oamenii care au grija maxima fata de sanatatea lor. In afara pretului superavantajos al pachetului complet de cardiologie pediatrica, pacientii care trec pe la aceasta unitate medicala  primesc:

-o procedura gratuita de electroterapie, daca solicita 3 proceduri la pretul de 540 de lei;

-30 de minute kinetoterapie, plus 20 de minute de masaj la pretul incredibil de 650 de lei;

-30 de minute kinetoterapie, plus masaj 20 de minute si 2 curenti, totul costand 900 de lei;

-persoanele care vin cu bilet de trimitere la recuperare medicala obtin consultatie gratuita si beneficiaza de alte pachete promotionale disponibile in luna septembrie.

Accesul la cabinet cardiologie Bucuresti este la indemana oricui are nevoie de o consultatie, de o monitorizare sau de tratamente sa isi tina sub control afectiunile cardiace si sa imbunatateasca activitatea inimii.

Toate acestea se fac fara spitalizare, intr-un timp foarte scurt, iar cei care solicita aceste servicii sunt multumiti pe deplin.Consultatia de specialitate este completata de ECG/electrocardiogramă de repaus, ecografie cardiaca transtoracica cu Doppler color, monitorizare Holter ECG 24 sau 48 ore, monitorizare Holter TA/tensiunii arteriale – 24 ore sau 48 ore.

In alta parte ar fi nevoie de mult timp ca o persoana sa aiba acces la aceste aparate si echipamente, iar uneori se impun interventii rapide si nu mai este timp de asteptat.

Persoanele care au nevoie de consultatie cardiologica si de alte teste de verificare a activitatii inimii au la dispozitie doi medici foarte buni: pe Georgescu Camelia si pe Crsitofor Alis.

Consultatia initiala costa 180 de lei, in timp ce consultatia de control 100 de lei. Pacientii dau 90 de lei pentru un EKG cu interpretare si 180 de lei pentru ecografie cardiaca.

Toti acesti bani se regasesc in:

-intretinerea si dotarea clinicii la standarde europene. Ca aparatura din cabinete sa fie de ultima generatie s-au facut investitii enorme.

-calitatea serviciilor si promptitudinea lor.

-curatenia  din fiecare cabinet si dezinfectarea tuturor echipamentelor si aparaturii dupa fiecare utilizare.

Pe site-ul policlinicii se gasesc informatii utile care ar trebui sa mobilizeze oamenii care se simt intr-un anume fel sa se adreseze cardiologului.

Orice durere in piept, chiar si cele de intensitate mica sau medie duc catre un consult la cardiolog. Palpitatiile, dificultatile respiratorii sunt manifestari care conduc catre site-ul policlinicii prezentate mai sus. Dupa ce vizitatorul se orienteaza pe site, poate completa formularul online de solicitare a unei programari.

Se pot face si controale preventive. Nu este indicat ca omul sa stea pana ce simte primul junghi in piept sau pana resimte dificultati in respiratie, aritmii si tensiunea nu se inscrie in parametri normali!

Vestea buna este ca policlinica prezentata mai sus are in prezent si un cabinet de cardiologie pediatrica si copiii pot fi adusi in acest loc foarte repede.

In spitalele de stat este aglomeratie, chiar daca serviciile sunt partial compensate, prin urmare este de dorit ca oamenii sa se duca acolo unde problemele de sanatate li se rezolva cat mai urgent.

In aceasta policlinica exista mai multi specialisti care isi asteapta pacientii sa ii ajute, fiindca acesta este crezul lor profesional. Recuperarea medicala este excelent reprezentata in acest loc existand multe dispozitive care calmeaza durerea, stimuleaza rezistenta la efort si regenereaza tesuturile.

Aici durerile sunt tinute sub control cu ajutorul unor dispozitive care incalzesc zona de contact sau emit unde electromagnetice cu rol analgezic.

O intreaga tehnologie in slujba sanatatii atrage pacientii care isi fac programare din timp si vin in acest loc ca intr-o statiune. Marele avantaj este acela ca dupa masaj sau dupa programul de kinetoterapie, oamenii se intorc la casele lor, nu li se impune sa stea internati.

Uneori pacientii sunt obligati sa se deplaseze de la un spital la altul pentru diferite analize sau teste, pe cand la Policlinicababanovac toata aparatura se afla la un loc. Inima se imbolnaveste fiindca activitatea ei este neintrerupta. Este adevarat ca in timpul somnului ritmul ei incetineste, dar zeci de ani ea pompeaza sange in organism, intretinand viata prin mecanismele sale.

Grija fata de acest organ vital ar trebui sa fie maxima, dar el este agresat de stres, de suparare, de un regim de viata nesanatos.

O vizita anuala la cabinetul de cardiologie descris mai sus este necesara si in cazul oamenilor sanatosi. Inima merita atat timp, cat si investitii serioase, fiindca de activitatea ei depinde sanatatea intregului organism.

In concluzie, persoanele interesate sa intre pe site-ul policlinicii si sa se programeze pentru un control de rutina la cardiolog pentru ca inima intretine viata!

Programarea se face de la domiciliu in cel mai scurt timp posibil, iar clientii care vin la policlinica prezentata mai sus sunt 100% multumiti.