Saturday, 20 July, 2024

Caminul de batrani “Acasa”: o oaza de confort si ingrijire pentru persoanele varstnice


Caminurile de batrani sunt o optiune viabila pentru persoanele varstnice, cele bolnave sau cele care isi doresc sa socializeze si nu mai pot avea grija de ele insele. Aceste camine ofera servicii medicale si de ingrijire, activitati distractive si sociale, precum si un spatiu confortabil necesar pentru a face fata schimbarilor si provocarilor din viata de zi cu zi. Un exemplu de astfel de camin de batrani este “Acasa”, cel mai mare camin privat licentiat din Romania. Acesta isi deschide portile pentru a oferi o oaza de confort, liniste si ingrijire persoanelor varstnice si celor bolnave.

Echipa “Acasa” este formata din personal calificat si experimentat, care ofera servicii medicale si psihologice, activitati recreative si sociale, precum si o atmosfera prietenoasa si calda pentru a face fata provocarilor vietii de zi cu zi.

Caminul de batrani “Acasa” devine astfel caminul devenit “acasa” pentru rezidentii sai, unde acestia isi pot forma un nou cerc de prieteni, se pot bucura de activitati recreative si isi pot mentine independenta si bunastarea la varsta a treia.

Caminul de batrani “Acasa” ofera o gama variata de servicii care au ca scop principal asigurarea confortului si bunastarii rezidentilor sai. Aceste servicii sunt furnizate de personalul calificat si experimentat, care lucreaza cu pasiune si dedicare pentru a oferi cel mai bun nivel de ingrijire si atentie.

Serviciile oferite de caminul de batrani “Acasa”

Servicii medicale

Caminul de batrani “Acasa” pune la dispozitia rezidentilor sai o echipa completa de medici si asistente medicale care se ocupa de sanatatea si bunastarea acestora. Aceasta echipa include medici de specialitate precum geriatri, neurologi, cardiologi, psihiatri si alti specialisti care sunt pregatiti sa ofere asistenta medicala de inalta calitate. Asistentele si infirmierele sunt prezente 24/7 pentru a raspunde la nevoile medicale ale rezidentilor, iar administrarea tratamentelor orale, evaluarea psihologica si asistenta sociala sunt disponibile in mod constant.

Servicii de ingrijire personala

Caminul de batrani “Acasa” ofera servicii complete de ingrijire personala care includ spalarea, schimbarea hainelor, lenjeriilor si prosoapelor, dar si asistenta in imbracare si alte activitati zilnice. De asemenea, personalul nostru calificat este disponibil pentru a oferi servicii de frizerie, coafura, manichiura si pedichiura.

Servicii recreative si sociale

Caminul de batrani “Acasa” ofera o varietate de activitati recreative si sociale care ajuta la mentinerea unui stil de viata activ si socializarea cu alti rezidenti. Aceste activitati includ lectura, pictura, jocuri de sah, table, remi, vizionarea emisiunilor preferate si alte activitati care ajuta la pastrarea unei minti sanatoase si active. De asemenea, avem aparate pentru intretinere fizica precum biciclete si benzi de alergare.

Servicii de cazare

Rezidentii nostri beneficiaza de camere spatioase cu paturi de spital electrice sau manuale in 1/3 sectiuni, cu mobilier modern, TV satelit, grupuri sanitare proprii, acces la telefon, internet si corespondenta personala. Camerele sunt curate si primitoare, oferind confort si liniste.

Servicii de hrana

Pentru a pastra o alimentatie echilibrata si sanatoasa, caminul nostru de batrani “Acasa” ofera mese principale, gustari si la discretie fructe, cafea si ceai. Mancarea este pregatita zilnic in bucatarie proprie cu ingrediente proaspete si variate de catre personal calificat. De asemenea, oferim regim alimentar personalizat in functie de starea de sanatate a rezidentilor.

Amplasarea caminului si dotarile moderne

Caminul de batrani “Acasa” este amplasat intr-un cadru natural pitoresc, departe de zgomotul si poluarea orasului, in comuna Ciorogarla, judetul Ilfov, pe Strada Ana Ipatescu, Nr. 100B. Acesta este situat la doar 10 km de Bucuresti, cu acces facil la autostrada Bucuresti-Pitesti. Acesta dispune si de un site web, www.camindebatraniacasa.ro. Astfel, este un loc ideal pentru a oferi rezidentilor nostri un mediu linistit si relaxant, departe de agitatia orasului.

Dotarile moderne ale caminului de batrani “Acasa” sunt menite sa ofere rezidentilor nostri confortul si siguranta de care au nevoie. Cladirile noastre sunt noi si moderne, concepute special pentru a satisface nevoile persoanelor varstnice si bolnave. Caminul nostru este dotat cu paturi de spital electrice sau manuale, cu laterale culisante si roti, reglabile inclusiv pe inaltime. De asemenea, la fiecare doua dormitoare se afla un grup sanitar si o camera de zi spatioasa unde rezidentii nostri se pot relaxa si socializa.

Curtea noastra este amenajata cu spatii verzi, alei, banci, mese si flori, astfel incat sa ofere rezidentilor nostri un mediu placut si relaxant. De asemenea, caminul nostru este dotat cu sisteme de supraveghere video, pentru a asigura siguranta si protectia rezidentilor nostri.

In plus, la caminul nostru de batrani “Acasa”, oferim si alte facilitati si dotari, cum ar fi aparate pentru intretinerea fizica, program de seara cu ceai si muzica, activitati recreative si culturale, precum si organizarea de mese festive de Craciun, Revelion si Paste.

In concluzie, amplasarea si dotarile moderne ale caminului nostru de batrani “Acasa” sunt menite sa ofere un mediu sigur, confortabil si relaxant, astfel incat rezidentii nostri sa se poata simti ca acasa.

Echipa de profesionisti si personal calificat

Echipa de profesioniști și personal calificat de la Caminul de Batrani “Acasa” este o parte vitală a serviciilor noastre, asigurând rezidenților noștri un nivel înalt de îngrijire și confort. Îngrijirea este oferită de un personal dedicat și experimentat, pregătit să ofere asistență atât fizică, cât și emoțională rezidenților noștri.

Fiecare membru al echipei noastre este selectat cu grijă și trebuie să îndeplinească standarde stricte de calificare și formare, în conformitate cu reglementările naționale. Suntem mândri să avem o echipă de angajați bine pregătiți și experimentați, care se angajează să ofere o îngrijire de calitate și un mediu sigur și confortabil pentru toți rezidenții noștri.

Personalul nostru de îngrijire este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a oferi rezidenților asistență medicală, asistență de bază și sprijin emoțional. În plus, avem personal calificat pentru a oferi servicii psihologice și consiliere, ajutând rezidenții noștri să facă față schimbărilor și provocărilor din viața de zi cu zi.

În echipa noastră, avem și oameni specializați în domenii precum geriatrie, neurologie, cardiologie și psihiatrie, asigurând că rezidenții noștri beneficiază de cele mai bune servicii medicale posibile. Echipa noastră de asistente și infirmiere este, de asemenea, bine pregătită și dedicată să ofere îngrijirea de care au nevoie rezidenții noștri pentru a-și menține independența și bunăstarea la vârsta a treia.

La Caminul de Batrani “Acasa” suntem dedicați să oferim o îngrijire de înaltă calitate și un mediu sigur și confortabil pentru toți rezidenții noștri. Echipa noastră de profesioniști și personal calificat este esențială pentru a realiza această misiune, iar noi suntem mândri să avem o astfel de echipă dedicată și bine pregătită.

In concluzie, caminul de batrani “Acasa” reprezinta o alegere excelenta pentru persoanele varstnice care doresc sa traiasca intr-un mediu sigur si confortabil, unde sunt oferite servicii medicale si psihologice de calitate, activitati distractive si sociale, si unde pot sa-si mentina independenta si bunastarea la varsta a treia.