Friday, 22 September, 2023

Care e firma de amanet auto cu cel mai mic comision de pe piata


Piata creditelor este bine reprezentata in acest moment, dar persoana care are nevoie de un imprumut ar trebui sa isi aleaga creditorul in functie de urmatoarele criterii:

  1. De onestitate. Aceasta calitate de pret a oamenilor este valabila si in mediul de afaceri. Sunt de evitat creditorii necinstiti care prin diferite mijloace pun presiune pe datornici. Onestitatea se concretizeaza in respectarea unor conditii de ambele parti, aspecte care au fost discutate serios si clar inainte de oferirea banilor. Exista banci care au ramas fara clienti, fiindca au facut lucruri nepermise. Dobanzile nu se maresc dupa ce a fost semnat un contract, comisioanele ascunse nu sunt cinstite

De asemenea, nu este omeneste ca un datornic sa fie scos din locuinta lui, iar aceasta sa fie pusa in vanzare, ci trebuie sa se gaseasca alte cai elegante de rezolvare a conflictelor financiare. Un datornic caruia i se ia casa este mort din punct de vedere financiar. In plus, este posibil ca el sa aiba familie si toti vor suferi din cauza unei asemenea masuri.

  1. De potenta financiara. Este important ca banii sa fie oferiti, cand persoana care ii solicita are nevoie expresa de ei. Orice intarziere se poate rasfrange dureros asupra sa si asupra celor apropiati. Din pacate, sunt institutii care refuza sa le dea oamenilor banii lor in ziua in care sunt solicitati, motivand ca termenul legal de restituire este de 3 zile. Functionarii dau din umeri a neputinta si spun ca pentru o suma foarte mare la institutia X se fac programari sau ca banii se dau in termen de 3 zile de la sosirea mandatului. De ce 3 zile, din momentul in care banii au sosit? Fiindca suma respectiva este data celor care vin sa isi incaseze pensiile sau alocatiile.

Amanet auto este insa o firma de creditare potenta financiar si care dovedeste si onestitate fata de clienii sai. Niciodata atitudinea reprezentantilor acestei firme nu a degenerat, incat datornicului sa i se confiste casa si sa ramana fara adapost el si familia sa. Niciodata nu a fost amanat de la plata, spunandu-i-se sa astepte o zi, doua zile sau trei zile, ci a primit banii pe loc, in schimbul masinii, actelor acesteia si cheilor.

  1. Sa ofere consumatorilor credite ieftine ca acestia sa aiba curajul sa se mai imprumute si alta data. Ce inseamna credite ieftine? Sa nu existe costuri si comisioane ascunse, clientul sa isi poata calcula suma datorata singur. Si dobanda sau comisionul pe zi sa fie cel mai mic de pe piata. Asa este la Amanetauto.ro si oricine doreste sa se convinga de acest lucru poate compara comisioanele de la alte firme de amanet masini cu cele de la banci. Amanetauto ia un comision de 0.1% pe zi, in timp ce alte firme de profil au comisioane de 5 %, 6%, 8% sau chiar 10 % dobanda pentru anumite tipuri de credite.

0,1% pe zi este un comision acceptabil pe care il poate achita oricine.

  1. Intelegere cand persoana care a facut imprumutul nu poate achita suma datorata + comisionul dupa 30 de zile. Este destul de dramatic pentru cel in cauza ca nu si-a putut plati datoriile, nu mai are nevoie de stres, de masuri drastice si de alte pedepse. Firma prezentata mai sus nu recurge la astfel de masuri categorice, ci ii mai acorda o sansa datornicului sau, prelungind contractul cu 14 zile. Empatia se poate demonstra si prin personalizarea contractului, fiind permisa si achitarea partiala a datoriei. Empatia fata de datornic merge asa de departe, incat daca nu a reusit nici in perioada de gratie sa faca rost de banii necesari, i se ofere consiliere sa isi vanda masina la valoarea ei reala.
  2. Obtinerea creditului sa fie mult simplificata si sa se garanteze confidentialitatea. Multe persoane sunt gata sa renunte la creditele de la banca si numai cand sunt stranse cu usa recurg la ele din cauza birocratiei. Se cer nenumarate documente prin care sa se demonstreze solvabilitatea persoanei care solicita creditul. Adeverinta de la serviciu presupune popularizarea intentiei de a face un credit. Multi oameni doresc sa treaca sub tacere situatia lor financiara si au dreptul sa faca acest lucru.

La firma de incredere prezentata mai sus nu se cer decat actele si cheile masinii si masina, altceva nimic.

Fiindca masina este un lucru de valoare, cel care o aduce la casa de amanet doreste sa o stie la loc sigur si sa o ia acasa dupa achitarea datoriei in starea in care a adus-o.

Atat locatie de unde se ridica banii, cat si parcarea sunt pazite de agenti de paza bine instruiti, dar cel care isi amaneteaza masina ar trebui sa fie precaut la plecarea din sediul firmei cu o suma asa de mare de bani.

Nimeni nu trebuie sa plece singur si sa calatoreasca in autobuz sau cu metroul, avand o suma atat de mare in portofel.

Pentru mai multa siguranta este bine sa se solicite transferul bancar, mai ales ca exista si aceasta posibilitate care are in vedere protectia clientilor.

In prezent, persoanele care au nevoie urgenta de bani au la dispozitie aceste servicii menite sa tina departe consumatorii de credite de institutiile lipsite de onestitate care practica dobanzi astronomice, au comisioane ascunse si in timp, dubleaza suma pe care cosumatorul de credite a imprumutat-o.

Acum exista sisteme de informatie de pe internet prin care potentialul client poate masura onestitatea celor care ofera creditele si poate faca comparatii juste, dar si alegeri eficiente.

Se pot obtine repede bani in schimbul masinii in conditii foarte avantajoase!