Sunday, 14 April, 2024

Care sunt cele mai potrivite culori de purtat pe unghii pe plaja in aceasta vara?


Suntem în plin sezon al concediilor și este timpul să te pregătești cum se cuvine pentru mult așteptata vacanță pe plajă.

Concediile la malul mării sunt printre cele mai dorite, nu doar de români ci de populația de pe întreaga planetă. Cele mai spectaculoase culori ale mării, cele mai fascinante locuri te așteaptă pregătită pentru a te bucura la maxim de tot ceea ce ele îți pot oferi.

Și pentru că manchiura face parte din felul în care vei arăta în vacanță, pe lângă păr, costum de baie și bronz, este nevoie să alegi nuanțe sau modele perfecte, care se vor încadra frumos peisajul marin, dar îți vor da și ție un aspect cu totul aparte, de vacanță.

Alege să te folosești de produse profesionale precum sunt cele de la GEOLENN.COM atunci când îți faci manichiura sau să apelezi la un salon, pentru a te asigura că acesta vor rămâne intacte, pe întreaga perioadă a concediului. Cu siguranță, nu îți vei dori, să îți petreci timpul făcându-ți unghiile, în perioada vacanței.

Iată deci, care sunt cele mai potrivite culori din care poți alege pentru a avea o manichiură perfectă pentru acest sezon de vară, pe malul mării, indiferent de destinație.

Nud

                O culoare perfectă, simplă și totuși elegantă, se va potrivi perfect cu ori nuanță a costumului tău de baie. Evident, că aici, poți opta pentru diferite aspecte ale acestei culori, de la cela mai deschise, pentru un look blând, la cele mai închise precum culoarea nisipului sau chiar cele ce se duc înspre nuanța cappuccinoului.

Mai mult, acestei culori i se va potrivi și un model sau o aplicație ce te duce și mai mult în sentimentul mării, precum o scoică, un val sau un soare.

 

Verde mentă sau turcoaz

                Nu ai cum să nu te gândești la aceste 2 culori, atunci când vorbim despre apă, despre mare.

Indiferent de locația unde vei merge, cu siguranță aceste nuanțe pe unghiile tale, se vor potrivi perfect cu nuanta apei sau a nisipului și te vor duce într-o stare de bine, instantă.

Aceste nuanțe sunt foarte fresh, calmante și relaxante și se asortează la foarte multe ținute și arată excelent după bronz.

 

Roz

                Roz pal, roz Barbie, țiclam Cadillac sau candy strălucitor, această culoare are o varietate de posibilități din care poți alege. Și cu siguranță, vei simți vibrația vacanței, imediat ce ai pus-o pe unghii.

O culoare care inspiră nu doar feminitate dar și putere îți va oferi un sentiment de vacanță, în timp ce vei arăta foarte bine.

               

                Metalic

                Ce poate fi mai prețios decât un auriu, un bronz sau un argintiu pe unghiile tale, în special atunci când alegi destinații exotice care impresionează prin toate aspectele sale?

Fie că alegi culori foarte puternice sau unele mai pale, strălucirea acestora se va amplifica în bătaia soarelui și vei avea parte de un aspect, ceva întoarce cu siguranță privirea celorlalți.

 

                Alb

                Nimic nu putea fi mai potrivit pe aspectul unei mâini bronzate, decât albul. Contrastul umitor de frumos pe care acesta în creează, te va duce cu gândul la valurile înspumate ale mării, dar și la frumusețea locurilor în care vei merge.

O culoare ce poate fi asortată la orice și pe care va arăta bine, orice fel de imprimeu.