Wednesday, 12 June, 2024

Cat de important este aspectul site-ului?


Toti antreprenorii care au un website isi doresc un singur lucru: cat mai multe vizite, care sa genereze cat mai multe vanzari.
Din fericire, crearea unui website este din ce in ce mai simpla in zilele noastre, existand platforme care promit realizarea unei pagini din doar cateva clickuri. Din pacate, de cele mai multe ori este nevoie de mult mai mult decat de o platforma simplu de folosit, un site de succes avand nevoie de propria identitate vizuala, de viteza de incarcare si de o optimizare foarte buna pentru motoarele de cautare.

Cat de important este aspectul site-ului?

Foarte! Evident, platformele pentru crearea de site-uri ofera o multime de teme foarte atractive din punct de vedere estetic, ceea ce este incurajator pentru incepatorii care isi doresc o prezenta online cu costuri minime. Daca vrei succes insa, este necesar un web designer cu experienta, care poata surprinde esenta intregului tau business.

Pe langa aspectul general, site-ul trebuie sa poata oferi functionalitate, sa se poata transforma intr-un brand reconoscibil si sa aiba capacitatea de a-i transforma pe cei care il descopera pentru prima data in cititori fideli.

Cum se obtin toate aceste calitati ale unui website?

1 Printr-un aspect atractiv. Aspectul general al site-ului trebuie sa fie unul atractiv, cu o imbinare perfecta intre culori, modul in care sunt desenate butoanele, logo si micile detalii care fac totul sa fie unic.

2. Printr-o navigare facila. Desi pentru multi antreprenori pare atractiv un site cu informatie cat mai stufoasa, site-urile cele mai eficiente sunt cele foarte simple. Navigarea facila trebuie sa fie o prioritate pentru orice administrator.

3. Printr-o foarte buna optimizare pentru Google. Optimizarea pentru Google este esentiala, dat fiind faptul ca majoritatea vizitelor relevante vin din acest motor de cautare. Este importanta, asadar, colabirarea cu o firma de SEO, care sa poata modela site-ul in asa fel incat sa apara cat mai sus in cautari.

4. Prin viteza mare de incarcare. Viteza este si ea importanta. Cititorii nu au foarte multa rabdare, ceea ce inseamna ca un site pe care sa ramana trebuie sa se incarce intr-un timp foarte scurt.

5. Prin functionarea corecta pe toate dispozitivele. Nu in ultimul rand, un website functional este unul care ofera o navigare facila pe toate dispozitivele. Indiferent ca este accesat de pe calculator, de pe laptop, telefon sau tableta, trebuie sa arate bine si sa fie foarte usor de folosit.

Aspectul general al site-ului este extrem de important. Tocmai de aceea, atunci cand vrei sa dezvolti un business online este bine sa apelezi la profesionisti care sa te ajute. Cei de la DDM iti pot oferi acest ajutor profesionist, precum si o multime de sfaturi utile.