Wednesday, 19 June, 2024

Ce buchete de flori își doresc femeile din viața ta să primească de la tine primăvara asta?


OkFlora

Un buchet, coș sau cutie de flori este un cadou dovedit, care va mulțumi fiecare femeie! Cu toate acestea, în funcție de relațiile care te leagă de acea femeie, merită să alegi buchete de flori specifice. Deci, ce flori vor fi cele mai potrivite pentru a fi oferite primăvara asta? Consultă sugestiile de mai jos.

Flori pentru o femeie iubită

Florile care sunt cele mai asociate cu dragostea, cu un sentiment fierbinte și sincer sunt trandafirii roșii. Acest simbolism este deja atât de adânc înrădăcinat în conștiința comună încât o femeie care îi primește de la un bărbat va înțelege cu siguranță intențiile. Prin urmare, un buchet de trandafiri roșii este ideal pentru o logodnică, soție sau iubită.

O idee recomandată este să oferi flori care sunt aproape de inima unei femei, ceea ce îi place cel mai mult. Un buchet de floarea-soarelui, narcise, frezii sau alte specii de primăvară pe care ea le consideră preferate va fi cu siguranță o alegere excelentă.

Flori pentru mama și bunica

În cazul mamei și al bunicii, cel mai bine este să urmezi și gustul destinatarului. Cu toate acestea, dacă nu știi care sunt florile preferate, poți opta pentru soluții dovedite. Un buchet de panseluțe fermecătoare, care simbolizează respectul, dar și gerbere, frezii vesele sau floarea-soarelui, sunt întotdeauna o idee bună.

Flori pentru o prietenă

Ce flori vor fi potrivite pentru o prietenă? Narcisele sau gerberele vor funcționa cel mai bine. Ele exprimă sentimentul și respectul pentru destinatar. Pe de altă parte, bărbații care dau flori ar trebui să evite speciile puternic „emoționale”, cum ar fi trandafirii roșii, care – așa cum am menționat mai sus – simbolizează angajamentul unei inimi. A le da unei colege, de exemplu, poate crea o situație destul de incomodă.

Cutii de flori

Un cadou recomandat este și cutia de flori. De obicei, poți găsi trandafiri de orice culoare în ele, dar sunt create și cutii cu alte specii. Buchetul se delectează nu numai cu flori frumoase, parfumate, ci și cu ambalaje decorative, durabile.

O cutie specială de carton în culoarea selectată sau cu o dedicație înlocuiește vaza tradițională. Avantajul cutiei de flori este cu siguranță durabilitatea mai mare. Datorită utilizării unui burete special și a unor agenți care cresc puterea plantelor, florile pot rămâne într-o stare proaspătă neschimbată mult mai mult timp.

Acest cadou va fi perfect atât pentru o femeie iubită, cât și pentru o mamă, bunica, prietenă sau cunoștință. Este o alegere originală și foarte elegantă pe care multe femei o vor aprecia cu siguranță.

Ce flori să nu oferi?

Pe lângă speciile de flori care sunt întotdeauna binevenite, există unele care este mai bine să fie evitate? Teoretic da. Cu toate acestea, simbolistica multor specii se schimbă destul de repede. În timp ce în urmă cu câțiva ani, unele dintre ele erau considerate flori asociate cu tristețe și moarte (de exemplu, crinii), în zilele noastre le poți găsi tot mai mult în buchete de nuntă sau în buchete pentru ziua de naștere. De fapt, cel mai bine este să alegi florile despre care ești sigur că plac destinatarului.