Friday, 25 November, 2022

Ce cadouri poți oferi de 1 Martie? Uite 6 recomandări


Primăvara cu ale ei zile senine, în care razele soarelui se fac tot mai simțite, și cu apusurile de poveste se apropie rapid. Și natura freamătă în așteptarea primilor muguri ce vestesc venirea primăverii, anotimpul renașterii spirituale. Zilele mohorâte de iarnă par tot mai îndepărtate și probabil că ai început să-ți planifici cadourile pe care le vei oferi celor dragi cu ocazia zilei de 1 Martie, ziua care vestește sosirea primăverii.

Pe lângă mărțisorul simbolic pe care să îl oferi celor mai importante femei din viața ta, librăria online din București, Libmag îți prezintă câteva idei de cadouri inedite pe care le poți oferi de 1 Martie pentru a așterne un surâs pe fața persoanelor iubite:

 

  1. Cărțile preferate

Înainte de a le cumpăra un cadou persoanelor dragi, încearcă să afli ce preferințe și pasiuni au. Dacă sunt pasionați de lectură, un cadou ideal poate fi reprezentat de cărțile din genul literar preferat ori cele scrise de autorul pe care îl îndrăgesc. Pe site-ul librăriei Libmag găsești inspirație pentru a alege cartea potrivită pe care să o faci cadou, întrucât aici sunt prezente volume din domenii de interes pentru toți pasionații de lectură. Tot aici găsești cărți de la cele mai prestigioase edituri, precum: Polirom, Curtea Veche, Editura Trei, Pandora M sau Editura Rao. Pentru că primăvara este anotimpul schimbărilor și perioada în care îți stabilești noi obiective, cărțile motivaționale ori cele de dezvoltare personală pot reprezenta cadoul ideal pe care să îl oferi la începutul noului sezon.

 

  1. Cadouri hand-made

Fie că le creezi tu, fie că le achiziționezi de la artizani profesioniști, obiectele create manual vor fi întotdeauna unice, drept urmare un astfel de cadou va fi primit cu bucurie. Cel mai important lucru de reținut este că respectivul cadou trebuie să aibă și o oarecare utilitate și să coincidă cu pasiunile și preferințele persoanei care îl primește. Așadar, online găsești atât modele de cadouri pe care să le creezi chiar tu, dar și numeroși artizani cărora le poți solicita un cadou personalizat care să corespundă cu dorințele persoanei căreia i-l vei dărui. Poți alege de la tablouri pictate, până la bijuterii lucrate manual, în funcție de bugetul de care dispui, oferta pe piața obiectelor hand-made fiind una foarte variată.

 

  1. Seturi complete de aromaterapie

Lumânări parfumate, săruri de relaxare, uleiuri esențiale și multe alte produse asemănătoare pe care le găsești în seturile complete de aromaterapie reprezintă cadoul ideal pentru persoanele care au nevoie de relaxare, în special după o zi încărcată. Cadoul va fi și mai inspirat dacă vei adăuga și un ghid al începătorului în aromaterapie, astfel încât persoana care îl va primi să se poată informa cât mai bine cu privire la beneficiile pe care această metodă terapeutică le oferă.

 

  1. Bijuterii elegante

În funcție de bugetul de care dispui, poți oferi de mărțisor un set de bijuterii elegante, potrivite atât pentru începutul primăverii, dar care pot fi purtate și la o ținută elegantă de seară, într-un alt anotimp. Dacă setul de bijuterii conține și o broșă cu detalii fine, acesta va fi cadoul ideal de mărțișor pe care să îl oferi unei persoane dragi.

 

  1. Prăjituri și dulciuri handmade

Pentru un răsfăț desăvârșit, o cutie cu prăjituri și dulciuri handmade, disponibile online, la comandă, pe site-urile artizanilor din domeniu, reprezintă un cadou savuros pe care să îl faci persoanei iubite, mai ales dacă aceasta este pasionată de prăjituri și delicatese dulci. Dacă dorești să îi oferi persoanei iubite o experiență unică în ziua de 1 Martie, o cină la un restaurant elegant, va fi o experiență foarte apreciată, mai ales dacă îi oferi cu această ocazie și unul dintre cadourile pe care i le-ai pregătit.

 

  1. Tricouri, căni și alte obiecte personalizate

Atenția la detalii contează foarte mult, mai ales în rândul femeilor, astfel că un cadou personalizat va fi o surpriză plăcută și foarte apreciată. Fie că alegi un tricou personalizat cu un mesaj amuzant, o cană, sau bijuterii lucrate manual, acestea trebuie să se plieze pe pasiunile persoanei care va primi acest cadou.

Indiferent ce cadouri vei dărui persoanelor care-ți sunt dragi, pentru a-ți arăta prețuirea față de acestea, sperăm că ideile prezentate mai sus ți-au oferit inspirația de care ai nevoie pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mai importanți oameni din viața ta.