Thursday, 18 July, 2024

Ce fel de servicii DDD se recomanda vara?


Este bine stiut ca perioada calda a anului este ideala pentru dezvoltarea daunatorilor de tip insecte. Mustele, tantarii, capusele, gandacii, plosnitele si puricii se inmultesc si cauta adapost in casele si ansamblurile nerezidentiale, ceea ce ne cauzeaza multiple neplaceri. De ce sa apelezi la Best Solution Atac pentru dezinsectie si ce fel de servicii DDD sunt recomandate vara?

De ce sa inchei un contract pentru servicii DDD inainte de vara

Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice sunt obligate prin lege sa aiba un contract prin care sa beneficieze de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. In acest contract este specificat ce fel de tratamente se efectueaza si la ce perioada.

Vara – perioada calda – este propice dezvoltarii daunatorilor. De aceea, este indicat sa se realizeze in aceasta perioada multiple tratamente pentru prevenirea si combaterea organismelor si microorganismelor care pot cauza boli infectioase, parazitare si contagioase la oameni, animale sau plante.

Gandacii de bucatarie, plosnitele, capusele, mustele si tantarii sunt printre cele mai deranjante insecte ce isi fac aparitia in sezonul cald. La Best Solution Atac intelegem ca acesti daunatori reprezinta un real pericol pentru sanatatea publica, de aceea realizam operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare periodic si cat mai temeinic.

Conform contractului pe care il vom incheia, preferabil inainte de vara, specialistii de la Best Solution Atac vor realiza interventii atat in scop preventiv, cat si pentru a combate daunatorii si ouale acestora.

Este recomandat sa se efectueze servicii DDD de cel putin doua ori pe an, in scop preventiv. Dar daca se observa aparitia insectelor sau rozatoarelor, aceste tratamente de dezinsectie, deratizare si dezinfectie trebuie realizate mai des, conform cu gravitatea cazului. Scopul este descoperirea focarelor si combaterea daunatorilor – aici nu este loc pentru solutii temporare, nici pentru sfaturi neavizate.

Ce masuri se iau pentru dezinsectie vara?

Conform recomandarilor expertilor de la Best Solution Atac, dezinsectia impotriva tantarilor si capuselor trebuie inceputa inca de primavara. Apoi, tratamentele se repeta de cateva ori in timpul lunilor de vara, mai ales cand ploua des, insectele se inmultesc iar tratamentele folosite isi pierd eficienta, din cauza precipitatiilor dese.

Apeleaza cu incredere la Best Solution Atac daca ai nevoie de servicii DDD vara sau in orice alta perioada a anului. Suntem o firma specializata in operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare cu experienta vasta in domeniu, folosim solutii testate si obtinem mereu rezultate durabile.

Daca detii o unitate de alimentatie publica, stii ca aici exista permanent pericolul aparitiei si raspandirii insectelor si rozatoarelor. De aceea, tratamentele de dezinsectie si deratizare trebuie efectuate cu regularitate, pentru a preveni si combate daunatorii. Ideal este sa inchei un contract cu o firma specializata in servicii DDD, pentru a realiza periodic si repetat operatiuni specifice impotriva insectelor, microbilor si rozatoarelor.

In ansamblurile rezidentiale, interventiile DDD au loc atat preventiv, vara sau in restul anului, cat si pentru a elimina daunatorii, atunci cand este observata prezenta acestora. Pentru a scapa definitiv de insecte si rozatoare, specialistii de la Best Solution Atac recomanda dezinsectia, deratizarea si/sau dezinfectia, dupa caz, de cel putin doua ori consecutiv – astfel, se poate preveni reaparitia focarelor.