Saturday, 20 July, 2024

Ce marca de pneuri alegem?


Nu este întotdeauna ușor de ales dintre toate mărcile de anvelope disponibile pe piață în magazinele online de anvelope. Pentru a-ți găsi anvelope vara potrivite și pentru a o selecta pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor tale, iată o prezentare a avantajelor pe care le oferă fiecare categorie, în funcție de brand : „Premium”, un brand „Quality” sau “Buget”:

Cele mai valoroase anvelope – branduri „ premium”

Producătorii de marca au avantajul că oferă tehnologii avansate și cele mai noi inovații pentru a beneficia de un nivel foarte ridicat de performanță. De asemenea, brandurile premium sunt populare la producătorii de mașini care își echipează vehiculele cu anvelope premium. Iată câteva exemple: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli.

Multe astfel de anvelope au caracteristici speciale. Anvelopele premium au o durabilitate mai mare și eficientă a consumului pe distanțe mari de rulare.  Toate aceste avantaje au un cost pentru prețul final al produsului, dar puteți să vă urcați la volan în siguranță completă și să mențineți controlul autovehiculului în orice circumstanță.  

Un compromis între calitate excelență și preț avantajos – branduri „quality”

O marcă de „calitate” reprezintă o valoare excelentă pentru suma cheltuită. Unele branduri quality au chiar privilegiul de a fi selectate de producătorii de mașini. Acesta este cazul  anvelopei Kumho în colaborare cu Audi și Q5 sau Falken cu Mercedes și Clasa G. Iată și alte exemple: Firestone, Nokian, Cooper, Barum, Hankock. 

Cu toate acestea, majoritatea nu au calități deosebite sau opționale și în afară de câteva modele care oferă protecția jantei, nu există modele speciale. Aceste anvelope reprezintă un compromis pentru utilizare în condiții banale și de rutină a unor autovehicule nepretențioase.

Reține că unele dintre aceste mărci sunt de fapt produse de filiale ale mărcilor premium: Uniroyal și General Tire pentru grupul Continental, Kleber și BFGoodrich pentru grupul Michelin, Firestone și Nokian pentru grupul Bridgestone și Laufenn pentru grupul Hankook. Datorită calității lor, această categorie de mărci rămâne o alegere excelentă.

Conducere ocazională – branduri „buget redus”

La fel că producătorii de marcă premium, care beneficiază de buget pentru a dezvoltă în mod regulat noi tehnologii, producătorii mai mici care fabrică majoritatea anvelopelor cu costuri reduse, folosesc tehnologii mai puțin recente care și-au dovedit deja valoarea.

Cea mai mare parte a dezvoltării este axată în altă parte, în special asupra funcționalității anvelopelor. Există  pe piață o gama variată de mărci de anvelope ieftine, care oferă performanțe excelente pentru un buget redus. Iată câteva exemple de anvelope „budget” utile pentru autoturisme mai nepretențioase: Imperial, Fortune, Nankang, Zeetex.

Magazinele online care comercializează anvelope îți oferă alegerea perfectă, indiferent ce buget și ce preferințe ai. Aici găsești cele mai multe modele de anvelope premium, budget și quality.