Saturday, 13 April, 2024

Ce servicii de deratizare se efectueaza in timpul iernii


Echipa noastra de profesionisti presteaza servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie la cele mai inalte standarde. Ai observat prezenta rozatoarelor si vrei sa scapi cat mai repede de acesti daunatori? Iata ce operatiuni de deratizare se efectueaza in timpul iernii si cum sa scapi definitiv de soareci.

Tratamente de deratizare cu rezultat eficient

Pentru ca multi daunatori – printre care si rozatoarele – cauta un adapost cald inainte de venirea iernii, toamna este momentul propice pentru aplicarea tratamentelor de deratizare si dezinsectie. Rozatoarele pot da mari batai de cap atat persoanelor fizice, cat si juridice, insa un contract de servicii DDD cu Solution Atac te va scapa de aceasta problema repede si eficient.

Prin deratizare se intelege operatiunea prin care sunt anihilate rozatoarele. Din punct de vedere al tehnicilor folosite, acest serviciul din cadrul triadei DDD – deratizare, dezinsectie, dezinfectie – este cel mai usor de aplicat, iar rezultatele sunt vizibile inca de la primele tratamente.

Intreaga operatiune de deratizare trebuie inceputa cu inspectia atenta a spatiului rezidential sau nerezidential. Sunt lasate diverse materiale – plastic, carton, cauciuc – pentru a atrage rozatoarele, apoi sunt analizate urmele lasate de la tocirea danturii. Daca spatiul este invadat de doar unul sau putin mai multe rozatoare, este vorba de un grad de infestare minor.

Dar daca soarecii sau sobolanii pot fi observati chiar si ziua, atunci este un grad de infestare masiva si trebuie intervenit in forta. Trebuie sa tineti cont ca doar un singur intrus poate coloniza masiv spatiul, iar expertii de la Solution Atac va pot ajuta sa scapati de acest pericol.

Deratizarea se poate face prin doua metode: chimica si non-chimica. Daca in cazul deratizarii non-chimice se folosesc capcane mecanice, cu adeziv si aparate cu ultrasunete, asadar fara substante toxice, la deratizarea chimica se aplica substante toxice pentru rozatoare, dar care nu reprezinta un pericol pentru oameni sau animalele de companie.

Ce sa faci iarna pentru a scapa de rozatoare

Eradicarea unei infestari cu rozatoare poate avea loc in cateva zile sau in cateva luni de zile, in functie de severitatea infestarii. Sunt esentiale si produsele folosite, substantele aplicate, conditiile igienico-sanitare, mediul ambiant, precum si experienta personalului care realizeaza operatiunea de deratizare.

Specialistii de la Solution Atac recomanda aplicarea tratamentelor de deratizare inca din toamna, pentru ca iarna populatiile de rozatoare sa fie decimate. Daca, totusi, acesti daunatori au patruns in pivnita, trebuie sa recurgi la metodele de deratizare mecanice si chimice. Uneori, cateva capcane pentru soareci vor functiona. Dar, treptat, soarecii invata sa ocoleasca acea capcana si doar vor consuma momeala. Pentru rezultate optime si eliminarea rozatoarelor pe timp de iarna, trebuie folosite solutii chimice raticide.

Cea mai eficienta metoda de a scapa de acesti musafiri nepoftiti –iarna sau in orice alta perioada a anului – este realizata cu ajutorul unei echipe de deratizare. Solicita sprijinul expertilor de la Solution Atac, caci noi avem autorizatiile si expertiza sa va scapam de rozatoare in cel mai scurt timp posibil!