Wednesday, 12 June, 2024

Ce spune buchetul tău de flori despre tine într-o zi unică în viața ta?


Livrare Flori Moldova

Florile dintr-un buchet de nuntă sunt pe cât de simbolice, pe atât de frumoase. Florile sunt populare de mii de ani și există multe semnificații simbolice care le-au fost atașate istoric. Înainte de a-ți alege buchetul de flori pentru nunta ta de pe livrare flori Chisinau online, află că îl poți personaliza în functie de semnificațiile florilor. De exemplu, știai că magnolia simbolizează dragostea pentru natură și stephanotis simbolizează fericirea conjugală?

Importanța florilor la nuntă

Florile sunt un must-have pentru majoritatea nunților din întreaga lume, deoarece simbolizează de obicei dragostea și frumusețea. Ele determină culoarea și tonul unei ceremonii de nuntă și reprezintă o reprezentare a gusturilor mirilor. Cert este că nicio nuntă nu poate fi completă fără o prezentare florală splendidă.

Alegerea florilor potrivite pentru nuntă poate fi, de asemenea, un proces dificil, iar mireasa poate fi foarte stresată din dorința de a o face bine. În timpul epocii victoriene, limbajul florilor era un limbaj ultra-romantic pentru îndrăgostiți în care florile erau folosite ca înlocuitor al cuvintelor.

De-a lungul istoriei, miresele au ales, de asemenea, flori pe baza semnificațiilor tradiționale ale florilor. În timp ce majoritatea mireselor nu mai iau în considerare aceste detalii, poate fi amuzant să adaugi semnificație și simbolism mai profund nunții tale și să știi ce reprezintă buchetul miresei în funcție de florile alese.

Conotații romantice

Un exemplu recent faimos al unei tinere mirese care a ales să urmeze această tradiție veche de secole de a alege florile în funcție de simbolismul lor este Kate Middleton. A ales un buchet de mireasă compus din zambilă (simbolizează constanța iubirii sau ușurinței), lăcrămioare (simbolizează încrederea), garoafa poetului (simbolizează vitejia și este evident un semn pentru soțul ei pentru că în limba engleză această plantă înseamnă Sweet William), iederă (simbolizează prietenia, afecțiunea și loialitatea) și mirtul din grădina reginei Victoria, de 170 de ani (mirtul este o emblemă a iubirii și a căsătoriei).

Lista florilor cu simbolism romantic este destul de cuprinzătoare și cu puține cercetări poți afla rapid ce spune buchetul de nuntă despre tine sau poți stabili ce vrei să spună în viitoarele tale nunți.

Nu doar simbolismul istoric îți va oferi informații despre tine, ci și culorile. De exemplu, roșul corespunde pasiunii și frumuseții (trandafiri, anemone sau amaryllis). Culoarea portocalie se pretează la fericire, ardoare și energie și simbolizează, de asemenea, încrederea în crearea unei vieți cu viitorul tău soț. Păsările Paradisului, ranunculus, gerbera și lalele sunt toate alegeri excelente.

Dacă dorești să alegi o opțiune mai veselă, galbenul simbolizează bucuria și prietenia. De exemplu: narcise, floarea-soarelui, frezii și lalele. Verde implică un sentiment de armonie, echilibru și energie pozitivă, astfel încât helleborele, trandafirii (verzi) și cimbidiumurile verzi aduc seninătate.

Albastrul reprezintă libertatea și calmul, sugerează că puteți fi voi înșivă împreună: Hortensiile, Myosotis, Iris și Dauphinelles sunt doar câteva dintre posibilități. Violetul este culoarea cea mai asociată cu regalitatea și înseamnă lux, rafinament și demnitate. Dacă asta cauți, există lavandă, zambilă, liliac și orhidee.

Cine ar fi crezut că alegerea și culoarea florii ar putea spune același lucru despre tine?