Saturday, 13 April, 2024

Ce trebuie să faci pentru un păr frumos și sănătos!


Și tu, ca și celelalte demne urmașe ale Evei îți dorești un păr frumos și sănătos, dar din păcate nu prea ai parte de acest lucru. Potrivit specialiștilor în domeniu, chiar dacă ai impresia că ai grijă așa cum trebuie de podoaba ta capilară, cu siguranță faci și niște greșeli de care nu ești conștientă. Acest lucru înseamnă că părul tău devine fragil, lipsit de strălucire și rezistență.

Folosești produse de îngrijire necorespunzătoare

Chiar dacă la televizor se spune despre un anumit produs de îngrijire a părului că este unul de-a dreptul miraculos, asta în înseamnă că ți se va potrivi și ție. Sau, dimpotrivă, folosești un șampon de la un brand anume, șamponul de la altul, la fel și masca de păr. Recomandarea specialiștilor este să găsești acel brand care să fie cel mai bun pentru tine, și folosește doar produsele acestuia. Explicația este simplă: produsele lor conțin ingrediente care sunt complementare și, în acest fel, îi oferi părului exact tratamentul de care are nevoie. Un Pachet Londa Professional Velvet Oil este o alegere inspirată.

Curăță bine și scalpul

Una dintre greșelile frecvent întâlnite în cazul femeilor care își doresc un păr frumos și strălucitor este abuzul de produse de îngrijire. În opinia lor, această măsură le va asigura îndeplinirea mai repede a dorinței de a avea acea podoabă capilară de invidiat. Dacă și tu procedai la fel, este timpul să renunți la acest obicei nociv de-a dreptul pentru părul tău. Da, nu zice nimeni să nu le folosești, dar nu zilnic, pentru că în acest caz efectul lor va fi cel invers pe care vrei să îl obții. Și atunci, nu este chiar păcat?

Mai ușor cu produsele de stylish

Orice femeie care se respectă va folosi placa de păr, ondulatorul sau peria rotativă pentru a-și compune chiar acasă o coafură perfectă. Nicio problemă, dar totuși nu uita că abuzul de aceste produse de stylish nu este deloc benefic pentru structura firului de păr, care devine mult mai fragil, uscat, cu vârfurile despicate. Mai bine folosește banii pentru niște tratamente pentru păr, pentru ca acesta să fie mult mai des și sănătos, decât să îl agresezi zilnic cu aceste produse.

Lasă părul să ”respire”

Chiar dacă ai părul foarte lung, asta nu înseamnă că trebuie să îl porți prins. Dimpotrivă, lasă-l cât mai liber, pentru a-i permite acestuia să ”respire”, astfel încât să fie mult mai bogat și sănătos. Atunci când îți ții părul prins perioade îndelungate, rădăcina acestuia nu va mai fi atât de rezistentă. Și de aici, visul tău de a avea părul precum prințesele din povești este tot mai departe de a deveni realitate.

Masează-ți scalpul

Seara, după o zi grea la serviciu și acasă, profită de câteva minute de relaxare și masează-ți scalpul. Acest simplu gest va face ca în zona respectivă circulația sângelui să fie mult îmbunătățită, iar firele de păr vor avea parte de un plus de rezistență. În plus, te vei simți mult mai bine după, și chiar plină de energie.