Friday, 22 September, 2023

Ceasuri de calitate de la brand-ul Casio!


Printre cele mai populare marci de ceasuri din lume se numara ceasurile Casio. Acest brand Japonez  acapareaza piata prin odele foarte avantajoase din punct de vedere financiar cu un design inedit. Casio Computer Co., Ltd.  este o corporatie multinationala japoneza producatoare de produse electronice cu sediul in Shibuya, Tokyo, Japonia. Produsele sale includ calculatoare, telefoane mobile, camere digitale, instrumente muzicale electronice si ceasuri analogice si digitale. A fost fondata in 1946 si in 1957 a introdus primul calculator compact complet electric din lume. A fost un inovator timpuriu al camerei digitale si, in anii 1980 si 1990, compania a dezvoltat numeroase tastaturi electronice la domiciliu pentru muzicieni, impreuna cu introducerea primelor ceasuri digitale produse in serie din lume.

Casio a fost infiintat ca Kashio Seisakujo in aprilie 1946 de Tadao Kashio un inginer specializat in tehnologia fabricarii.  Primul produs major al lui Kashio a fost teava yubiwa, un inel care ar tine o tigara, permitandu-i utilizatorului sa fumeze tigara pana la capat, lasand, de asemenea, mana libera a utilizatorului. Japonia a fost saracita imediat dupa al doilea razboi mondial, astfel incat tigarile au fost valoroase, iar inventia a fost un succes.

Casio este considerat un ceas accesibil, dar nu inseamna ca nu este lipsit de urmarirea clasica printre mari. Atunci nu este o coincidenta faptul ca ceasurile Casio au fost favorizate de unii dintre eroii nostri favoriti de pe ecranul de argint. A fost ceasul purtat de Marty McFly, de Michael J. Fox, cand a plecat inapoi la viitor – clasicul sau CA53W Twincept Databank era rezistent la apa pana la 165 de metri si avea, de asemenea, o alarma, cronometru, calculator si, natural, un calendar. Aceasta este toata dovada de care ai nevoie ca acest ceas va arata grozav in orice epoca in care te-ai putea afla.

Aceasta companie a fost, de asemenea, prima care a proiectat si a produs un ceas care ar putea oferi proprietarului sau cateva detalii interesante. Unul dintre aceste ceasuri ar putea arata ora multor fusuri orare diferite prin simpla apasare a unui buton. Altii au fost echipati pentru a oferi detalii meteo precum temperatura si presiunea barometrica. Alpinistii din vremurile trecute au apreciat in mod deosebit versiunea care venea cu un indicator pentru a indica altitudinea. In timp ce alti producatori de ceasuri erau blocati in acelasi vechi model, Casio a oferit intotdeauna noi si interesante variante ale ceasului de mana clasic.

Avand in vedere adevaratii fani ai dispozitivelor lumii, Casio a conceput un ceas pentru ei. Este linia ceasurilor Casio. Chiar au trecut peste asta. Aceste ceasuri sunt echipate pentru a primi semnale radio care permit ceasului sa pastreze ora exacta. De asemenea, pot indica ora in diferite fusuri orare, utilizatorul poate seta alarme si temporizatoare. Aceasta linie de ceasuri vine, de asemenea, cu un manual de utilizare incredibil de extins pentru a oferi proprietarului toate instructiunile necesare. Aceste ceasuri Casio reprezinta o alegere foarte buna pentru oricine doreste primul ceas ,dar si pentru colectionarii care vor un brand unic si rezistent!