Sunday, 14 April, 2024

Cele mai importante 4 categorii de obiecte sanitare de care ai nevoie în baie


Îți reamenajezi baia de la zero și ai nevoie de o sursă de inspirație când vine vorba despre obiectele în care merită și trebuie să investești? Pe lângă gresia și faianța, care sunt extrem de importante, pe piață ai la dispoziție o gamă largă de obiecte sanitare care îți vor transforma spațiul personal într-unul plăcut și confortabil.

De la coloane dus, până la accesorii moderne și practice, lavoare și oglinzi, iată doar câteva dintre produsele spre care este indicat să te orientezi!

Coloane duș – ce sunt și ce beneficii îți oferă?

Coloanele de duș au fost concepute special pentru a-ți oferi un plus de confort atunci când faci duș! Ușor de montat, astfel de obiecte sanitare te ajută să ai parte de libertate în mișcare, pentru că nu mai trebuie să ții în mână furtunul de duș atunci când te speli. Este suficient să dai drumul la apă, să selectezi cât de caldă vrei să fie aceasta, iar apa va curge automat din coloana de duș.

Baterii de lavoar și de cadă

O altă categorie de obiecte spre care merită atenția ta este formată din bateriile de lavoar și cele de cadă. Disponibile pe piață în mai multe dimensiuni, acestea pot avea monocomandă (un singur robinet), dublă comandă (2 robineți) sau pot fi prevăzute cu acționare automată a apei, pe bază de senzori. Rămâne la alegerea ta care este varianta potrivită pentru tine. Mai mult, este bine să știi că bateriile au design-uri diferite. Așadar, te poți orienta către un model simplu sau către o baterie cu forme deosebite și cu o pipă suficient de înaltă, astfel încât apa să curgă lin, fără a stropi.

Accesorii de baie moderne

Nu uita nici de accesoriile de baie! Mulți oameni tind să le considere neimportante, însă până în momentul în care nu le mai au. Printre cele mai importante astfel de obiecte  se numără:

  • dispenserele de săpun – practice, moderne și ușor de întreținut, dispenserele de săpun îți sunt la îndemână atunci când vrei să folosești săpun lichid cât mai ușor cu putință. Aceste obiecte au gramaje diferite, dar și design-uri aparte, devenind destul de repede parte din baia ta;
  • suporturile pentru prosoape – fie că alegi agățătorile simple sau barele de susținere, pe care poți pune mai multe prosoape simultan, suporturile îți sunt necesare, pentru a putea pune aici prosoapele de față, dar și pe cele de corp;
  • rafturi pentru obiectele personale – realizate din materiale rezistente, rafturile îți permit să îți așezi aici toate obiectele personale de care ai nevoie în baie: de la gelul de duș, până la produsele cosmetice pe care le utilizezi în timpul ritualului zilnic.

Lavoare

Ovale, rotunde sau dreptunghiulare, lavoarele se află și ele pe lista obiectelor sanitare care merită atenția ta. Gândește-te la spațiul de care dispui, pentru a putea alege modelul potrivit! Te poți orienta spre un lavoar simplu sau spre unul colorat, în funcție de imaginea de ansamblu pe care vrei să o conturezi în această încăpere!

Indiferent de dimensiunea băii pe care o ai acasă, astăzi ai la dispoziție obiecte sanitare de top, care te ajută să modelezi spațiul astfel încât acesta să fie practic, dar și confortabil în același timp. Accesând Baterii-lux.ro de pe orice dispozitiv conectat la Internet, găsești aici tot ce ai nevoie! De la accesorii baie, până la coloane de duș, lavoare sau baterii de calitate! Cu puțină îndemânare, pe toate le poți monta singur, pentru a economisi timp și bani!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0721482872