Thursday, 28 September, 2023

Cele mai importante motive pentru care sa calatoresti iarna


„Unde ar trebui sa merg iarna?” – aceasta este intrebarea de varf pe care si-o pun mereu calatorii pasionati. Google joaca un rol aici, deoarece consumatorii cauta mai intai online pentru a gasi cele mai recente si mai mari aventuri de calatorie. Iata de ce nu ar trebui sa eviti iarna atunci cand trebuie sa calatoresti.

Poti vedea cum se comporta masina ta electrica la drum lung

Incarcarea masinii electrice poate fi necesara mai des pe timpul iernii. In plus, este foarte posibil sa ai nevoie de mai multe opriri, iar daca mergi cu viteza vei descoperi cum autonomia ta scade si mai mult. Un alt aspect la fel de important este faptul ca poti descoperi al drumuri lungi si avantajele reale de a avea o masina electrica pe care e posibil sa nu le poti vedea in zilele normale, cand te plimbi cu masina prin oras.

Preturi mai mici, valoare mai mare

Cine nu si-ar dori sa rezerve zboruri si cazare de calitate la preturi mai mici? Calatoriile in afara perioadelor de varf pot fi o binefacere pentru buzunare. Pot chiar deschide posibilitatea calatorilor de a vizita destinatii care depasesc bugetele lor in timpul sezonului de varf.

Am vazut mai multe familii care doresc sa calatoreasca in Europa in timpul vacantelor de iarna sau de primavara, in loc de perioada obisnuita a vacantei de vara. Vremea nu este chiar ideala pentru turism, exista o multime de alte beneficii. Si din moment ce este mai putin costisitor, am vazut mai multe familii capabile sa profite de acest tip de calatorie internationala.

Mai putina aglomeratie

Pe langa tarifele mai mici, exista mai putina aglomeratie si mai putine batai de cap atunci cand navighezi in afara orelor de varf prin site-uri turistice populare. Calatorii isi pot lua timpul necesar si se pot plimba cu usurinta prin muzee, piete si alte atractii care sunt in mod normal aglomerate la maximum. Ei ar putea chiar sa obtina acea masa speciala care este de obicei rezervata cu luni in avans. Toate acestea duc la experiente memorabile.

Servicii mai personalizate si beneficii

Calatorii din extra sezon tind sa primeasca mai multa atentie personala de la hoteluri, restaurante si alte servicii. Si uneori, beneficiile sunt remarcabile. Am avut clienti care calatoreau in Florenta chiar in primavara trecuta, iar hotelul le-a oferit un upgrade la intreaga suita panoramica de la ultimul etaj, cu jacuzzi privat in aer liber!

Mandria de a alege un sezon mai putin dorit

In timp ce soarele si nisipul isi au locul lor in ierarhia vacantelor, odata ce un ai fost acolo de cateva ori, ai putea dori sa incerci ceva diferit. Poti merge in vacanta iarna pentru a descoperi si alte variante de vacanta.

Hotelurile sunt foarte recunoscatoare ca au clienti in perioadele de calatorie mai putin aglomerate, asa ca sunt mai dispusi sa ofere clientilor mici optiuni extra. Cautati bilete speciale sau alte beneficii unice pe care le puteti primi pentru a avea o calatorie speciala.