Thursday, 18 July, 2024

Cele mai incitante jucării sexuale pentru femei, bărbați și cupluri


Utilizarea jucăriilor pentru adulți este benefică în condițiile în care te ajută să elimini stresul, anxietatea, să eliberezi hormonii și în general să ai o stare psihică bună. Jucăriile sexuale îți permit rapid și în condiții sigure și private să elimini tensiunea din corp și să te bucuri de noi senzații și experiențe sexuale.

Jucăria ideală nu există, ci este compusă din fanteziile, nevoile, dorințele și stilul fiecăruia. Astfel, a fost creat un top al celor mai căutate jucării sexuale disponbile în orice magazin erotic:

1.Inelul pentru penis

Este o jucărie sexuală cu forma literei O, creat pentru a stimula intensitatea și durata erecțiilor.

2.Vibratorul

Este o jucărie foarte versatilă care poate fi folosită atât pentru auto satisfacere, cât și în relațiile sexuale de cuplu. Sunt vibratoare concepute cu înveliș impermeabil care oferă posibilitatea continuării aventurii sexuale sub duș.

  1. Dildo-urile

Acestea sunt jucării sexuale folosite de femei și de bărbați, in mod special pentru stimularea anală. Aceste jucării au diverse forme, sunt ușor de utilizat și ajută la satisfacerea personală sau între parteneri.

  1. Bilele anale

Bilele anale sunt printre cele mai cumpărate jucării pentru adulți. Simplu de folosit, în mod treptat și cu mult lubrifiant, aceste jucării sexuale oferă senzații puternice  în zona mușchiului sfincterului.

  1. Păpuşa gonflabilă

Aceasta se numără printre jucăriile preferate de bărbații singuri care doresc să-și satisfacă orice dorință sexuală. Păpușile gonflabile aduc foarte mult cu fizicul unei femei adevărate, începând de la culoarea pielii, expresia și trăsăturile faciale.

  1. Cătușele sau curelele

Tipul acesta de joc crește sentimentul de intimitate, optimizează comunicarea în cuplu și îi ajută pe cei care caută noi moduri de a-și satisface partenerul.

  1. Bagheta magică

Acesta este practic un vibrator cu cap detașabil de diverse forme și viteze și care ajută la stimularea clitorisului.

  1. Vibratorul stil iepure

Jucăria cu cea mai mare popularitate din toată lumea, vibratorul stil iepure oferă o stimulare atât a clitorisului, cât și a vaginului în același timp.

  1. Vibratorul anal

Acest accesoriu este creat pentru stimularea zonei vaginale dar care este prevăzut de asemenea cu un mic braț special pentru terminațiile nervoase din interiorul canalului anal.

  1. Bikini cu vibrator

Un mod mai discret de a obține satisfacție sunt bikinii dotați cu vibrator. Vibratorul este de dimensiuni reduse, poate fi mascat ușor și purtat oriunde, chiar și în public fără să se observe. Jucăria poate fi controlată cu ajutorul unei telecomenzi și este utilizată pentru auto satisfacere în lipsa partenerului sau ca un bun început pentru o partidă de sex.