Saturday, 13 August, 2022

Colantari auto sau publicitate gratuite pe flota care deserveste afacerea


Multe afaceri implica existenta si utilizarea unei flote rutiere pentru bunul mers al lor. In toate aceste cazuri, detinatorii afacerii trebuie sa aiba mare grija de fiecare masina in parte pentru ca ea este producatoare de bani.

Asa sunt:

-firmele de taximetrie. Sunt necesare masini foarte bune cu ajutorul carora solicitantii de servicii sa fie dusi unde au nevoie.

-restaurantele si firmele de catering care livreaza mancare la domiciliu sau la sediile birourilor si firmelor.

-firmele de curierat care livreaza comenzile facute de cumparatori la magazinele online cu produse excelente in stoc.

Si exemplele pot continua, dar este esential ca posesorul unei flote rutiere sa isi faca gratuit reclama afacerii sale, solicitand servicii de colantari auto unei firme care ofera garantie de cel putin un an pentru colatarile realizate.

O firma de taximetrie este eficient sa isi faca reclama si sa respecte si legislatia, solicitand colatari auto. Cu siguranta ca nu trebuie sa vopseasca in galben toate masinile, ci este suficient sa fie folosit material autocolant care are o garantie de cel putin 5 ani de culoare galbena pe care sa se imprime tarifele si cateva cuvinte-cheie care sa caracterizeze serviciile firmei respective.

Colatarea nu inseamna scoaterea din circulatie a masinii respective timp de mai multe zile, pentru ca durata cea mai mare a acestei lucrari este de 3 ore, in cazul masinilor de dimensiuni mari. Masinile mici sunt colatate in cel mult o ora si jumatate.

Oamenii admira in trafic masinile cu bucati de pizza apetisante si cu informatii despre un anumit restaurant sau camioanele pe care se face reclama unei bauturi racoritoare foarte iubite si cumparate la nivel national si mondial.

Se pot face colatari tematice pentru macelarii, pentru hoteluri si pensiuni si pentru orice tip de afacere.

Marii transportatori isi fac reclama singuri prin anunturi bine formulate si imagini potrivite.

Dar colatarea de calitate premium nu se reduce la publicitate, fiindca inseamna si asigurarea protectiei masinii respective.

Diferentele de temperatura, umezeala, razele ultraviolete si chiar grindina sau ninsoarea erodeaza caroseria. Nimic nu distruge fierul, asa cum il distrug sarea, nisipul si pietrisul date pe sosea, cand este polei, pentru combaterea deraparii!

Un autocolant de calitate premium, cum este cel utilizat de firma Carbonysistem, ORACAL 651, 751, 970, cu grosimea de 70 microni protejeaza perfect caroseria si in plus nu se dezlipeste de pe masina.

In plus, detinatorul unei flote auto care serveste afacerii sale poate urmari mult mai usor activitatea masinilor sale daca acestea sunt personalizate.

Exista si proprietari de masini care nu au afaceri, dar doresc sa le personalizeze si colatarea reprezinta alegerea perfecta.

Firma numarul 1 in colatari Carbonysistem isi desfasoara activitatea de luni pana vineri intre orele 9-17 si garanteaza mentinerea autocolantului pe masina pentru 12 luni, dar materialele utilizate sunt garantate timp de 60 de luni.

Sub autocolant, vopseaua masinii se mentine perfect: nu se ciobeste si nici nu este acoperita de diverse pete.

Dar la sediul firmei prezentate mai sus se ofera multe imbunatatiri pentru masini, una dintre ele fiind montare folie faruri si montare folie stopuri.

Rezultatele sunt remarcabile, fiindca lumina acestora se revigoreaza prin simpla aplicare a foliei.

O simpla aplicare a foliei pe stopuri si faruri face minuni: lumina acestora si aspectul lor vor fi la fel ca atunci cand masina a fost cumparata direct din fabrica.

In afara imbunatatirii aspectului exterior al masinii, adica a rolului estetic, cel mai important rol este cel al evitarii accidentelor in trafic pentru ca luminile masinii vor fi vazute de la distanta, chiar si pe ceata si eventualele tamponari vor fi evitate.

Masina poate deveni si mijloc de lupta pentru o cauza nobila, de aceea se pot solicita inscriptionari auto garantate un an.

Exista posibilitatea ca posesorul masinii sa se plictiseasca de autocolant. In timp el se decoloreaza, devine transparent, dar continua sa protejeze vopseaua caroseriei.

Clientii care doresc sa isi schimbe infatisarea masinii si in acelasi timp sa o si protejeze, dar sunt indecisi, au la dispozitie galeria de fotografii in care pot admira:

-autocolante intregi care dau masinii un aspect satinat. Caroseria straluceste si incanta privirile;

-autocolante aplicate partial pe caroserie sub forma unor dungi;

-inscriptionarea barelor de protectie sau a anumitor parti ale caroseriei.

-montarea de parasolare personalizate. Parasolarele se dovedesc foarte eficiente vara, cand soarele arde cu putere si temperaturile sunt caniculare, dar este ideal sa fie personalizate ca in acest mod asupra masinii sa existe amprenta proprietarului ei.

Datele de contact ale reprezentantilor firmei sunt pe site, la rubrica numita contact. Aici, doritorul are la dispozitie: doua numere de telefon, doua adrese de e-mail, fiind incurajati sa puna intrebari si sa solicite servicii.

Antreprenorii care dispun de o flota rutiera moderna isi pot face publicitate cu propriile masini, fara sa plateasca mult, pentru ca serviciile de colatare sunt accesibile ca pret.

Colatarea auto se face repede si bine la sediul firmei prezentate mai sus si toata lumea este pe deplin multumita.

Masina reprezinta un bun important care asigura mobilitatea personala sau mobilitatea in scopul afacerii, de aceea aspectul ei trebuie imbunatatit de cate ori se poate face acest lucru.

Farurile pot fi mai luminoase si pot avea aspectul de nou, caroseria masinii se pastreaza in perfecta stare cu autocolantul de calitate premium care este garantat 5 ani.

Aceeasi masina si totusi alta datorita imbunatatirilor, aceeasi masina folosita 5-6-10 ani si totusi parca ar fi noua datorita colatarii si aplicarii  foliei pe faruri.

In cel mult 3 ore, o masina pleaca de la sediul firmei prezentate mai sus cu un aspect de invidiat si cu o protectie care merita toti banii.