Saturday, 26 November, 2022

Complexată de brațele „prea” groase? Nu-i nimic! Sfaturi si un cod reducere about you doar pentru tine!


Brațele pot deveni o adevărată problemă pentru femei dacă sunt puțin prea mari sau puțin prea căzute. Dar asta nu înseamnă că trebuie să porți mâneci lungi toată vara și să mori de cald. Sau să te ascunzi în haine largi, diforme.

Având în vedere sursele inepuizabile de haine, există variante pentru a ascunde brațele mari, fără a le camufla sub mai multe straturi de îmbrăcăminte. Vizitați și magazinul online! Cu ocazia asta, va puteți pricopsi și cu un about you cod reducere că să va faceți de cap în voie!

De ce să ascunzi brațele mari?

Chiar dacă astăzi majoritatea femeilor se acceptă așa cum sunt, nu este cazul tuturor. Înainte de a dori să ascunzi brațele mari, trebuie să sapi puțin mai adânc pentru a află „de ce?”

Acest lucru se poate datora unei tulburări hormonale sau că urmare a unei modificări semnificative a greutății sau pur și simplu din cauza creșterii în greutate după sarcină. Poate că ți-e rușine, nu-ți plac, ești complexată? Sau poate preferi să te sufoci sub straturi întregi de haine decât să le scoți la vedere?

Pe scurt, există multe motive pentru care femeile cu brațe mari vor să le ascundă. Cu toate acestea, dorința de a ascunde brațele mari nu înseamnă neapărat acoperire, căldură sau transpirație.

Toate femeile au un complex și dacă al tău este brațele tale, îți vom oferi sfaturi pentru a le ascunde, plus un pont pentru a economisi cu un cod reducere about you!

 

Cele mai bune haine pentru a ascunde brațele mari la cel mai bun preț cu un cod reducere about you

Având brațele mai mari, nu poți purta orice bluza, totuși, nu ar trebui să te concentrezi pe ele, ci mai degrabă pe silueta ta completă.

 

Pentru a-ți evidenția silueta și a abate atenția de la brațe, va trebui să favorizezi partea inferioară a corpului astfel:

Marcarea taliei cu o curea/centură;

Optează pentru o rochie sau o fustă care îți dezvăluie picioarele;

Adoptă pantalonii trei sferturi pentru a-ți arăta gleznele;

Aceasta se numește deturnarea atenției și nu constă în ascunderea brațelor prea mari, ci doar atragerea interesului în altă parte a corpului.

 

Ce tip de mâneci?

 

Pentru a ascunde brațele mari, va trebui să te joci cu mânecile. Unele sunt de preferat, iar altele trebuie evitate cu totul!

 

Bluze cu mâneci largi sau fluide

 

Mânecile largi sau fluide sunt ideale pentru a ascunde brațele mari.

 

În plus, mânecile tip liliac sunt foarte la modă sezonul asta și îți permit să aerisești puțin brațele.

 

Pe lângă aceste mâneci, să le ai în vedere și pe cele care sunt mai late la încheieturi, deoarece creează un efect optic de braț mai subțire.

 

Bluze cu mâneci trei sferturi

 

Această este formă mânecii ideală, deoarece permite că partea cea mai subțire a brațelor să fie vizibilă și să dea impresia că întregul braț este subțire.

 

Pentru a rafina culoarea brațelor mari, alege-o pe cea care îți place, respectând o regulă simplă: nu prea strălucitoare (fuchsia, galben fluorescent etc.) și evita imprimeurile!