Wednesday, 19 June, 2024

Credit24h.ro ofera asigurari de studii


Oamenii sunt fericiti cand gasesc un site unde isi pot rezolva mai mult probleme. De pilda, exista magazine de perdele, de draperii si jaluzele care pun la dispozitie si specialistii care se deplaseaza la adresa indicata sa faca masuratorile si montajul.

Ei vand produsele si tot ei le monteaza ca manopera sa fie sigura si sa puna in valoare produsul. Aceeasi oferta completa au si magazinele de mobila. Fiindca toate componentele sunt livrate la pachet, exista distribuitori de mobila care o si monteaza la domiciliul clientului.

Si institutiile financiare ofera produse si servicii care se completeaza reciproc sau care  nu au nicio legatura, dar toate sunt utile.

Intra omul sa faca un imprumut pentru nevoi personale, sa isi renoveze casa sau sa isi cumpere una, stiind ca a accesat site-ul celui mai serios broker credit ipotecar Credit24h.ro, da un click pe tipurile de credite si observa ca i se da posibilitatea sa obtina imprumuturi si pentru casa verde pe care si-o doreste, apoi intra la categoria servicii conexe si surpriza este maxima.

Mai intai, daca solicitantul creditului ipotecar nu a gasit locuinta care sa corespunda 100% dorintelor sale are la dispozitie peste 2000 de oferte imobiliare din care sa isi aleaga, primeste consultanta, evaluare si certificatul de eficienta energetica al cladirii respective.

El este ajutat practic si cu bani, dar primeste si suport de specialitate, sa isi cumpere una dintre cele mai bune case. Creditul poate fi luat si pe 25 de ani, dar si pe 35 de ani. Clientul este prevazator si ar dori sa isi stie familia asigurata? Mai clar: se teme sa nu isi piarda viata si sa nu ramana copiii datori 20-30 de ani? Are la dispozitie o asigurare de viata, care se face tuturor celor care solicita un credit mare. In acest mod si banca, dar si datornicul isi iau masuri de precautie care nu sunt rele deloc.

Un tanar care face un credit pentru a-si transforma locuinta de nivel energetic A intr-una verde, eco, are la dispozitie si asigurarea de pensie facultativa.

Este linistitor sa stie cineva ca in timp ce se apropie de batranete, de anii in care nu mai poate munci atat de mult, banii pe care i-a pus bine de la tinerete sunt tot mai multi si mai multi si nu are motive de teama. Pentru aceasta siguranta se fac din timp asigurarile de pensie facultativa.

Pe acelasi site, tot la servicii conexe, parintii vor descoperi o oferta de vis: asigurarea de studii pentru copiii lor. Poate ca au 25 de ani, iar cel mic 2-3 ani, dar este bine sa economiseasca pentru educatia lui de acum. Cine stie daca nu va dori sa se inscrie la una dintre acele facultati costisitoare: Arhitectura, Medicina, Drept, Arte Plastice, Teatru sau Film pentru care are nevoie de cursuri foarte scumpe, de truse de instrumente speciale sau trebuie sa se achite o taxa de scolarizare foarte mare?

Pana cand ei vor avea 18 ani, in cont se va strange suma necesara care sa asigure accesul la cele mai scumpe si bune facultati. Copilul trebuie sa fie lasat sa studieze ceea ce ii place si sa imbratiseze cariera dorita.

La sfarsitul perioadei contractuale, parintele va putea alege primirea sumei totale de catre student la inscrierea la facultate sau plata esaloata a acesteia sub forma unei rente lunare.

Perioada studentiei copiilor inseamna falimentul parintilor, daca acestia nu au fost prevazatori, fiindca implica:

-bani pentru cursuri costisitoare;

-asigurarea cazarii si a meselor zilnice;

-imbracaminte eleganta;

-diferite taxe de scolarizare.

In ce constau taxele de scolarizare? Se poate admite ca tanarul in cauza a suferit un esec la admitere, nu a picat pe subiect si nu a intrat pe locurile de la buget. Asigurarea de studii le va permite parintilor sa il inscrie pe locurile cu taxa, sa ii dea astfel sansa de a urma cursurile facultatii alese.

Un an pierdut inseamna mult! Anul viitor copilul poate trece pe locurile de la buget, daca se va stradui sa invete foarte bine sau va da din nou admitere, dar va fi inmatriculat in anul al doilea de studiu.

Parintii fac orice pentru copiii lor. Pentru evitarea chiriei sau a statului in camin, se poate solicita un credit imobiliar pentru cumpararea unui apartament sau a unei garsoniere in Bucuresti.

Tanarul va sta singur in casa lui, va putea sa invete bine, sa ia si bursa, apoi ii va fi mult mai usor sa se stabileasca in oras, stiind ca are unde sa locuiasca.

Credit24h ofera idei parintilor si celor care fac un popas pe site in cautarea unui credit. O persoana care intra pe site sa faca un credit de nevoi personale cu gandul sa mearga intr-o excursie sa vada Aurora Boreala, va fi convinsa de faptul ca are nevoie si de asigurare medicala si de asigurare de calatorie.

Romanii ar trebui sa intre pe acest site si daca nu au nevoie de credite, fiindca serviciile sunt utile si tentante. Cei care au bani multi pot gasi un instrument de economisire asa de necesar, fiindca situatia financiara a unui om este schimbatoare ca viata. Daca au copii, asigurarea de studii le va permite sa indeplineasca visul copilului de a profesa ceea ce ii place, daca nu au copii pot economisi pentru ei, facand o asigurare de pensie facultativa sau se pot asigura si pe ei pentru batranete, dar pot asigura  si un viitor stralucit copilului.

Credit24h se implica in prezentul si viitorul oamenilor, de aceea oamenii pot sta fara griji.