Saturday, 26 November, 2022

Cum alegi muzica perfecta pentru o nunta


Gusturile muzicale sunt ceva extrem de personal, deoarece fiecare dintre noi asociaza senzatii, momente si amintiri diferite in functie de muzica.

Prin urmare, in acest articol, nu va vom spune ce melodii sa selectati, ci cum sa le alegeti. Va vom oferi cateva sfaturi cu privire la aspectele de luat in considerare atunci cand alegeti muzica perfecta pentru nunta dvs.

Muzica este un element fundamental al oricarui eveniment si, prin urmare, si al nuntii voastre.

Daca, pe de o parte, muzica potrivita iti insoteste ziua si subliniaza cele mai semnificative momente, pe de alta parte, muzica gresita risca sa strice atmosfera si sa distruga toata munca depusa pentru a organiza nunta viselor tale.

De aceea coloana sonora a unei zile atat de importante nu trebuie lasata absolut la voia intamplarii, ci trebuie tratata in detaliu.

Pentru primirea oaspetilor alegeti o trupa cover sau DJ, sau chiar ambele

In ceea ce priveste muzica pentru primirea oaspetilor, trebuie sa luati in considerare in primul rand locatia si stilul nuntii  pe care l-ati ales: este ceva rafinat sau o nunta iesita din tipar ?

Playlistul ales depinde si de stilul nuntii la care v-ati gandit. Daca ati optat pentru o masa intre prieteni, cea mai buna idee este sa alegeti un fundal bland care se insoteste cu eleganta.

In cazul unei nunti cu petrecere, muzica live face diferenta si va mentibe ringul de dans mereu plin.

Pentru a doua parte a serii, care se dovedeste adesea a fi o adevarata petrecere , este nevoie de muzica unui DJ-ul profesionist.

Creati un playlist care implica pe toata lumea

Playlistul perfect nu tine doar de gusturile tale. Adevarat, sunteti protagonistii incontestabili ai nuntii dvs., dar invitatii trebuie sa se distreze si ei. Asadar, selectia trebuie sa fie foarte variata, astfel incat sa acopere si gusturile invitatilor.

Cereti mai multe oferte

Este o regula generala pentru cumparaturi: atunci cand cereti o oferta, trebuie sa aveti o idee generala a preturilor muzicii pentru nunti, altfel nu veti face o alegere in cunostinta de cauza. Deci, incercati mai intai sa aflati care sunt cele mai frecvente figuri pentru diversele tipuri de divertisment muzical (trupe, violonisti, DJ, muzica de ceremonie etc.), apoi stabiliti un buget.

De exemplu, o trupa cover poate costa cateva mii de euro. Amintiti-va ca trupele si muzicienii sunt profesionisti si este de preferat sa cheltuiti ceva mai mult pentru ceva mai bun, pentru a va simti mai relaxati in ziua nuntii.

La fel trebuie sa procedati cu o formatie nunti, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara