Saturday, 23 September, 2023

Cum alegi vopseaua de păr care ți se potrivește perfect!


Vrei o schimbare de look, iar primul lucru care ți-a trecut prin minte a fost să îți vopsești părul. Perfect, nu este o operațiune prea complicată, dar cu toate acestea nu știi ce nuanță de vopsea pentru păr să alegi, astfel încât să ai un look perfect. Am decis să îți venim în ajutor cu câteva recomandări, așa că hai să descoperi alături de noi ce culoare ți se potrivește.

Castaniu

Părul tău natural este șaten? Atunci cu diferite nuanțe de castaniu obții o culoare frumoasă, eventual ceva mai intensă decât de obicei. Pentru un castaniu mediu, recomandarea specialiștilor este vopsea Londa Professional 4/0, pentru că se întreține foarte ușor. Această culoare este recomandată și în cazul în care ai părul destul de deteriorat, pentru că nuanțele mai închise la culoare sunt recunoscute pentru faptul că maschează cel mai bine problemele și reflectă perfect lumina.

Pentru un castaniu deschis sau mediu, nu este nevoie să apelezi la ajutorul unui stilist. În schimb, dacă nuanța ta este foarte închisă, sau este vorba chiar despre negru, mergi la un salon pentru o vopsire profesionistă, pentru că în acest caz este foarte ușor să greșești.

Roșcat

Tenul tău este unul alb, asemănător cu al nordicelor? Atunci culoarea roșcat ți se potrivește. Cu atât mai mult cu cât ești o persoană care nu prea știe ce este timiditatea, și nu eziți să îți spui punctul de vedere clar și răspicat. În plus, ai un păr sănătos, care nu a fost supus la presiuni prea mari, așa că un roșu radiant va face ca lumea să întoarcă privirile după tine pe stradă. Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de culoarea pentru care ai optat și care te prinde de minune, încearcă să nu folosești șampoane puternice precum cele împotriva mătreții, spală-te pe cap de maxim două ori pe săptămână și, mai ales, ferește-te de razele puternice ale soarelui, care îți pot afecta culoarea. Un pont pentru tine: folosește o vopsea de calitate, care oferă protecție împotriva razelor puternice ale soarelui.

Blond

Părinții tăi spun despre tine că erai blondă în copilărie, ai un ten deschis la culoare dar fără a fi palid? De asemenea, îți place să atragi privirile admirative ale celor din jur? Dacă răspunsurile sunt afirmative, atunci ieși puțin din tipare și încearcă să vezi cum ți-ar sta blondă. Pentru că este vorba despre o schimbare radicală, mergi la un stilist, care va ști cum să procedeze pentru a-ți oferi culoarea dorită și care, mai apoi, îți va oferi și recomandările necesare pentru a avea grijă așa cum trebuie de fiecare dată.

De preferat ar fi să nu alegi un blond platinat, care te fac să arăți… obosită. De asemenea, pentru că s-ar putea să fie nevoie și de o decolorare în prealabil, trebuie să fii ceva mai atentă decât de obicei la produsele de îngrijire a părului.

Te-ai hotărât? Care este culoarea de păr care te tentează cel mai mult să o încerci?