Saturday, 20 July, 2024

Cum sa alegi cadouri originale pentru adolescente?


cadouri fete

Daca ai acasa o fata care intra in adolescenta si te intrebi ce sa ii iei unei fete de 13 ani de ziua ei (sau de promovare sau de Craciun), nu mai cauta! Noi, am alcatuit o colectie cu cele mai bune cadouri pentru fete.

  • Fujifilm Instax Mini 9

Iti amintesti de vremurile bune ale Polaroid? Fotografii instantanee, atunci cand le doreati. Ei bine, tendinta a revenit, iar Fujifilm Instax Mini 9 este perfecta pentru orice tanara fata. Disponibil in diferite culori pentru a se potrivi oricarui tip de adolescent. De ce ar trebui sa o oferiti drept cadou?

Cu acest cadou ii oferiti sansa de a surprinde amintiri de durata pentru totdeauna. Cate fotografii avem in telefoane pe care nu le mai vedem niciodata? Imprimarea instantanee ii va oferi placerea de a pastra pentru totdeauna o amintire speciala.

  • Accesorii compatibile cu Instax Mini 9

Daca ii oferi fiicei tale de 13 ani aparatul foto Instax Mini 9 mentionat mai sus, faceti cadoul si mai perfect oferindu-i un pachet de accesorii si un film suplimentar. Pachetul de accesorii Instax Mini 9 este plin de rame frumoase pentru agatat, rame de birou si rame adezive pentru a va infrumuseta si mai mult fotografiile. De asemenea, este inclusa o husa pentru a va proteja pretioasa camera. De ce ar trebui sa o oferiti ca un cadou? Cu acest set de accesorii pentru Fujifilm Instax Mini 9, vei face si mai complet cadoul fantastic pe care i l-ai sugerat mai devreme si vei adauga o nota de culoare si veselie in camera ei de adolescenta.

  • Sir de lumini LED pentru agatarea fotografiilor in dormitor

Sunt sanse ca fiicei tale sa-i placa sa faca fotografii cu prietenii ei. Fie ca o face cu aparatul foto Fujifilm Instax sau cu smartphone-ul, camera ei este probabil plina de fotografii. Un cadou pentru iubita ta de 13 ani ar putea fi acest fir luminos pentru a agata toate fotografiile cu cele mai frumoase amintiri. Efectul vizual este frumos, iar luminile LED sunt alimentate cu baterii (astfel incat le puteti agata oriunde) si dureaza mult timp. De ce ar trebui sa o oferiti ca un cadou? Adauga o nota de magie in camera ei, facand ca cele mai dragi amintiri ale ei sa fie si mai unice.

  • Destroy This Diary

In cazul in care nu ati auzit, acest jurnal face furori in intreaga lume. La propriu. S-au vandut cateva milioane de exemplare, iar succesul sau este abia la inceput. Prietena ta se teme uneori sa faca greseli sau sa esueze? Atunci aceasta carte excentrica: Destroy This Diary este instrumentul perfect pentru a o ajuta! Cu indicatii ghidate pe fiecare pagina, acest jurnal te face sa faci literalmente opusul a ceea ce obisnuiesti sa faci. Cum ar fi sa scrieti pe el in orice ordine doriti si sa va faceti propriile numere de pagina. Alte instructiuni includ documentarea culorii cinei pe pagina sau mancatul bomboanelor colorate si incercarea de a linge pagina.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5