Saturday, 20 July, 2024

Cum sa alegi mobilierul pentru casa ta


Va ganditi deja sa cumparati mobilier pentru noua casa? Atunci nu puteti rata aceste 3 sfaturi utile de stiut inainte de a cumpara mobilier care este incompatibil cu stilul si cu nevoile intregii familii. Exista cei care. Alege bachete tapitate si cu siguranta vei reusi sa obtii cel mai interesant decor in casa. De asemenea, iti recomandam sa cumperi de fiecare data mobila potrivita pentru stilul tau.

PROIECTAREA MOBILIERULUI CONFORM CASEI

Intrebarea fundamentala, pe care o uita aceste tipuri de clienti, este ca trebuie sa stiti mai intai ce este designul interior si produsul final cand este finalizat. Tradus: mobilierul trebuie proiectat si achizitionat in functie de casa, nu invers. In practica, pentru cei care cred ca trebuie sa-si puna portofelul pentru a finaliza imediat produsul de acasa, recomand cu tarie sa-si reduca instinctele, in principal din trei motive:

  • bugetul
  • prospetimea casei
  • certitudinea de a nu face greseli.

BUGET: nu creste costurile de proiectare ale casei tale

In timpul unei amenajari interioare, este mai bine sa acordam o ordine de importanta a ceea ce trebuie sa introducem in interiorul casei noastre, fara sa ne grabim si fara sa riscam sa le ardem economiile in cumparaturi inutile sau pe care ar trebui apoi sa le regretam cazurile). In momentul in care iti cumperi mobila cea mai buna solutie este aceea de a alege de fiecare data produsele care sa fie potrivite pentru tine si care sa te ajute sa obtii cele mai bune decoruri in interiorul casei tale. Doar asa vei putea sa ajungi al rezultate perfecte.

Prospetimea casei: in urma unui proiect interior

In mod clar nu ma refer la temperatura casei, dar este de o importanta fundamentala sa nu fiti prea ocupat sa conectati fiecare gaura din casa chiar inainte de proiect. Acest lucru se datoreaza faptului ca inca nu stim care sunt piesele de mobilier perfecte pentru noua ta casa. Doar timpul ne va permite sa intelegem si sa gasim acea piesa de mobilier care sa dea valoare din cand in cand camerelor casei.

SIGURANTA DE A NU FI GRESIT: mobilarea casei pas cu pas

Usor de spus, foarte greu sa nu faci. Pentru o persoana, sau chiar un cuplu, care este departe de problema mobilierului si a designului interior, este foarte dificil sa va scufundati intr-o lume interesanta, interesanta, dar in acelasi timp periculoasa ca aceasta. Greseala din timpul unui proiect de mobilier este intr-adevar la colt si timpul ne va face sa platim pentru aceasta cu dobanda. Graba si instinctul din industria noastra sunt cei mai rai dusmani ai clientilor nostri. Cei care se afla in situatia de a fi nevoit sa puna mana pe mobila si mobilier de casa trebuie sa intre incet in aceasta lume deoarece, daca ar intra cu piciorul drept, ar innebuni si ar incepe sa cumpere instinctiv. Sau si mai rau, sa cumpere o copie.

Este foarte usor sa te indragostesti de o piesa de mobilier din casa prietenilor si rudelor si sa o doresti atat de mult incat sa o cumperi fara a lua in considerare consecintele. Acesta este motivul pentru care este ABSOLUT NECESAR sa intri in lumea designului interior cu picioare de plumb, sunt prea multe variabile de luat in considerare, variabile pe care – nu vreau sa le ascund – unele magazine de mobila nici macar nu le iau in considerare.

Va voi oferi un exemplu al unor variabile:

  • Estetica;
  • Economic;
  • Materiale;
  • Functional;
  • Produse chimice;

Si niciunul nu predomina asupra celuilalt, toti sunt la fel de importanti. Din acest motiv, este mai bine sa respectati pasii diferiti in timpul proiectului de amenajare, cu niveluri de adancime diferite, altfel confuzia va prevala.