Thursday, 18 July, 2024

Cum sa iti mentii locuinta in completa siguranta?


Poate fi destul de stresant sa iti parasesti locuinta pentru o lunga perioada de timp, mai ales daca locuiesti intr-un carter care nu este destul de populat. In astfel de situatii, furtul si spargerile pot avea loc, chiar si in timpul zilei, fapt pentru care va trebui sa iti iei masurile de precautie de care ai nevoie. Indiferent daca locuiesti la casa sau intr-un apartament, va trebui sa investesti in diferite gadgeturi si dispozitive pe care sa la amplasezi in zone strategice, astfel incat sa poti avea acces intotdeauna la locuinta ta. Printre cele mai utile se numara:

  1. Sisteme DVR

Asigura-te ca ai la indemana sisteme dvr de la iUni, datorita utilitatii pe care o prezinta. Un gadget care prezinta aceste caracteristici unice va inregistra pe o perioada nelimitata toate imaginile surprinse de catre camerele montate in diferite zone ale locuintei. De altfel, cu ajutorul acestuia, se vor putea prinde mai multe canale, astfel incat tu sa poti avea o viziune de tip 360 de grade asupra a ceea ce se intampla in locuinta ta. Asadar, inainte de a achizitiona alte gadgeturi, investeste intr-un astfel de sistem.

  1. Camere video pentru exterior

Dupa ce ai achizitionat un Dvr perfect pentru tine, investeste in camere pe care sa le plasezi in exteriorul locuintei tale, in cazul in care detii o casa. Aceste produse trebuie sa aiba culori neutre si dimensiuni reduse, astfel incat sa nu fie usor de observat. Totodata, asigura-te ca imaginile surprinse sunt extrem de clare, iar intr-unul dintre colturi prezinta date precum ora si data, astfel incat acestea sa poata reprezenta probe intr-un dosar.

Ulterior, plaseaza aceste device-uri in zone cheie ale proprietatii tale, precum colturile casei, pomi sau garduri. De altfel, gadgeturile trebuie sa surprinda in totalitate caile de acces. Asadar, verifica

  1. Camere video pentru interior

Inclusiv interiorul trebuie securizat corespunzator, fapt pentru care gadgeturile pentru astfel de spatii sunt recomandate tuturor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi camere de mici dimensiuni si sa le pozitionezi in zone ascunse, precum biblioteci, dulapuri si colturile camerei. De altfel, asigura-te ca toate dispozitivele prezinta dimensiuni mici si nu sunt colorate in nuante stridente.

In cele din urma, vei putea conecta un Digital video recorder pentru a te asigura ca toata activitatea care se desfasoara in locuinta ta este inregistrata, iar tu vei putea utiliza probele oricand, in favoarea ta.

  1. Microfoane

Totusi, daca lasi locuinta in grija unei persoane, un simplu Dr pentru camere de supraveghere nu va fi indeajuns de util, fapt pentru care va trebui sa achizitionezi si microfoane, pe care sa le plasezi in fiecare camera, astfel incat sa fii sigur ca toate sunetele au fost captate. Printr-un simplu tap pe aplicatia mobila, vei avea posibilitatea sa asculti toate conversatiile care au avut loc pe proprietatea ta si vei stii, cu siguranta, daca s-a comis o infractiune in timpul in care nu ai fost prezent acasa.

Aceste gadgeturi sunt destul de mici, fapt pentru care pot fi plasate oriunde in locuinta ta, fara a fi usor observate.

  1. Lumini LED

Toate gadgeturile mentionate anterior sunt extrem de utile, datorita faptului ca iti vor oferi posibilitatea de a urmari in timp real tot ceea ce se intampla in casa ta. De altfel, aceste produse de la iUni, pot fi comandate, cu usurinta, din mediul online.

In anumite situatii, prevenirea unui jaf este destul de importanta, fapt pentru care montarea unor LED-uri in camerele principale ale casei, vor crea senzatia ca aceasta este inca locuita, in ciuda absentei tale prelungite. Astfel, riscurile de spargere a locuintei se diminueaza semnificativ.

Totusi, iti recomandam sa vizualizezi produsele de pe magazinul online, pentru a selecta gadgeturile de care ai cu adevarat nevoie.