Friday, 25 November, 2022

Cum te poate ajuta o agentie SEO daca ai o firma mica?


Daca esti un proprietar al unei afaceri mici este bine sa stii ca o agentie SEO te poate ajuta sa te dezvolti mai bine, sa ai un site mai robust si mai usor de utilizat, care sa se situeze mai bine in motoarele de cautare. Acest lucru atrage dupa sine mai multi potentiali clienti si in cele din urma cresterea ratei de conversie.

Pentru firmele mici, serviciile SEO ajuta de asemenea la construirea acelui brand awareness, pentru ca utilizatorii motoarelor de cautare tind sa aiba mai multa incredere intr-un site care este afisat pe prima pagina.

Daca ai o firma mica, atunci ar trebui sa folosesti advertoriale seo (https://www.seoagency.ro/advertoriale-seo/) pentru a-ti construi o prezenta puternica online, pentru a-ti depasi concurenta si pentru a castiga noi clienti pentru afacerea ta. In acest fel te vei putea indrepta cu pasi siguri spre nivelul urmator de crestere.

Iata cum te poate ajuta practic SEO daca ai o afacere mica.

  1. Site-ul va avea mai mult clienti

Unul din cele mai importante scopuri ale unui site (poate chiar cel principal) este de a se distinge de competitie si de a-si creste baza de clienti. Altfel, de ce ai investi atat de mult intr-un site? Practica arata ca firmele care au un site optimizat reusesc sa atraga mai multi clienti si se dezvolta de doua ori mai rapid decat cele care nu au un site bine pus la punct.

Din aceasta perspectiva, SEO este cea mai eficienta si accesibila strategie de marketing la care poate adera azi un site. In plus, site-ul va atrage doar acei clienti foarte interesati de produsele si serviciile prezentate acolo.

Daca vei alege sa colaborezi cu o firma seo (SEOAgency.ro), sa investesti bani, timp si energie, in cele din urma SEO va aduce mai mult trafic de calitate pe site-ul tau, mai multi clienti pentru afacere, decat orice alta tactica de marketing pe care o vei folosi vreodata.

  1. Site-ul va fi pozitionat inaintea concurentei

Sa ne gandim la doua site-uri cu acelasi domeniu de activitate, cu aceleasi produse si aceleasi preturi. Un site este optimizat seo, iar celalalt nu. Avand in vedere ca in rest totul este asemanator, ce site crezi ca va atrage mai mult clienti din cautatile locale? E usor de anticipat ca afacerea care are un site optimizat seo se va dezvolta mai repede.

  1. Site-ul tau va fi mai usor de utilizat

SEO ii poate ajuta pe antreprenori sa aiba un site mai rapid, mai usor de inteles si mai prietenos pentru utilizatori. Contrar vechilor credinte, conform carora SEO se axeaza exclusiv pe optimizarea unui site pentru motoarele de cautare, in prezent SEO inseamna si imbunatatirea experientei utilizatorului.

Site-urile bine structurate, curate si usor de parcurs conving utilizatorul sa ramana acolo mai mult timp. Astfel, se reduce rata de bounce-ing si creste vizibilitatea paginilor. In mod similar, continutul extrem de calitativ si relevant (paginile de vanzari, postarile de pe blog) va retine cititorii pe site.

Daca este corect realizat, SEO On-page, ii poate multumi pe utilizatorii unui site, iar acest lucru va multumi automat motoarele de cautare, pentru ca ele isi doresc ca utilizatorii sa primeasca informatie de buna calitate.

  1. Site-ul va avea o rata de conversie mai buna

Site-urile optimizate SEO se incarca mai repede si sunt mai usor de citit si de parcurs. Se afiseaza in mod corespunzator pe orice tip de dispozitiv, inclusiv pe mobil si tableta. Un astfel de site va atrage mult mai usor vizitatori, cititori si potentiali clienti, dispusi sa revina (clienti repetitivi).

 

Iata cat de puternice sunt motoarele de cautare si optimizarea SEO – ele pot creste sau pot prabusi o afacere. In cazul in care concurentii tai nu fac inca marketing seo si nu lucreaza cu o agentie seo, pur si trebuie ar trebui sa te intrebi de ce tu nu ai investit deja in aceasta strategie. O agentie de seo cum este seoagency poate fi cartea ta castigatoare.