Wednesday, 12 June, 2024

Cursuri de programare pentru incepatori, varianta de back-up sigura pentru schimbarea profesiei


cursuri programare incepatori

Gandul reconversiei profesionale este din ce in ce mai prezent in mintea ta? Nu mai astepta si fa primul pas catre obtinerea independentei financiare si construirea unei cariere care sa-ti ofere libertatea la care visezi, cu ajutorul unor altfel de cursuri de programare pentru incepatori.

In prezent, ai posibilitatea de a invata sa scrii cod curat si corect intr-un mod unic, diferit de clasicele cursuri IT.

WellCode pareri

WellCode este o platforma interactiva, integrata intr-un program de mentorat fondat de Petru Trimbitas in 2017, in urma colaborarii sale cu companiile Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

In perioada petrecuta in cadrul celor doi giganti IT din America, tanarul clujean a observat si constientizat diferentele dintre filosofia acestora si modul de abordare a invatarii din Romania. Astfel, a constientizat importanta construirii si mentinerii unei relatii mentor – discipol bilaterale. Un alt aspect important care influenteaza parcursul profesional al oricarui utilizator are legatura cu lucrurile care se intampla in viata personala. In consecinta, Trimbitas a decis integrarea in cadrul mentoratului si a unui modul de dezvoltare personala.

cursuri programare incepatori
cursuri programare incepatori

Sustinerea constanta oferita de mentori si de coachi constituie doua elemente esentiale care ofera unicitate acestui program diferit de clasicele cursuri de programare pentru incepatori. In cadrul mentoratului, vei avea oportunitatea de a scrie cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma. Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si vor raspunde tuturor intrebarilor tale, astfel incat sa reusesti sa identifici in cel mai scurt timp solutia problemelor de pe platforma. Fiecare solutie gasita se va concretiza intr-un pas inainte, pana vei reusi sa parcurgi programul integral.

Spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru incepatori, in cadrul mentoratului mai sus prezentat, formarea ta nu se incheie odata cu finalizarea etapei de rezolvare de probleme. In etapa urmatoare, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa iti realizezi portofoliul de proiecte. Etapa finala este reprezentata de rafinarea abilitatilor soft skills si tehnice, care sa te ajute sa treci cu brio de interviu si sa obtii primul tau job ca programator.

Modulul de dezvoltare personala nu doar ca diferentiaza programul gandit de Petru Trimbitas de restul diverselor tipuri de cursuri de programare pentru incepatori, dar reprezinta si un suport eficient in acest proces. Coordonat de coachi cu experienta vasta in dezvoltare personala, in cadrul acestui modul vei avea posibilitatea de a te cunoaste mai bine si de a-ti identifica gandurile si emotiile negative. Astfel, vei putea sa iti constientizezi punctele slabe care te impiedica sa iti atingi potentialul profesional si sa cunosti succesul.

Totodata, coachii te vor ajuta sa iti stabilesti un stil de viata sanatos, o igiena a somnului corecta (8 ore de somn / noapte) si un regim alimentar echilibrat. Coachii acorda o importanta maxima fiecaruia dintre aceste detalii deoarece ele iti influenteaza capacitatea de concentrare si rezolvare de probleme. Imbunatatirile realizate in spectrul personal se vor reflecta in cresterea capacitatii tale de a munci, de a te concentra, astfel incat sa te ajute sa iti dezvolti gandirea analitica, vitala pentru o cariera in domeniul IT.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de diferentele dintre clasicele cursuri programare incepatori si mentoratul fondat de Petru Trimbitas. Fa primul pas catre schimbarea profesiei si obtinerea carierei mult visate!